تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 32 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 315

نام تاپيک: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

9

باید قبل از اینکه بخوابی قفل بالایی درهای رو به راهرو را بندازی.2 تا در.بعد بلافاصله که بیدار شد باید بری تو اتاق بغلی درو ببندی و قفلشو بندازی و سریع شروع کنی به هل دادن کمدو اینا.
    من دقیقا همین کارو کردم ولی سرعت هل دادنش خیلی کمه و در لحظه های آخر کشته میشه

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من دقیقا همین کارو کردم ولی سرعت هل دادنش خیلی کمه و در لحظه های آخر کشته میشه
    ببین چک کن که 2 تا در های مجزا :
    1.اتاق خواب رو به بیرون و اتاق پذیرایی بغل اتاق خواب به بیرون قفل شده باشند قبل از خواب.
    2.همونطور که گفتم سریع که بیدار شدی بپر اتاق بغلی و دری که رو به اتاق خوابه ببند و سریع قفل کن.
    3.ببین کمد هایی هست که هل بدی جلوی در.بعد به فکر فرار باش.
    هل نشو یکی 2 بار چک کن ببین باید چه کنی.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

optimus جان من دقیقا همین کار هارو کردم یو تا دری که به راهرو باز میشه رو قفل کردم قبل از خواب
    وقتی بیدار شدم رفتم اتاق بغل درو قفل کردم بعد رفتم پشت کمدی که اون ته بود گوشه دیوار بعد شروع کردم به هل دادن بعد وقتی که10 سانتی متر بیشتر نمونده بود ریختن تو و منو کشتن

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

optimus جان من دقیقا همین کار هارو کردم یو تا دری که به راهرو باز میشه رو قفل کردم قبل از خواب
    وقتی بیدار شدم رفتم اتاق بغل درو قفل کردم بعد رفتم پشت کمدی که اون ته بود گوشه دیوار بعد شروع کردم به هل دادن بعد وقتی که10 سانتی متر بیشتر نمونده بود ریختن تو و منو کشتن
    نه!!!نباید بلافاصله بری ته اتاق!یه کمد دیگه هست که همون جایی که می پری تو اتاق درو قفل می کنی باید هل بدی جلوی یکی از همون درها تا نتونن بیان داخل.بعد برو سر کمد ته اتاق.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

بروبچ سلام !
    اين بازي رو تموم كردم ... هر كس سوال داشت بي جواب نمي مونه !(اغراق)

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

6

نه!!!نباید بلافاصله بری ته اتاق!یه کمد دیگه هست که همون جایی که می پری تو اتاق درو قفل می کنی باید هل بدی جلوی یکی از همون درها تا نتونن بیان داخل.بعد برو سر کمد ته اتاق.
    توی اون دوتا اتاق سه تا کمد هست که من فقط می تونم اون ته اتاقی رو تکون بدم میشه بگی دقیقا جاش کجاست

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

من این مرحله رو از اول توضیح می دم.

این مرحله یکی از اوناست که توش زیاد میمیریم تا ردش کنیم !
    ولی اگه دقیقاً به کار هایی که می گم عمل کنید حتی یه خراش هم بر نمی دارید!

از اونجایی شروع می کنم که از خواب بیدار می شه...
    1-وقتی از خواب بیدار می شید از در برید به قسمت دیگه ی اتاقتون و در رو سریعاً در رو پشت سر تون ببندید و بلت (Botl) در رو بندازید
    2-سریع برید به سمت اون کمد که جلو ی در رو گرفته و اون رو از جلو در هل بدید کنار (محل دقیقش وقتی در رو بستید برگردید سمت چپ یکم جلو تر)
    3-در رو باز کنید و سریع ببندید و بلت اش رو بندازید و سریع برگردید و برید به سمت در دیگه تو همین اتاق و بلت اش رو بندازید.
    4-از در دیگه ی این اتاق وارد اتاق بقلی شید و در رو پشت سرتون ببندید و بلت اش رو بندازید و تکون نخورید !
    5- قبل از اینکه هر کار دیگه ای انجام بدید کمدی که سمت راستتونه رو تا آخر هل بدید جلو در دوم اتاق ( اگه قبل از این کار برید به وسط اتاق , می ریزن تو اتاق و می کشنتون.)
    6-حالا برید به سمت پنجره ای در انتهای اتاق و کمدی که جلوش رو گرفته رو بزنید کنار و سریع وارد بالکن شید و بپرید رو بالکن روبرویی .
    7- در رو باز کنید و بعد پشت سرتون ببندید و ساعت پدر بزرگ رو هل بدید جلو در .
    8-مسیرتون رو تو راهرو ادامه بدید تا موقعی که از پنجره شروع به شلیک کنن. اگه می خواید تیر نخورید در طول مسیر نشسته راه برید. تا موقعی که در پشت سرتون رو بشکنن ... بعدش لازم نیست همین طور نشسته راه برید !!!
    9-سمت چپ , راهرو رو ادامه بدید تا به یه در برسید. بازش کنید و دیگه از اینجه به بعد لازم نیست در ها رو پشت سرتون ببندید.
    10- پله ها رو به سمت پایین ادامه بدید .( فقط یه طبقه بیاین پایین ... چون اونها توی طبقه ی پایین تر هستن و میان دنبالتون.) بعد بپیچید سمت چپ و وارد یه راهرو می شید.
    11- راهرو رو تا آخر دنبال کنید و آخر راهرو از در سمت چپی که باز هست وارد اتاقی شید که یه نفر رو تخت خوابه و برید سمت راستتون و از دری که باز هست وارد قسمت دیگه ی اتاق شید.
    12- سمت راستتون رو میز یه جعبه ی کمک های اولیه هست می تونید برش دارید یا اینکه سریع برید سمت چپ , به سمت پنجره ای که به بالکن باز می شه.
    13- از بالکن بپرید رو بالکن روبرویی و از سمت راست نردبان برید بالا...
    14- از روی اون تیکه تخته , برید رو پشت بوم و راهتون رو ادامه بدید تا برسید به یه نردبون و سریع ازش برید بالا.
    15- سمت راستتون رو ادامه بدید تا آخر پشت بوم و اونجای که یک شیشه ی سقف افتاده و وارد شید و می تونید سیو کنید!!

حالا راحت هستید تا اگه زخمی چیزی برداشتید ترمیم کنید.

تا اینجا هر کی مشکلی داره بگه ...
    دهنم کف کرد !!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

من این مرحله رو از اول توضیح می دم.

این مرحله یکی از اوناست که توش زیاد میمیریم تا ردش کنیم !
    ولی اگه دقیقاً به کار هایی که می گم عمل کنید حتی یه خراش هم بر نمی دارید!

از اونجایی شروع می کنم که از خواب بیدار می شه...
    1-وقتی از خواب بیدار می شید از در برید به قسمت دیگه ی اتاقتون و در رو سریعاً در رو پشت سر تون ببندید و بلت (Botl) در رو بندازید
    2-سریع برید به سمت اون کمد که جلو ی در رو گرفته و اون رو از جلو در هل بدید کنار (محل دقیقش وقتی در رو بستید برگردید سمت چپ یکم جلو تر)
    3-در رو باز کنید و سریع ببندید و بلت اش رو بندازید و سریع برگردید و برید به سمت در دیگه تو همین اتاق و بلت اش رو بندازید.
    4-از در دیگه ی این اتاق وارد اتاق بقلی شید و در رو پشت سرتون ببندید و بلت اش رو بندازید و تکون نخورید !
    5- قبل از اینکه هر کار دیگه ای انجام بدید کمدی که سمت راستتونه رو تا آخر هل بدید جلو در دوم اتاق ( اگه قبل از این کار برید به وسط اتاق , می ریزن تو اتاق و می کشنتون.)
    6-حالا برید به سمت پنجره ای در انتهای اتاق و کمدی که جلوش رو گرفته رو بزنید کنار و سریع وارد بالکن شید و بپرید رو بالکن روبرویی .
    7- در رو باز کنید و بعد پشت سرتون ببندید و ساعت پدر بزرگ رو هل بدید جلو در .
    8-مسیرتون رو تو راهرو ادامه بدید تا موقعی که از پنجره شروع به شلیک کنن. اگه می خواید تیر نخورید در طول مسیر نشسته راه برید. تا موقعی که در پشت سرتون رو بشکنن ... بعدش لازم نیست همین طور نشسته راه برید !!!
    9-سمت چپ , راهرو رو ادامه بدید تا به یه در برسید. بازش کنید و دیگه از اینجه به بعد لازم نیست در ها رو پشت سرتون ببندید.
    10- پله ها رو به سمت پایین ادامه بدید .( فقط یه طبقه بیاین پایین ... چون اونها توی طبقه ی پایین تر هستن و میان دنبالتون.) بعد بپیچید سمت چپ و وارد یه راهرو می شید.
    11- راهرو رو تا آخر دنبال کنید و آخر راهرو از در سمت چپی که باز هست وارد اتاقی شید که یه نفر رو تخت خوابه و برید سمت راستتون و از دری که باز هست وارد قسمت دیگه ی اتاق شید.
    12- سمت راستتون رو میز یه جعبه ی کمک های اولیه هست می تونید برش دارید یا اینکه سریع برید سمت چپ , به سمت پنجره ای که به بالکن باز می شه.
    13- از بالکن بپرید رو بالکن روبرویی و از سمت راست نردبان برید بالا...
    14- از روی اون تیکه تخته , برید رو پشت بوم و راهتون رو ادامه بدید تا برسید به یه نردبون و سریع ازش برید بالا.
    15- سمت راستتون رو ادامه بدید تا آخر پشت بوم و اونجای که یک شیشه ی سقف افتاده و وارد شید و می تونید سیو کنید!!

حالا راحت هستید تا اگه زخمی چیزی برداشتید ترمیم کنید.

تا اینجا هر کی مشکلی داره بگه ...
    دهنم کف کرد !!!
    علیرضا جان من که گفتم سرعتش در مورد هل دادن کمه و تا میاد جلوی در باز بشه کشته میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

اگه تو همون کمد اولی مشکل دارید ... باید بگم که مربوط به این می شه که شما در رو پشت سرتون می بندید ولی بلتش نمی کنید...
    اون چفت ( یا قفل , یا هر چی !)در رو حتماً باید بندازی.
    یه بار دیگه دستور العمل رو که براتون نوشتم مرور کن...
    مشکلی هست باز در خدمتم...فقط عصبانی نشو و بازی رو پاک نکن, جون من!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

علیرضا جان اگر بازیو داری یه Screenshot بگیر از کل صحنه بزار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •