تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 62 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 613

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops II

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب منم تمومش کردم بازی ارزش یکبار بازی کردن رو هم به زور داشت به وقل اون دوستمون که سگ مدرن وار فار شرف داره به این نسخه !! بازی به شدت تخ.. تخیلی شده بود مشکلات و دردسر کرک و بازی کردن و ... هم بماند . در هر صورت اینم تموم شد و بریم که از سیستم پاکش کنیم

2. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هرچی اف رو میزنم ولی در نمیتونم باز کنم و اتوبوس میاد لهمون میکنه ! فک نکنم باگ باشه ! انگشتم شکست انقد اف رو زدم !!
    والا منم چند بار همین جوری شد و هر چی دکمه اف رو می زدم عمل نمی کرد اما یه بار به حالت رگباری : دی دکمه اف رو پشت سر هم سریع زدم که در باز شد و پریدن تو !! اگه نشد یه بار کرک بازی رو عوض کن و دوباره امتحان کن . تایم زون بازی رو هم بذار روی +8 و تاریخ رو بذار رو 13 ام و دوباره برو احیانا این بار موفق میشی .

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا خوبه بازی که چقدر شاکی هستین...

5. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اونایی که از بازی بدشون اومده احتمالاً تصمیمات اشتباهی تو بازی گرفتن و ت...می ترین سرنوشتو رقم زدن ولی خیلی باحال شد این بار همه کارامو برعکس کردم اصلاً یه داستان دیگه داشت من که دارم حال میکنم با این بازی فعلاً اصلاً مولتی مدرن3 رو بوسیدم گذاشتم کنار فعلاً

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نظرم درباره آهنگاش و صداهای اسلحه ها تغییر کرد به نظرم کیفیت صدای بازی خیلی هم بد نیست نمره 7.5 بهش میدم

داره خودمونی میشه f@r@z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

من امروز اتفاقی پوشه video رو تو محل نصب بازی باز کردم و ویدئو ها شو داشتم نگاه می کردم(با VLC player) که چند تا ویدیو واقعا گیج کننده دیدم که تو اسپویلر میزارم . لطفا اونایی که می دونن قضیه چیه ، جواب این پست من رو بدن

محتوای مخفی: داستان اضافی!!! 
    چند تا از ویدئو ها رو که پشت سر هم پلی کنی نشون میده که این یارو menendez لباس ارتشی پوشیده اومده پیش wood بعد اونو با گردنبندی که hudson رو کشته بود می کشه یا نشون می ده که پدر david زندست و اومده پیش woods و پسرش میاد اونو میبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا رو که آخر بازی نشون نداد فقط نشون داد وودز با دیوید رفتن سر قبر و تمام>

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظر شخصی من بازی ارزش یک بار بازی کردن رو داره اونم چون بعضی مرحله هاش قشنگه و از نظر گرافیک اونجوری که انتظار میرفت بالا نیست شایدم ملت انتظارشون بالا رفته بعد از BF3 ولی این جور که من احساس میکنم بازی طوری ساخته شده که گرافیک روانی داره .

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من امروز اتفاقی پوشه video رو تو محل نصب بازی باز کردم و ویدئو ها شو داشتم نگاه می کردم(با VLC player) که چند تا ویدیو واقعا گیج کننده دیدم که تو اسپویلر میزارم . لطفا اونایی که می دونن قضیه چیه ، جواب این پست من رو بدن
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن پایان های بازی 
    بازی 3 تا پایان داره(شایدم بیشتر!مطمئن نیستم)
    اگه منندز رو دستگیر کنید 2 حالت پیش میاد که به انتخاب های قبلیتون توی بازی بستگی داره.اگه Karma رو نجات ندید بعد 1 سال منندز از زندان فرار میکنه و میره آسایشگاه woods رو میکشه،اگه کارما رو نجات داده باشید بعد 1 سال جلوی نقشه ی منندز رو میگیره و منندز برای همیشه توی زندان میمونه.یه پایان دیگه هم اونه که آخر بازی منندز رو بکشید.
    +
    توی اون مرحله ای که میگه Mason رو باید بکشید(با اسنایپر) اگه به سرش شلیک کنید میمیره،ولی اگه به شکمش یا سینش شلیک کنید زنده میمونه و آخر بازی توی همون کات سینی که گفتید میاد ولی اصلا توضیج داده نمیشه که چطور زنده مونده!)

11. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یکم تخیلی نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گیم پلی تخیلی واسه سری call of duty خوب نیس ازش خوشم نیومد
    Last edited by Masoud King; 19-11-2012 at 20:43. دليل: پست پشت سر هم

داره خودمونی میشه f@r@z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

محتوای مخفی: خطر لو رفتن پایان های بازی 
    بازی 3 تا پایان داره(شایدم بیشتر!مطمئن نیستم)
    اگه منندز رو دستگیر کنید 2 حالت پیش میاد که به انتخاب های قبلیتون توی بازی بستگی داره.اگه Karma رو نجات ندید بعد 1 سال منندز از زندان فرار میکنه و میره آسایشگاه woods رو میکشه،اگه کارما رو نجات داده باشید بعد 1 سال جلوی نقشه ی منندز رو میگیره و منندز برای همیشه توی زندان میمونه.یه پایان دیگه هم اونه که آخر بازی منندز رو بکشید.
    +
    توی اون مرحله ای که میگه Mason رو باید بکشید(با اسنایپر) اگه به سرش شلیک کنید میمیره،ولی اگه به شکمش یا سینش شلیک کنید زنده میمونه و آخر بازی توی همون کات سینی که گفتید میاد ولی اصلا توضیج داده نمیشه که چطور زنده مونده!)
    جل المخلوق!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •