سلام
خیلی فوری
دوست من یک تلویزیون 40ex720 داره از دیروز 2 خط آبی عمودی ویکی افقی نازک روی صفحش افتاده. آیا خود به خود درست میشه یا اینکه پنل خراب شده. اگه کسی میتونه کمک کنه سریعتر خبر کنه ممنون میشم
سلام
خیلی فوری
دوست من یک تلویزیون 40ex720 داره از دیروز 2 خط آبی عمودی ویکی افقی نازک روی صفحش افتاده. آیا خود به خود درست میشه یا اینکه پنل خراب شده. اگه کسی میتونه کمک کنه سریعتر خبر کنه ممنون میشم
ببخشید هنوزم با این قیمت 46nx720 داره ? چیزی هم باهاش بود مثله عینک یا استندش؟
من دست به دست دادم رفت.دوتا عينك داشت.استند رو نميدونم.ميپرسم بهت ميگم.متاسفانه ارزش پول عراق از ايران هم داره ميزنه بالا يه زده واسه همينم ديگه با پول ايران نميفروشن و دلار ميخواد كه با دلار اينجا دوباره قيمت ها فاجعه ميشه.اينم بگم گارانتي نداره اصلا اما من شخصا اگه 2تومن پولمم سوخت بشه پول به گارانتي ايران نميدم.چون ديدم چقدر فيلم در ميارن
بچه ها یک سوال شاید خنده دار باشه
من یک تی وی nx720
46 اینچ شهریور 90 از بانه خریدم خیلی برام تعجب بر انگیز هست مثلا 46 هستش ولی
نمیدونم چرا به نظر من کوچیک هستش ایا راهی داره مطمئن شم این 46 اینچ هستش تو سایتش زده 117 سانتیمتر 46 اینچ
102 سانتیمتر هم 40 اینچ این اندازه ها مربوط به کدوم قسمت تی وی هستش؟
والا من از بالای تی وی قسمت طول رو اندازه میزنم 102 سانتیمتر هستش یعنی تلویزیون من 40 هستش؟
یکی از دوستانم میگفت باید قطر تی وی رو اندازه بزنی بشه 117 حالا کدوم هست بالاخره؟
همیشه قطر رو در تلویزیون ها اندازه می زنن با یک متر اندازه بزن متر فلزی که اینچ هم داره یا هر اینج رو ضرب در 2.54 سانتیمتر کن
سلام . میخواستم بدونم تو قسمت گجت ها میشه غیر ز تویتر و فیس ب..ک چیزه دیگه ای نصب کرد . مثل ل ای دی های سامسونگ ک اب وهواو کلی گجت داره
تلوزیونم update هست
بچه ها تی وی nx720 گزینه تصویر در تصویر داره؟؟؟؟
چطوری باید ازش استفاده کنم من که هر کاری میکنم نمیشه
رو شبکه های دیجیتال میشه دو تصویر همزمان رو دید؟
بله روی کنترل عکس یک تی وی هست که به دو قسمت تقسیم شده دقیقا بالای دکمه sync menu
خیر چون در تلوزیونهای سونی منبع تعریف شده گجتها از سایت فیس بوک وتیوتر هست و این دوسایت در ایران فیلتر هستن نمیشه اما اگر در تنظیمات اتصال به اینترنت از ای پی استفاده کنید به این گجتها دسترسی پیدا میکنی
سلام کدمخفی این تلویزیون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)