سلام
زیر همون گزینه connection testگزینه software updateبصورت غیر فعال دیده میشه و اگرconnection test را با موفقیت طی کنید فعال میشه و میتونید روی اون کلیک کنید![]()
سلام
زیر همون گزینه connection testگزینه software updateبصورت غیر فعال دیده میشه و اگرconnection test را با موفقیت طی کنید فعال میشه و میتونید روی اون کلیک کنید![]()
با تشكر از توضيحات كامل شما دوست عزيز البته بخشي از فرمايشات شما براي اينجانب كاملا تازگي داشته مثل (نصب پلاگين -نصب ايميج - ساختن اسكين ها) البته بنده سعي و تلاش فراوان ميكنم تا با اين واژه ها اشنا بشم كه همين كار هم نياز به ياري شما عزيزان كه در اين زمينه تسلط كامل داريد را مي طلبد ضمنا دوست عزيز در صورت امكان كمي در رابطه با تفاوت رسيور vu+solo با vu+duo از نظر كيفيت و داشتن صفحه نمايش روي دستگاه و غيره لطف نموده توضيح دهيد
Last edited by A.GHARGHI; 05-06-2011 at 01:16.
آقا مبارکتون باشه
من مدل R رو گرفتم
شدیدا به امکاناتش نیاز دارم
شما از آشناتون میتونین سوال کنین ببینین میتونن یه firmware بهم بدن یا بیان همینجا firmware رو برام عوض کنن؟
من skype رو برای video conference شدیدا نیاز دارم
اگر بتونین بهم کمک کنین ممنون میشم
سلام
ممنونم از اطلاعات خوبتون ,لينک IMAGE ها براي BREAK IN فعال نيست لطف ميکنيد دوباره آپلودش کنيد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان... یک سوال داشتم ...دوستانی که از بانه این تلویزیون را خریده اند با دو عینک و بلوری بوده یا یک عینک؟ عینکش یو اس بی شارژ بوده یا باطری معمولی؟
چون من امکان رفتن به بانه را ندارم تو تهران یک مغازه پیدا کردم که تو مغازه بهم تحویل میده و تست میکنه.با چک کارمندی یا جواز کسب شرایط هم میده.منتها گفته با یک عینک!!! البته کمی از بانه ( حدود 200 هزار ) گرونتر در میاد.کسی میتونه راهنمایی کنه که چیکار کنم بلاخره؟ بخرم یا نخرم؟؟؟؟
در ضمن من ----- لینوکسی HDو اکانت سی سی کم هم دارم. کانالهایی که به صورت 3D پخش می کنند دو تا تصویر در کنار هم ( از وسط تلویزیون ) هستند. آیا این کانالها رو میشه با این TV به صورت 3 بعدی دید؟ چون من فیلمایی که در فروشگاهها بود رو دیدم یک سایه داشت و مثل کانالهای 3D ماهواره پخش نمی شدند.!
از کمک همه پیشاپیش ممنونم!
سلام
امروز قیمت گرفتم 50 اینچ با یک عینک و بلوری 2400000 +90 تومن هزینه ارسال تحویل تهران
ولی احتمال میدم دلار ارزونتر بشه و قیمت افت کنه
دوست عزیز منم همین قیمت و شرایط را پرسیدم.البته من همین قیمت بدون بلوری و با دو تا عینک ( یکی شارژی) تو تهران و از یکی از نمایندگیهای پانا که میگفت از قشم میاریم و گارانتی هم داره ولی فقط تو تهران خدمات میده!!! ( گارانتی PGF نیست) .
اشتباه نميكنيد چون الان قيمت v20 كه سه بعدي نيست در بازار تهران 2.400 ميليون هست چطور VT20 هم همين قيمته؟؟
دوست عزیز این قیمت بدون گارانتی اصلیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)