من این پایان و دیدم. پایان سومی که گفتید با کشتن دانشمند یکیه. من اون پایانی را ندیدم که هم دانشمند و هم اون سرهنگ و میکشیم.
من این پایان و دیدم. پایان سومی که گفتید با کشتن دانشمند یکیه. من اون پایانی را ندیدم که هم دانشمند و هم اون سرهنگ و میکشیم.
من این پایان رو دیدم نشون میده که جسد هر دوشون بعد از یک مدتی پیدا میشه و تو روز نامه چاپ میشه و بعد تورو نشون میده که با اون tdm داری میری و بعد از یک مدت نا پدید میشه و کسی هم خبری ازش نداره
دوستانی که تموم کردن جواب بدن
محتوای مخفی: پایان های بازی
دکمه وسط موس رو می زنین وقتی اون ها نزدیکتون هستن. (استفاده از توانایی IMPULSE)
بازم میکشنم
متاسفانه تنها راهش همونه...
خوشم میاد میاینو همینطوری داستان بازیو لو میدید
آخه چی بگم همه رو بریزید تو محتوای مخفی دیگه اه
دیگه ادامه ی بازی برام لذت نداره
محتوای مخفی: خطر!! برای متوجه نشدن آخر بازی نخونین این پست و!
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
من خودم اونجا اول خیلی مشکل داشتم ولی اگه این کارایی که میگم و انجام بدی خیلی قسمت آسونیه!! البته کلا این جونورا بدترین جونورای بازین!!
خوب اول از همه از قابلیت متوقف کردن زمان استفاده کن. برو یه گوشه بشین و با دکمه e زمان را نگه دار. این باعث میشه اون عنکبوتا تا به تو میرسن متوقف میشن. تا میتونی اونجا بزنشون. میتونی سه چهارم دور اول حملشون و بزنی. بقیشون هم با دکمه وسط موس بزن. بعد برو جلو. دور دوم حملشون هم سریع زمان را متوقف کن و به همین ترتیب برای کشتن بقیشون. موفق باشی
یه نقد کوتاه :
گرافیک : شاید در حد بازی های روزو عالی نباشه اما براحتی میتونه شما رو در جو مخوف بازی فرو ببره . افکت های بازی خیلی شبیه بایوشاک هستن و شاید اگر جای دست شخصیت اصلی دست بیگ ددی رو میزاشتن کاملا بازی رو با bioshock اشتباه می گرفتین . (افکت های جابجایی زمانی بسیار زیباست و واقعا همون احساسی که انگار دو زمان تداخل دارند رو براتون نداعی می کنه)
gameplay : ترکیبی موفق از بازی های روز مثله COD و باز همbioshock .نرمی gameplay به اندازه سری COD هستش و با انجام این بازی کاملا خاطره تلخ sniper از ذهنتون delete خواهد شد!!
موسیقی : کافیه یک هدست بزارین و به موزیک زیبا ی بازی گوش کنین ، لحجه ی زیبای شخصیت های بازی و ...
اوایل بازی که هنوز با موجودات جهش یافته روبرو نشدین قسمتی هست که دو زمان با هم تداخل ÷یدا می کنند ولی جالب اینجاست اون موجود توی زمان حال هستن!!! و میزانسن زیبای بازی چنان لحظه زیبایی برای شما رقم خواهد زد که تا مدت ها در ذهن خواهید داشتش .
داستان: 3 انتهای مختلف بازی که هز سه هم زیبا هستند .
سخن اخر: به نظرم بهترین بازی که تابستون روی کنسول ها عرضه شده همین singularity هستش.
سلام
اومدم بازی Singularity رو نصب کنم ولی همون اول نصب این ارور رو میده
البته قبلش یه ارور دیگه میده وقتی Ignore رو میزنم این میاد علتش چیه؟ یعنی فایلها مشکل دارند؟
اولش کل فایلها رو روی هارد کپی کردم مشکلی نبود
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)