تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 38 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اجازه بده چندتا نکته رو برات روشن کم دادا تا بعدش باهم بریم قایق سواری!
    برای قایق سواری الیانز اره نا خوبه؟
    همین الان هم ما مدعی هستیم که میتونیم قهرمان جام جهانی 2014 باشیم.همون طور که اگه اشتباهات تاکتیکی یواخیم لوو نبود الان داستان 3جام کسب کرده اسپانیا میشد چیز دیگه ای.
    خب ما چطور وقتی میگیم اشتباهات خود تیم بارسا همه میگن بهونه بسه و حریف بهتر بود و این چیزا؟
    خب با این حساب یا میشه گفت آلمان داره بهونه میاره یا که واقعا زورش به اسپانیا یا ایتالیا نرسید

دوما:کینه ورزی بین دوباشگاه اظهرمن الشمسه و نیازی نیست که توضیح بدم.اگه شما مایلید وجود خورشید رو منکر بشید این به خودتون مربوطه.
    شما از من خواستی دقت کنم دقت کردم منم خواهش میکنم دقت کنین به پستی که دادم
    من گفتم کینه و دشمنی تو بارسا و رئال زیاده اما واقعا از نظر خود شما تیم ملی که درش کینه و دشمنی موج بزنه میتونه 2 تا یورو و یه جام جهانی بیاره؟
    نمونش فرانسه توی 2010 تیمی بود که مشکل داشت با مربی با بازیکن با هرچی دیدیم که با اون همه ستاره هم چی به سرش اومد
    این دشمنی هم متاسفانه حاصل دسترنج مورینیو هست وگرنه بازیکن هایی مثل کاسیاس و ژابی الونسو دیدیم چه رفاقتی با پویول یا دیگر بارسایی ها دارن
    این کینه ودشمنی رئال بیشتر بین پرتغالی ها و اسپانیایی هاست تا خود اسپانیایی ها

سوما:شما ایتالیا و اینتر رو با آلمان و بایرن مقایسه میکنی؟
    ببینم میدونی الان اینتر کجای فوتبال اروپا ایستاده؟اصلا ایستاده؟
    بی خیال بابا...
    اینم متاسفانه به کادر فنی اینتر برمیگرده که چی به سر تیم آوردن واین بحث مربوط به اینده هستش حالا باید ببینیم تو چند سال اینده هم بایرن همیشه یه پای فیناله یا دوران افول داره؟ البته اگه افت تیم بهانه نباشه

چهارما:تیمی مثل بارسا که ادعا میکنه برترینه در نوع خودش باید بتونه در شرایط مختلف دیسیپلین تیمی و هارمونی خودش رو حفظ کنه و صدالبته نتیجه دلخواهش رو بگیره...نه اینکه به کوچکترین بهانه ای زمین و زمان رو به هم بدوزه و خلاص. ...
    هرکسی یه بار هم توی چمن خیس بازی کرده باشه متوجه میشه چه عذابیه
    حالا من برای بار هزارم میگم فقط چمن نیست من قبول دارم بارسا تاکتیکی هم اسیر بایرن شد و باخت حقش بود حالا به لطف دیگر چیز ها شد 4

کی گفته 3 گل ؟ گل سوم خطا . پنالتی های ما چی ؟ لیونل مسی بهترین بازیکن دنیا قبول کرده که بارسا هیچی نکرد آقایون قبول نمیکنن و مشکل و گردن چمن و داوری میندازن
    میشه بپرسم این بارسایی ها چند بار بگن بایرن تیم برتر بود و حقش برد بود تا شما قبول کنین که ما قبول کردیم بایرن بهتر بود؟
    پنالتی ها؟ اصلا میخواین بارسا رو بخاطر خریدن داور بفرستیم دسته 2؟ پنالتی ها کجا بود عزیز؟ وقتی ملت داره میگه یکیش پنالتی بود شما چطور میگی پنالتی ها؟ خب مام بگیم هر 4 گل خطا بود خوبه؟
    همه قبول کردن بارسا حداثل در این بازی ضعیف ظاهر شد . یعنی بایرن اجازه نداد بارسا بازی کنه
    آبه وسط زمین میشه بگی چه تاثیری در بازی داشت ؟این از اون حرفاس واقعا !
    اره تاثیرش کم شدن گردش توپ بود تاثیرش پایین اومدن دریبل های سالنی اینیستا بود که هردفه تو زمین خشک دفاع حریفو بهم میزنه بود
    البته من بازم میگم بایرن برتر بود و حقش برد و زمیننو مقصر اصلی نمیدونم
    Last edited by Hatek; 26-04-2013 at 12:39.

2. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتيجش اين شد كه بايرن فقط روى چند ضربه كرنر خطرساز شد و غير از كرنرها و شروع مجددها توانايى خلق موقعيت جدى نداشت!
    شما موقعیتایی که روبن،مولر و ریبری از دست دادن رو فراموش کردید
    همون دقیقه 2 بارسا هنوز به خودش نجنبیده بود که 3تا بازیکن بایرن تو 6 قدم جلوی والدز وایساده بودن که اگه روبن طبق معمول لاشخوری نمیکرد و پاس میداد به جای کوبیدن تو پای والدز که بارسا خیلی زودتر باز میشد
    .
    .
    .
    شما انتظار داشتید بایرن تو آلیانز آرنا چپ و راست رو دروازه بارسا توپ بریزه از همون دقیقه اول و 10 نفره حمله بکنن تا بتونن موقعیت ایجاد بکنن؟
    ضعف اساسی بارسا چیه؟
    بازی هوایی
    پس ضربه اساسی رو اول باید از همینجا زدش
    وقتی ضربه رو میزنی((حالا با اشتباه داور)) بارسا بازتر میشه و اونوقت همه جور تاکتیکی رو روش امتحان میکنی که فکر کنم دقیقا دیدی نیمه دوم خط اتش بایرن چه بلایی سر بارسا آورده بود
    بارسا انقدر آسیب پذیر بود رو ضربات هوایی که فکر میکنم خودتم ته دلت قبول داری که حتی اگه اشتباه تو پذیرش گل دوم هم نبود بازم گل میخوردن چون هر سانتر یا کرنری که میشد بازیکنای بایرن بودن که سر رو میزدن و تن و بدن تیتو کنار زمین میلرزید
    فکر کنم آمار بعد بازی بود که میگفت 79 درصد نبردهای هوایی رو بازیکنای بایرن بردن.
    همین الان 90 درصد مطمئنم اگه بازی برگشت بایرن گل بزنه بازم از روی ضربات سر هستش

گفتن این که باخت حق نبود - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خان
    بارسا بد بازی نکرد - جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که معلوم نیست از زبان کیه و اینجا نسبت داده میشه
    توجه شما رو به بعضی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلب میکنم که یه سریشون از همه چی میگن الا از بازی بد تیمشون
    حالا اینجا چون طرفدارای تیمای دیگه هستن معمولا کمتر کسی روش میشه که همه چیز رو به گردن داوری بندازه ولی من منظورم بچه های اینجا نبودش و اگه پستم طوری بوده که اینطوری برداشت شده من پستمو پس میگیرم
    Last edited by بردیا; 26-04-2013 at 13:26.

4. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از اول تو بحث شرکت نکردم ولی الان یه مطلب دیدم دوست خوبم یوسف گفته بود اگه اشتباهات لو نبود الان اسپانیا 3 جام نمیگرفت.
    تو یورو2008 که از خودتون فک کنم بردیم تو جام جهانی دقیق یادم نیست با کی خوردید و حذف شدید ولی تو یورو هم از ایتالیا باختید 2-0 و لیقات رسیدن به فینال رو نداشتید.اتفاقا لو خیلی مربی خوبی هست و داره کم کم آلمان رو راه میندازه ولی مطمئن باشید حالا حاللا ها اسپانیا (حداقل تیم ملیش)امپراطوری میکنه

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

باشه داداش بحث فنى هم ميكنيم.چيزى كه به نظر من حقير فقير سراپاتقصير:-D اومد اين بود كه بارسا قصد داشت مثل نيمه نهايى دو فصل پيش جلوى رئال بازى رو كنترل كنه. اگه يادتون باشه رئال تو اون بازى هيچ موقعيت گلى نداشت و تاكتيك بارسا جواب داد. بعد از بازى هم تاكتيك بارسا مورد تحسين كارشناسان قرار گرفت.
    من کاملا اون بازی رو در خاطرم هست، با این قسمت موافقم که پپ توی اون بازی قصد داشت محافظ کارانه تر از همیشه کار کنه و ضمن اینکه کل تیم بارسا یک خط عقب تر از روال معمولش بازی
    می کرد، قصد داشت از پاس دادن بیشتر به عنوان یه ابزار تدافعی استفاده تا تهاجمی، از طرف مقابل مورینیو برای اولین بار از پپه به عنوان یک هافبک (هم تدافعی و هم تهاجمی) استفاده کرده
    بود و نتیجه ی این کار این شده بود که از نظر تدافعی مسی خیلی زود پرس میشد و تا حدود زیادی از جریان بازی خارج شده بود و از طرف مقابل توی فاز هجومی پپه به حملات اضافه میشد و یکی دو
    موقعیت خوب نصیب پپه شد از جمله یک ضربه ی سر خطرناک که با واکنش خوب والدز مواجه شد، البته نتیجه ی دیگه ای این تاکتیک پپ این بود که بارسا موقعیت آنچنانی نتونست خلق کنه تا اتفاق
    بسیار تاثیر گذار اخراج پپه در مقابل شیرجه ی دنی آلوز(ویدئوهای با سرعت آهسته ی اون صحنه کاملا گویایی عدم برخورد پای پپه به پای دنی آلوز هستند) ، درواقع از خشونت ذاتی پپه به طرز
    ناجوانمردانه ای در اون صحنه سوء استفاده شد... بعد از اون اخراج عملا کل برنامه های مورینیو برای بازی به هم ریخت و مسی کاملا آزاد شد و دو گل رو به ثمر رسوند، موردی که تا 60 دقیقه ی
    قبل کوچکترین اثری از اون نبود و به این خاطر نمی تونیم بگیم برنامه ی خاصی که پپ برای اون بازی منظور کرده بود واقعا هم موفق بود یا نه، چون در 60 دقیقه ی ابتدایی نتیجه ی اون تاکتیک، خلق
    موقعیت های کمتر برای هر دو تیم و به ویژه برای بارسا بود و 0-0 در خانه یک نتیجه ی ایده آل برای مورینیو به حساب می اومد.

نتيجش اين شد كه بايرن فقط روى چند ضربه كرنر خطرساز شد و غير از كرنرها و شروع مجددها توانايى خلق كنه! چيزى كه واضحه اينه كه اگر اون اتفاقات كذايى رخ نمى داد بايرن باز هم در خلق موقعيت موفق نبود. اگر اشتباه ميگم منو متنبه كنيد.خود من با شروع بازى و تا پايان نيمه اول از بازى بارسا راضى بودم؛ چون با مصدوميت مسى تيم در فاز هجومى مشكل داشت و بهترين كار كنترل بازى و كشيدن سرنوشت بازى به نيوكمپ بود. حالا چرا بازى با اين نتيجه تموم شد؟ من كه نميدونم شما اگه ميدونى من رو هم آگاه كن
    لازمه یاد آوری کنم که گرفتن کرنر به منظور استفاده از ضربات کرنر و شروع مجدد یکی از موارد مهمی هست که برای گلزنی در بازی های در این سطح ازش استفاده میشه و این قسمت از صحبتتون
    یعنی "به غیر از کرنر ها و شروع مجددها" به معنی نادیده گرفتن یکی از راه های معمول گلزنی هست و زیاد فنی تیست، هر چند که باز این صحبتتون رو نمی تونم تایید کنم چون بایرن در همون
    دقایق ابتدایی بازی یک فرصت مسلم گلزنی رو توسط روبن از دست داد و در ادامه هم اون صحنه ی هند پنالتی پیکه اتفاق افتاده که هیچ کدوم ضربه ی کرنر یا شروع مجدد نبودند؛ گل های سوم و
    چهارم و فرصت های دیگه ای هم از طریق ضد حملات سرعتی و یا پرس ناگهانی منجر به از گرفتن توپ در یک منطقه ی خطرناک اتفاق افتادند.

امیدوارم بتونیم بحث ها رو فنی ادامه بدیم

7. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

شما موقعیتایی که روبن،مولر و ریبری از دست دادن رو فراموش کردیدهمون دقیقه 2 بارسا هنوز به خودش نجنبیده بود که 3تا بازیکن بایرن تو 6 قدم جلوی والدز وایساده بودن که اگه روبن طبق معمول لاشخوری نمیکرد و پاس میداد به جای کوبیدن تو پای والدز که بارسا خیلی زودتر باز میشد...شما انتظار داشتید بایرن تو آلیانز آرنا چپ و راست رو دروازه بارسا توپ بریزه از همون دقیقه اول و 10 نفره حمله بکنن تا بتونن موقعیت ایجاد بکنن؟ضعف اساسی بارسا چیه؟بازی هواییپس ضربه اساسی رو اول باید از همینجا زدشوقتی ضربه رو میزنی((حالا با اشتباه داور)) بارسا بازتر میشه و اونوقت همه جور تاکتیکی رو روش امتحان میکنی که فکر کنم دقیقا دیدی نیمه دوم خط اتش بایرن چه بلایی سر بارسا آورده بودبارسا انقدر آسیب پذیر بود رو ضربات هوایی که فکر میکنم خودتم ته دلت قبول داری که حتی اگه اشتباه تو پذیرش گل دوم هم نبود بازم گل میخوردن چون هر سانتر یا کرنری که میشد بازیکنای بایرن بودن که سر رو میزدن و تن و بدن تیتو کنار زمین میلرزیدفکر کنم آمار بعد بازی بود که میگفت 79 درصد نبردهای هوایی رو بازیکنای بایرن بردن.همین الان 90 درصد مطمئنم اگه بازی برگشت بایرن گل بزنه بازم از روی ضربات سر هستشتوجه شما رو به بعضی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلب میکنم که یه سریشون از همه چی میگن الا از بازی بد تیمشونحالا اینجا چون طرفدارای تیمای دیگه هستن معمولا کمتر کسی روش میشه که همه چیز رو به گردن داوری بندازه ولی من منظورم بچه های اینجا نبودش و اگه پستم طوری بوده که اینطوری برداشت شده من پستمو پس میگیرم
    برديا جان حرف من اينه كه بارسا با توجه به ضعف خط دفاعى به خصوص روى توپ هاى هوايى بهترين راه رو انتخاب كرد و تا حدود زيادى تونست بايرن رو كنترل كنه.يادت نره كه شما دو گل اولتون كه روى توپ هوايى بود، با اشتباهات داورى بوده(شما ميتونى اشتباه بودنشون رو قبول نكنى ولى قوانین داورى ميگه كه اشتباه بوده) و اگر اشتباهات داورى نبود چه تضمينى بود كه از اين توپهاى هوايى به گل برسيد؟ من هم غير از موقعيت روبن و ريبرى چيز ديگه اى نديدم و اگه همينها هم نبود كه ديگه نميشد بايرن رو تيم برتر ميدون بدونيم

9. 3 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تو روزی که بی مهابا حمله نمی کرد یا اجازه داده نشد حمله کنه که ریسک بازی کمتره و بارسا که وسط زمین مشغول کنترله باید سخت تر گل بخوره
    این یک فرار به جلو برای توجیه شکست و قبول نکردن ضعف های بارساست!
    اتفاقا برخلاف نظر شما, من معتقدم هر زمان که نیروی تهاجمی بارسا به وسیله حریفان یا به قول شما با صلاح دید خودش (!)
    خنثی شده و نزدیک محوطه حریف هم نشدن, این تیم به مشکل خورده و اکثرا شکست خورده. مثال زیاده که دیگه تکرارشون جایز نیست.
    برای بارسا همیشه بهترین دفاع حمله بوده, این موضوع هیچوقت باعث نمیشد تمرکز روی دفاع بارسا باشه و ضعفهاش مشخص بشه.
    اما حالا که نیروی تهاجمی بارسا دیگه بُرندگی سابق نداره, هم به دلیل افت خود بارسا و هم به دلیل بهبود چشمگیر سطح کیفی سایر
    تیم ها, این ضعف بیشتر خودشو نشون میده.

تفسیر بازی بارسا با رسیدن به این نتیجه که بارسا بازی رو کنترل کرد چند ترکش برای خود بارسا داره:

1- بارسا بازی رو کنترل کرد و دو گل خورد و دو پنالتی (دوتا هم نه سختگیرانس مثل هند زاپاتا, یکی)
    به ضررش گرفته نشد. میگم دو گل چون از دید شما که منتقد داوری هستید نگاه میکنم. پس در نتیجه عملا تاکتیک بارسا
    شکست خورد چون کنترل بازی با این نتیجه 2 گل و یک پنالتی گرفته نشده , سنگینیش چیزی از 4 گل در برابر بارسا کبیر کم نداره.

2- این یعنی اعتراف به ضعیف تر بودن بارسا, شما میگید بارسا رفته بود کمتر گل بخوره که در نیو کمپ جبران کنه؟
    وقتی میگید ما دو گل رو جبران می کردیم ولی 4 گل عملا حذفمون کرد, پس قبول دارید که تاکتیک بارسا برای کمتر گل
    خوردن بسته شده بود؟ چون من که برنامه ای برای گل زدن ندیدم!

3-مربیان بارسا چه برنامه ای داشتند؟ خوب شما وقتی مربی در این سطح هستی برای هر دقیقه رفت و برگشت باید برنامه داشته باشی.
    بارسا برای کنترل بازی رفت, حتی اگر دو گل میخورد. احیانا باید روی چیزی شبیه به معجزه حساب کرده باشند که در بازی برگشت از قوی
    ترین خط حمله اروپا گلی دریافت نکنن, و حتی 3 گل به قوی ترین خط دفاع اروپا که در کل مسابقات لیگ فقط 13 گل خورده بزنن!
    درسته فوتبال بهترین جا برای اتفاق افتادن معجزست, اما بارسا روی معجزه حساب کرده بود؟

پاسخ به سوالات و چند سوال دیگر در گفتگوی ویژه خبری امشب 22:45 شبکه دو

11. 10 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

غير از كرنرها و شروع مجددها توانايى خلق موقعيت جدى نداشت!
    غیر از کرنر موقعیت دیگه نداشت؟
    ضربه روبن تو دقایق اولیه از پشت 6 قدم
    ضربه ریبری دو وسطای نیمه دوم از همون منطقه فقط سمت راست دروازه بارسا
    تک به تک مولر تو اواخر بازی

بعدش کرنر و ضربات آزاد یکی از موثر ترین راه ها برای گل زنی هست
    تیمای برتر دنیا همه رو این ضربه ها حساب ویژه ای دارن.. حتی یادمون نره تو جام جهانی بازی اسپانیا و آلمان همین کرنر بود که برنده بازی رو مشخص کرد..
    در ضمن گل سوم و چهارم روی بازی کاملا زمینی بدست اومد..

1-شما به من بگو چرا بارسا 4 گل خورد؟
    شما میگی باید کمتر می خورد؟
    اگه به حرف دوستان بارسایی دو گل بایرن مردود و اون پنالتی ها هم برامون گرفته می شد اونوقت نتیجه بازم همین بود..
    جدای از داوری بایرن 13 موقعیت گل داشت یعنی این 4 گل خیلی غیر منتطقی به نظر می رسه؟

مسعود جان داورى بسيار بيشتر از تاكتيك دو تيم روى نتيجه تأثير گذاشت و عملا بحث هاى فنى بى نتيجه ميمونه.
    داوری یر به یر هست..
    نمی دونم حرف مربی و ژاوی و مسی و آلوز رو شما قبول دارین یا نه؟
    از نظر فنی بایرن اینقد قوی بود که داوری توش گمه.. اینو از حرف های خود بارسایی ها میشه فهمید
    واقعا از تیکی تاکای بارسا جز بازی خسته کننده چیز دیگه ای مشخص بود؟
    بحث کنترل بازی یه چیز دیگست و بحث نتونستن کنترل کنن یه چیز دیگه هست.
    من از حرفای شما طوری برداشت کردم که بارسا بازی رو کنترل کرده ولی داور باخت رو بهشون تحمیل کرده.. پس اون همه موقعیت گل از کجا اومده؟ فقط کرنر و ضربات آزاد؟

بعضیا پارسال بازی چلسی و بارسا می گفتن، چلسی خیلی خوب دفاع کرد که کاملا اشتباهه .. 4 تا تیرک خوب دفاع کردن نیست.
    وقتی هم تیمی حریف 13 تا موقعیت گل میده اینم اسمش کنترل بازی نمی تونه باشه.

در سالم ترین حالت بازی باید سه بر هیچ به نفع بایرن می شد.. دیگه تو این شبه ای وجود نداره..داره واقعا؟

.3-فقط يه لحظه جاى دو تيم رو عوض كن.اگه اين اشتباهات به نفع بارسا بود، باز هم ميگفتين كه بحث از داورى بهانه گيريه يا اينكه مثل چند سال گذشته بارسا رو متهم به حمايت از سوى يوفا ميكردين؟
    اگه پنالتی ای هم به ضرر ما گرفته نمی شد واقعا دهمنون بسته بود تو زمینه داوری
    +
    شما دقت کنی بایرن سبک بازی خودش رو برای بارسا تغییر نداد
    مثه بازی های گذشته شواینی همون دفاع چپ پوششی بود..
    ریبری و روبن و زوج هاشون لام و آلابا به بهترین نحو جلوی بالهای بارسا رو گرفتن
    مسی از کار افتاده بود
    مارتینز به خوبی از پس اینیستا بر اومده بود
    گومز و مولر خیلی خب به بوسکتس که یکی از ستون های بارسات فشار وارد می کردن و بازی سازی رو می گرفتن ازش
    شاید بحث پلن بی و اینا بیاد وسط و ضعف مربی
    بازی چند شب پیش دورتموند و رئال .. اونم همین وضع بود ..
    دقیقا رئال هم تو همون حالت آچمز بود

اگه تو یک مسابقه باشین و دقیقا این ناتوانی رو حس کنین ، کاملا متوجه حالت بارسا تو چند شب پیش میشین..

این تصویر زیر رو نگاه کنین:

بایرن تو فاز دفاع خیلی خوب بود
    یعنی بارسا نمی تونست موقعیت ایجاد

از این تصاویر زیاد میشه در آورد..
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 321684_453738058041086_1677600140_n.jpg  

13. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

در پاسخ به معراج عزيز:1-توى اون بازى به نظر من رئال بالأخره وا ميداد چه با اخراج پپه چه بدون اخراج. چون 90 دقيقه پرس و دويدن دنبال توپ واقعا انرژى بازيكن رو ميگيره. هر چند فكر ميكنم با من موافق باشى كه رئال تو اون بازى با توجه به خطاهاى پرتعداد راموس،آربلوا،آلونسو،آدباي ور و مشخصا پپه استحقاق يه اخراجى رو داشت!2-من قصد زير سوال بردن تاكتيك بايرن رو نداشتم و فكر ميكنم كه راه خوبى رو براى بردن بارسا انتخاب كردن. در واقع تنها مشكلى كه هيچ جوره بارسا نميتونست حلش كنه و هيچ راه چاره اى براش نداشت، همين توپهاى ارسالى بود. ولى خب چند تا از كرنرهاى بايرن روى دستپاچگى بارترا و اشتباهات آلبا روى تكل زدن بود و نميشه گفت مشخصا دنبال گرفتن كرنر بودن. بالأخره كرنرهايى به دست اومد و اونها ازشون استفاده كردن.سؤال اينجاست: گلهايى كه بايرن روى كرنر زد، با اشتباه داورى به ثمر رسيدن.چه تضمينى بود كه بايرن بتونه در ادامه از اين تاكتيك به گل برسه؟ عرضم اينه كه بايرن بدون اشتباه داورى حتى از توپهاى بلند كه مهمترين نقطه ضعف بارسا هست، نتونست استفاده كنه.3-لازمه كه براى چندمين بار تأكيد كنم كه بايرن با شايستگى به پيروزى رسيد و قصد بى ارزش جلوده دادن بردشون رو ندارم. اما حقيقت اينه كه اگر بازى طبق روال طبيعيش پيش ميرفت، ما الان اميدوار به صعود بوديم4-معراج جان؛ بايد اعتراف كنم كه با وجود رئالى بودنت، به شما علاقه مندم و حتى قبل از عضويت هم هميشه پستهاى فنى شما رو خوندم ولذت بردم.پ.ن: تقريبا يك ساعت مشغول نوشتن يه متن بودم كه همش پريد و مجبور شد همش رو دوباره خلاصه بنويسم تا بشه اين پست! پست دادن با موبايل واقعا زجر آوره

15. این کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

3-مربیان بارسا چه برنامه ای داشتند؟ خوب شما وقتی مربی در این سطح هستی برای هر دقیقه رفت و برگشت باید برنامه داشته باشی.
    بارسا برای کنترل بازی رفت, حتی اگر دو گل میخورد. احیانا باید روی چیزی شبیه به معجزه حساب کرده باشند که در بازی برگشت از قوی
    ترین خط حمله اروپا گلی دریافت نکنن, و حتی 3 گل به قوی ترین خط دفاع اروپا که در کل مسابقات لیگ فقط 13 گل خورده بزنن!
    درسته فوتبال بهترین جا برای اتفاق افتادن معجزست, اما بارسا روی معجزه حساب کرده بود؟
    جواب سوال هاتون رو می تونین در بازی های قبلی بارسا همین امسال پیدا کنید

رفت Milan 2-0 Barcelona
    برگشت نتیجه ای که لازم بود

رفت Paris Saint Germain 2-2 Barcelona

نگاهی به بازی و نتایج حذفی چمپیونز لیگ بارسلونای گواردیولا هم داشته باشین

فکر می کنین همش اتفاقه؟

17. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

جواب سوال هاتون رو می تونین در بازی های قبلی بارسا همین امسال پیدا کنید

رفت Milan 2-0 Barcelona

رفت Paris Saint Germain 2-2 Barcelona

نگاهی به بازی و نتایج حذفی چمپیونز لیگ بارسلونای گواردیولا هم داشته باشین

فکر می کنین همش اتفاقه؟
    من قبلا هم اعتراف کردم که بارسا از میلان و تیم پاریسی بهتر بود. ولی از بایرن بهتر نیست و اینجاست
    که به راحتیِ بازی های مرحله قبل نمی تونی برای برگشت از یک بازی از دست رفته و گرفتن نتیجه لازم حساب کنی.

اینو قبول ندارم که در مسابقات حذفی یک تیم در این سطح فقط روی بازی برگشت یا بازی خونگی حساب باز کنه
    درسته حق با شماست, تیم میتونه با برنامه و استراتژی درست و با قدرت خودش یک بازی رو کنترل کنه
    و زمینه سازی کنه برای صعود, اما به هیچ وجه نمیتونم قبول کنم که تیم برای کنترل بیاد و 4 گل یا 2 گل بخوره.
    در بازی میلان قبلا گفتم شاید تیرک نیانگ میتونست سرنوشت عوض کنه, مطمئنا مسی اگر به بازی برگشت با PSG نمیرسید
    سرنوشت میتونست عوض بشه.
    البته سوال من وقتی صحت پیدا میکنه که شما اصرار کنی که بارسا بازی رو کنترل کرده, قبلا هم گفتم این سوالات وقتی پیش میاد
    که بخوایم بگیم استراتژی بارسا در هر سه مرحله اخیر کنترل بازی بوده و با اقتدار و موفقیت تا اینجا اومده.
    در صورتی که بنظر من بارسا در کنترل بازی ها هم شکست خورده.
    Last edited by آرش-19; 26-04-2013 at 16:23.

19. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •