تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 44 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مر فاوی مربی خوبی بود اما برای تیم استقلال کوچیک بود
    فتح ا.. زاده هم می خواد کاری بکن باید به جایی جانواریو خلعتبری بگیر
    موافقم. ولی مظلومی نسبت به اون بهتره. پارسال هم استقلال می تونست مظلومی رو بگیره.
    خلعتبری هم مث اینکه با پرسپولیس قرارداد داخلی بسته.
    یه سوال : قلعه نوعی درسته یا قلعه نویی؟

من خودم آخر نفهمیم کدومش درسته حتی روزنامه هام هر کدوم یه مدل مینویسن!
    فکر کنم قلعه نوعی درست باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض صعود شهرداری تبریز به لیگ برتر قطعی شد

سايت گل ـ تيم شهرداري تبريز با برد اين هفته خود مقابل پيام مشهد قهرماني خود را در گروه اول دسته يك باشگاه ايران جشن گرفت و با 53 امتياز اولين تيمي بود كه جواز صعود به ليگ برتر را كسب كرد.
    در گروه ب نيز تيم داماش توانست امتيازات خود را به 42 برساند تا اين تيم گيلاني نيز به صعود به ليگ برتر نزديك شود. داماش اكنون صدرنشين گروه ب است
    .

نتايج هفته بيست و سوم ليگ يك (گروه الف)
    پيام صفر ـ شهرداري 2
    مس رفسنجان 1ـ كاوه تهران 1
    شاهين اهواز صفرـ داماش لرستان 3
    تربيت يزد 2ـ شموشك 1
    سپاهان نوين 2ـ نفت صفر
    اتكا گرگان صفر ـ شهرداري بندرعباس صفر
    پيام مخابرات صفر ـ ايران جوان صفر
    گروه ب
    آلومينيوم هرمزگان1 ـ كوثر لرستان صفر
    نفت تهران 1ـ برق شيراز صفر
    پتروشيمي صفرـ مهركام پارس صفر
    نساجي مازندران 1 ـ گسترش فولاد 3
    گل گهر سيرجان 4ـ فولاد اهواز 1
    داماش گيلان 1 ـ شنسا اراك صفر
    مس سرچشمه 3ـ شيرين فراز 1

یاشاسین شهرداری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مظلومی: به تیم محبوبم بازگشتم

پرویز مظلومی پس از عقد قرارداد ۲ ساله با استقلال گفت: از سال ۸۰ به بعد و در پایان تمام لیگ‌های برتر صحبت از حضور من در استقلال می‌شد اما پس از ۹ سال این اتفاق افتاد و از این بابت بسیار خوشحال هستم. من با استقلال قرارداد ۲ ساله امضا کردم و از لحاظ مالی نیز همه چیز را به فتح الله زاده و نظری جویباری سپردم. قرارداد مالی ام با استقلال سفید امضا شده است.
    مظلومی درباره توافق خود با باشگاه شاهین بوشهر نیز گفت: باید از مسوین باشگاه و هواداران خونگرم شاهین بوشهر عذرخواهی کنم ولی به آنها گفته بودم گزینه اولم استقلال است. با توجه به اینکه قراردادی با شاهین بوشهر نوشته نشده بود از آنها تا روز شنبه فرصت خواستم و حتی بلیت سفر به بوشهر را هم تهیه کردم اما تکلیف شد که به عنوان یک استقلالی به تیمم خدمت کنم. اگر من این مسئولیت را قبول نمی‌کردم چه کسی باید این تیم را جمع می‌کرد؟‌ امیدوارم پیشکسوتان استقلال مثل حجازی‌ها، پورحیدری‌ها، روشن‌ها و قلعه نویی‌ها به تیم ما کمک کنند.
    سرمربی جدید آبی های پایتخت درباره نقل و انتقالات تیم نیز گفت: بازیکنانی که از استقلال جدا شدند همگی نفرات سرشناسی بودند و ما هم دوست داشتیم در این تیم حضور داشته باشیم. بلاتکلیفی باشگاه صبر آنها را کم کرد اما باید به آینده فکر و برای آنها جایگزین های خوبی انتخاب کنیم. آنهایی هم که جذب شده‌اند با نظر من به این تیم نیامدند. صحبت‌های لازم را با مسئولان تیم انجام دادم و با توجه به اینکه قراردادشان را ثبت نکردند با آنها نشستی خواهیم داشت. منتظر سرپرست باشگاه استقلال هستم و در یک نشست مطبوعاتی همه چیز را اعلام خواهیم کرد.

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه سوال : قلعه نوعی درسته یا قلعه نویی؟

من خودم آخر نفهمیم کدومش درسته حتی روزنامه هام هر کدوم یه مدل مینویسن!
    قلعه نویی درسته.
    قلعه نو اسم یه روستاست. تو فکر کنم استان سمنان یا خراسان. قلعه نویی اصالتا متعلق به اونجاست.
    مگه صحبتای پارسال مایلی کهن رو یادتون رفته؟
    گفته بود که من میتونم ادعا کنم که مال حومه پاریس هستم ولی این آقا از فامیلش مشخصه که مال کجاست.
    و بعدا قلعه نویی تو برنامه 90 گفت که افتخار میکنم که اصالتا مال روستای قلعه نو هستم.
    Last edited by mojtaba-civil; 11-06-2010 at 22:09.

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مر فاوی مربی خوبی بود اما برای تیم استقلال کوچیک بود
    فتح ا.. زاده هم می خواد کاری بکن باید به جایی جانواریو خلعتبری بگیر

موافقم. ولی مظلومی نسبت به اون بهتره. پارسال هم استقلال می تونست مظلومی رو بگیره.
    خلعتبری هم مث اینکه با پرسپولیس قرارداد داخلی بسته.
    مرفاوی مربی خوبی بود ولی اشکالش این بود که پاک بود و گردن کلفت نبود. مربیای موفق حداقل یکی از این 2 خصوصیت رو دارن. واقعا دلم به حالش میسوخت. مرفاوی واقعا آدم پاکیه و نتونست جلوی قلعه نویی دووم بیاره. با نظر بی باک کاملا موافقم، برای استقلال و حاشیه هاش هنوز کوچیک بود. مظلومی اگه بتونه با حاشیه های استقلال کنار بیاد از نظر فنی از مرفاوی خیلی بالاتره.

در مورد خلعتبری باید بگم که اومدنش به پرسپولیس هنوز 100% نشده و پیشنهادهای وسوسه کننده ای از امارات براش رسیده، اما به احتمال 90% شنبه با پرسپولیس ثبت میکنه.
    اگه قرار باشه تو ایران بمونه فقط پرسپولیس و ذوب آهن گزینه های ممکن هستند.
    اصلا صحبتش نیست که به استقلال بره.
    یکی از گزینه های استقلال مبعلیه. مبعلی چند روز پیش با مسئولای پرسپولیس مذاکرات خوبی داشت که مسئولای پرسپولیس با توجه به مصدومیت کهنه ایمان مبعلی از ناحیه کمر از جذب مبعلی منصرف شدن. به احتمال زیاد یا میره فولاد یا استقلال. میگن فولاد پیشنهاد خوبی بهش داده.
    Last edited by mojtaba-civil; 11-06-2010 at 22:08.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از بین اینایی که میگفتن رفتن کدومش میتونن برگردن
    کاظمی و سیاوش و حنیف
    خداییش اگه تمام تیم استقلال میرفت من ناراحت نمیشدم ولی رفتن حنیف خیلی ستمه
    کسی که این همه بخاطرش هزینه کردیم
    من مطمئنم این توانایی رو داره که یه روزی بهترین مدافع اسیا بشه (بهترین مدافع ایران که هست)

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تبریک به همشهریای عزیز بابت صعود .

امیدوارم تبریز توی فصل پیش رو حداقل یه سهمیه آسیایی بگیره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض

مشكلي براي حضور در ليگ برتر نداشتم
    ميثاقيان: نقش من در ليگ برتري شدن شهرداري تبريز از همه كمتر بود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: در ليگ برتري شدن اين تيم نقش من از همه كمتر بود

اكبر ميثاقيان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره ليگ برتري شدن تيم شهرداري تبريز اظهار داشت: بازي در دسته اول خيلي سخت تر از ليگ برتر است. در دسته اول اگر يك بازي را ببازي تا مدت در جدول جايگاه متزلزلي خواهي داشت اما در ليگ برتر اگر دو سه بازي را هم پشت سر هم ببازي راه جبران وجود دارد.

وي افزود: خدا را شكر مي كنم كه در اين تيم همه دست همت دادند تا شهرداري به هدفش برسد. از مديريت تا تداركات تيم در رسيدن به ليگ برتر نقش داشتند و من نقش كمتري از همه داشتم. در كنار مربي اگر ساير عوامل نباشند نمي توان موفق بود. اصل بر تعامل و دوستي باعث شد به ليگ برتر برسيم. از لطف و حمايت مردم تبريز هم نبايد به راحتي بگذرم.

ميثاقيان در مورد حضور دو تيم تبريزي در ليگ برتر عنوان كرد: تبريز با توجه به امكانات و علاقه منداني كه دارد اين پتانسيل را داشت كه دو تيم در ليگ برتر داشته باشد. اينجا مردم به تيم شهر خود علاقه دارند و البته تراكتورسازي به دليل قدمت بيشتري كه دارد بيشتر مورد توجه مردم است.

سرمربي تيم شهرداري تبريز كه گفته مي شود اين فصل در ليگ برتر نمي توانست مربيگري كند، تصريح كرد: مشكلي براي مربيگري در ليگ برتر نداشتم و ليگ دسته اول و همكاري با شهرداري تبريز را مناسب ديدم و اينجا راحت بودم. به خاطر همان مباحث رفتاري با بازيكنان در ليگ برتر مربيگري نكردم. كسي كه چك برگشت خورده دارد را نبايد با يك قاتل يكي دانست. مهم برايم خدمت كردن بود و خوشحالم كه توانستيم تيم را ليگ برتري كنيم.
    وي ادامه داد: 8 سال در ليگ برتر مربيگري كرده و فقط امسال از آن دور بودم. گاهي دلم براي رويارويي با تيم هاي ليگ برتري تنگ مي شد.

ميثاقيان در پاسخ به اين سئوال كه اكنون تكليف تيم روشن شده براي فصل بعد در شهرداري تبريز ماندني است يا خير به خبرنگار فارس گفت: هر چه خدا بخواهد همان مي شود. قرارداد من با اين تيم خدايي است و مشكلي ندارم. تا ليگ تمام نشود نمي توان همه تمركز را براي برنامه هاي فصل آينده گذاشت. هنوز 3 هفته ديگر ليگ دسته اول باقي مانده است. نمي توانم اكنون كه به قله رسيده ام تيم را رها كنم و به فكر جذب بازيكن باشم. اگر تيم ببازد شما خبرنگاران از من و تيمم ايراد نمي گيريد؟

وي با اشاره به طولاني شدن بازي هاي ليگ دسته اول و فرصت كم تيم هاي صعود كننده براي آماده سازي خود براي ليگ برتر عنوان كرد: روزهاي سختي را پيش رو داريم. به فاصله كمتر از يك ماه بايد 3 تيم صعود كرده به ليگ برتر خود را آماده كنند. واقعا 3 تيم براي فصل آينده كار سختي دارند و كسي نبايد از اين تيم ها توقعي داشته باشد. فكر مي كنم نامشخص بودن تيم هاي تعليقي يكي از دلايلي بود كه باعث شد ليگ دسته اول اين همه طولاني شود. اين اتفاق در هيچ جاي دنيا رخ نمي دهد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از بین اینایی که میگفتن رفتن کدومش میتونن برگردن
    کاظمی و سیاوش و حنیف
    کاظمی و اکبرپور که مطمئنم میتونن برگردن نه ثبت کردن نه تسویه حساب گرفتن. در اصل هنوز بازیکن استقلالن
    حنیف اصلاَ نرفته. قرارداد داره. کی گفته حنیف رفته؟
    بیگ زاده آی کیو جلبک همون بهتر که رفت.(اصلاَ نمیدونم چرا خریدیمش)
    جانواریو هم اگه برنگرده جباری جاشو پر میکنه.
    فقط خسرو حیدری که در حال حاضر بهترین بازیکنه لیگه نره.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

فتح الله زاده بمب خبری نترکوند امسال مثل سالهای قبل؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •