برای قایق سواری الیانز اره نا خوبه؟
خب ما چطور وقتی میگیم اشتباهات خود تیم بارسا همه میگن بهونه بسه و حریف بهتر بود و این چیزا؟
خب با این حساب یا میشه گفت آلمان داره بهونه میاره یا که واقعا زورش به اسپانیا یا ایتالیا نرسید
شما از من خواستی دقت کنم دقت کردم منم خواهش میکنم دقت کنین به پستی که دادم
من گفتم کینه و دشمنی تو بارسا و رئال زیاده اما واقعا از نظر خود شما تیم ملی که درش کینه و دشمنی موج بزنه میتونه 2 تا یورو و یه جام جهانی بیاره؟
نمونش فرانسه توی 2010 تیمی بود که مشکل داشت با مربی با بازیکن با هرچی دیدیم که با اون همه ستاره هم چی به سرش اومد
این دشمنی هم متاسفانه حاصل دسترنج مورینیو هست وگرنه بازیکن هایی مثل کاسیاس و ژابی الونسو دیدیم چه رفاقتی با پویول یا دیگر بارسایی ها دارن
این کینه ودشمنی رئال بیشتر بین پرتغالی ها و اسپانیایی هاست تا خود اسپانیایی ها
اینم متاسفانه به کادر فنی اینتر برمیگرده که چی به سر تیم آوردن واین بحث مربوط به اینده هستش حالا باید ببینیم تو چند سال اینده هم بایرن همیشه یه پای فیناله یا دوران افول داره؟ البته اگه افت تیم بهانه نباشه
هرکسی یه بار هم توی چمن خیس بازی کرده باشه متوجه میشه چه عذابیه
حالا من برای بار هزارم میگم فقط چمن نیست من قبول دارم بارسا تاکتیکی هم اسیر بایرن شد و باخت حقش بود حالا به لطف دیگر چیز ها شد 4
میشه بپرسم این بارسایی ها چند بار بگن بایرن تیم برتر بود و حقش برد بود تا شما قبول کنین که ما قبول کردیم بایرن بهتر بود؟
پنالتی ها؟ اصلا میخواین بارسا رو بخاطر خریدن داور بفرستیم دسته 2؟ پنالتی ها کجا بود عزیز؟ وقتی ملت داره میگه یکیش پنالتی بود شما چطور میگی پنالتی ها؟ خب مام بگیم هر 4 گل خطا بود خوبه؟
اره تاثیرش کم شدن گردش توپ بود تاثیرش پایین اومدن دریبل های سالنی اینیستا بود که هردفه تو زمین خشک دفاع حریفو بهم میزنه بود
البته من بازم میگمبایرن برتر بود و حقش برد و زمیننو مقصر اصلی نمیدونم