من الان شاه شدم و تاج گذاری هم کردم .
دیگه خط داستانی تقریبا تموم شده ؟ اگه ادامه بدیم چی میشه ؟
من الان شاه شدم و تاج گذاری هم کردم .
دیگه خط داستانی تقریبا تموم شده ؟ اگه ادامه بدیم چی میشه ؟
نه متاسفانه دوران شاه بودن هم داستان داره و داستانی کاملا خطی هم داره! حدودا 80 درصد بازیو تا الان تموم کردین.
تموم شد
بسیار زیبا بود
حالی کردیم
خوب حالا که تموم شده چیکار کنم ؟
راستی یه خونه خریدم , چه میشه کرد باهاش؟
تموم که شد می ونی مرحله های اضافه و side quest هارو انجام بدی.
خونه رو می تونی اجاره بدی و پول بگیری , همچنین می تونی خانوادتو ببری اون تو , و خونه خودت کنی , دکوراسیونشو عوض کنی , *** با همسرت داشته باشی و یا این که روی تخت بخوابی.
همیشه هم باید اول بازی تا جایی می تونی ساختمون بخری , و همه رو بذاری روی اجاره , این طوری راحت می تونی تجارت کنی.
همسر از کجا بیارم خوب ؟؟ در مورد زن گرفتن یه توضیحی بدین !![]()
اول باید رابطه اتو باهاش خوب کنی. بعدش رابطه عاشقانه رو شروع کنی ( توسط یک کوئیست) بعد از اون که اون کوئیست رو انجام دادی ( که معمولا باید یک date باهاش داشته باشی) باید حلقه بخری. حلقه رو باید از دستفروشای خیابونا بخری و بعدش بهش پیشنهاد ازدواج بدی. بعدش نوع عروسی ( با شکوه و...) رو انتخاب می کنی , بعدش محل عروسی رو انتخاب می کنی و در آخر هم یک خونه برای قرارگیری خونوادت انتخاب می کنی.
بچه ها من بعد از اینکه شاه شدم ، الان حدود چهار پنج ساعت هم هست دارم بازی میکنم و باید کارای مختلف انجام بدم .
اولا اینکه بین انتخاب ها چون فقط خوب را انتخاب کردم الان اصلا پول ندارم و تو شهر ها هم مردم همه دارند استفراغ میکنند و از حال میرند .
این وضع به خاطر چی هست
دوما اینکه این بازی نمیخاد تموم بشه ؟ یه نفر گفته بود وقتی شاه شدی دیگه آخرای بازی هست . ولی من بعد از شاه شدن چندین ساعته که دارم بازی میکنم ولی تموم نمیشه .
خوب خودت جوابو دادی دیگه به خاطر اینه که زیادی خوبیاینکه بین انتخاب ها چون فقط خوب را انتخاب کردم الان اصلا پول ندارم و تو شهر ها هم مردم همه دارند استفراغ میکنند و از حال میرند .
این وضع به خاطر چی هستبعضی جاها نیاز نیست به حرف page گوش کنی. مثلا وقتی ازت میخواد جای تاریخیه این سرزمینو حفظ کنی تو بیخیال شو برو کارخونه رو بزن یا مثلا وقتی مشاورت بهت میگه مالیات رو چقدر بگیرم شما نیاز نیست حتما مالیات نگیری یا کم بگیری که.بعضی جا ها آدم باید خاکستری باشه نیاز نیست نقش پیامبرو بازی کنی.
کی گفته وقتی شاه شدی آخر بازیه تازه باید به مردمت حکومت کنی .تازه بعد از حکومتم بسته به انتخابات (بر فرض این که خوب موندی و به قولات عمل کردی و با اون هیولاهه جنگیدی یا نه)تازه بازی برات آزاد میشه میتونی مغازه بخری و زن بگیری و بچه دار بشی و...یا میتونی مغازه ها رو بخری و قیمت فرش محصولات رو بیاری پایین تا مردم بهت علاقه نشون بدن.دوما اینکه این بازی نمیخاد تموم بشه ؟ یه نفر گفته بود وقتی شاه شدی دیگه آخرای بازی هست . ولی من بعد از شاه شدن چندین ساعته که دارم بازی میکنم ولی تموم نمیشه
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
کجاش خطیه برادر منهمینکه بهت اجازه میده بین خوب بودن و خاکستری بودن و بد بودن یکیو انتخاب کنی یعنی جنبه ی نقش آفرینی بازی.
این پیتر مولینیو خودشو کشت این بازی نقش آفرینی رو بسازه اونوقت شما میگی خطیه مرده رو با خاک کف آسفالت یکی میکنی؟
یه چیزی رو هم بگم نمیدونم کسی گفته یا نه:
اگه دارین بازی میکنین و به بخش پادشاهی رسیدین دوتا راه دارین
اول این که خوب باشین و تا آخر بازی پادشاه خوبی بمونین و در نهایت یه جنگ رو پشت سر بزارید که نتیجش میشه این که خیلی از مردمتون میمیرن ولی بقیه ازتون راضی میمونن متنفر نمیشن ولی سرزمینتون خیلی افتضاح خلوت میشه.
راه دوم اینه که بد باشین ولی بعد با کارایی مثل پایین آوردن قیمت مغازه ها و... محبوبیتتونو افزایش بدین که اینجوری جمعیت بیشتری تو سرزمینتون میمونه ولی خوب غرورتون خرد میشه تو پادشاهی و مردم ازتون متنفر هستن.
این بازی یرای pc هست اصلا ارزش خریدن داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)