سلام من یک ال ای دی بی 7000 سامسونگ دارم موقع تعویض کانال وقتی صفحه سیاه میشه لکه های سفید رنگی در بعضی
از گوشه های ال ای دی دیده میشه برای رفع آن چه باید کرد مرسی
سلام من یک ال ای دی بی 7000 سامسونگ دارم موقع تعویض کانال وقتی صفحه سیاه میشه لکه های سفید رنگی در بعضی
از گوشه های ال ای دی دیده میشه برای رفع آن چه باید کرد مرسی
-دوست عزيز اين مشكل مربوط به ساختار edge led ها هستند بخاطر يكنواخت نبودن نورد هي وپخش led ها در پشت پنل هست وكاريش هم نميشه كرد
-اين پديده به ابري شدن معروف هست (Cloudy effect ) در نماهاي تاريك كاملا مشخص هست
سلام
من یک led b6000 دارم که البته به led b7000 تبدیل شده میخواستم بدونم میشه کاری کرد که شبکه های سه بعدی رو به صورت سه بعدی دید یعنی به صورت دو تصویر در طرف صفحه نباشه؟
دوستی میگفت که میشه این کار رو با تغییر در تنظیمات انجام داد
ممنون
راستی نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه ! اگه نیست راهنمایی کنید !!
-اگر منظور تصاوير ي به صورت 2d-3d هست امكانش گويا با prog --- ورژن هاي بالاي 6 و power dvd 10 هست
-منتها نميشه با 3d مقايسش كرد از نظر انطباق تصاوير عمق تصاوير و...
سلام یک سوال از اساتید داشتم من یک b6000 داشتم که بعد از آپدیت خراب شد بردش را عوض کردن، به قسمت Media Player رفتم و MOVIE اضافه شده و فایلهای ویدوئی را پخش میکند حالا از کجا بفهمم که این چه بردی است که روی این TV نصب شده؟
-ربطي به برد نداره عزيز همون b6000 قديمي رو هم ميشد به b7000 تغيير اسم داد وفايل هاي movei رو اجرا كرد در واقع يك كار با منوي مخفي اين tv بود
سلام اقا منم به اين مشكل برخوردم ميشه بگين بايد چه كنم؟ با كي تماس بگيرم ؟
راه حلی برای نمایش زیرنویس sub & idx پیدا نشد؟!
راهی وجود داره بشه رنگ نمایش زیرنویس srt رو تغییر بدیم و خودمون انتخاب کنیم؟! (آخه تی وی سفید نشون میده و توی بعضی صحنه های فیلمها دیدن زیرنویس مشکل میشه!)
راستی در صورت امکان کد منو مخفی سامسونگ رو هم بگین (C7000)
-تا امروز نه بزرگوار راه حلي نيست جز كانورت ودرد سر هاي مربوط به خودش
-در مورد كد منوي مخفي منظورتون فكر ميكنم ورود به منوي مخفي هست كه در همه سامي ها يكسان هست :
info+menu+mute+power
آيا راهي هست كه برد تيونر ديجيتال رو از لحاظ سخت افزاري به LED 40B7000 اضافه كرد ؟؟
تو منو تيونر ديجيتال هست ولي كانالي پيدا نميكنه ، در ضمن سام سرويسي هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)