تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 180 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

اين ديگه چه حرفيه !! خوب معلومه با ورود بازی به اين نسل قيافش بايد واقعی‌ تر و بهتر بشه ولی قيافه ی مكس توی نسخه ی 3
    در مقايسه با نسخه ی 1 و 2 زمين تا آسمون فرق داره !!‌ اون چاق تر شدنش خيلی ضايعه ... اصلا ميگيم قيافش بهتر شده !! داستان
    رو كه ديگه راكستار نابود كرد !! مكس توی نيويورك يه دفعه سر از برزيل در آورد و رفت بادی گارد شد !! اين مسخره نيست ؟
    بابا من نسبت به شرایطی که داره رو میگم.
    مثلاً مکس الان خیلی خشن شده |راکستار گفته،خودت که میدونی|
    من از این لحاظ میگم که واقعی تره و نزدیک تره قیافش نسبت به شخصیتش.

2. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

بابا بزار داستان بازی مشخص بشه من نمیدونم چرا همه انقدر عجول هستن، به نظر من که همچی بهتر شده دیگه اون محیط قدیمی Maxpayne تو بازیهای امروزی جواب نمیده، اگر بازی رو تو فضا و به اون حالت عرضه میکردند مطمئن باشین یه شکست بزرگ میشد، من که اصلاً این قیافه جدید Maxpayne رو کاملاً به قیافه قبلیش ترجیح میدم.
    عزيز من Mortal Kombat VS. DC Universe هم برای كسانی كه نسخه های قبلی رو بازی نكرده بودن بازی عالی بود
    ولی‌ واسه طرفداراش آبروريزی بود ( مثال زدم نميخوام بحث رو عوض كنم ) مكس پين هم داره همينطوری ميشه
    كسانی كه نسخه های قبل رو بازی نكرده بودن يا مكس خور !! نشده بودن از اين بازی خوششون مياد ... من نميگم بازيه
    بديه ميگم دنباله ی خوبی برای مكس پين نيست ... در هر صورت اينو ميگم : بازيش اومد صد در صد ميخرم و بازی
    ميكنمش و لذت هم ميبرم اما به عنوان مكس پين بهش نگاه نميكنم ... يه اسم ديگه روش ميزارم نميتونم به عنوان
    مكس پين قبولش كنم

4. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزيز من Mortal Kombat VS. DC Universe هم برای كسانی كه نسخه های قبلی رو بازی نكرده بودن بازی عالی بود
    ولی‌ واسه طرفداراش آبروريزی بود ( مثال زدم نميخوام بحث رو عوض كنم ) مكس پين هم داره همينطوری ميشه
    كسانی كه نسخه های قبل رو بازی نكرده بودن يا مكس خور !! نشده بودن از اين بازی خوششون مياد ... من نميگم بازيه
    بديه ميگم دنباله ی خوبی برای مكس پين نيست ... در هر صورت اينو ميگم : بازيش اومد صد در صد ميخرم و بازی
    ميكنمش و لذت هم ميبرم اما به عنوان مكس پين بهش نگاه نميكنم ... يه اسم ديگه روش ميزارم نميتونم به عنوان
    مكس پين قبولش كنم
    هنوز بازی نیومده، هر وقت اومد بیا اینجا این حرف رو بزن.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اینم دومین بار!
    میگنم خسته نشدین اینقدر به قیافه این مکس بی نوا که الان قرصی هم شده هی گیر میدین!
    ول کنین بابا! 1ز 23 صفحه حدود 17 تاش مربوط به قیافه این بنده خدا هستش! به نظرم اگه مشکلی با قیافه مکس دارین برین تو فروم خود بازی مطرح کنین خیلی بهتر هستش چون اونجا 100 درصد توسط سازنده ها خونده میشه! البته هنوز راه نیوفتاده! : دی

حیفم اومد که پستاتون رو پاک کنم چون زحمت کشیده بودین و این همه تایپ کردین!
    امیدوارم این بار ملاحضه کنید تا مشکلی پیش نیاد!
    ممنون از همگی
    Last edited by Masoud King; 28-06-2009 at 11:16.

7. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه A M I R G A M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان خوبيد؟؟راك استار خبر از تغيير شخصيت نداده اخه شخصيت بازي خيلي بد قيافه و زشته!!

9. این کاربر از A M I R G A M E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام دوستان خوبيد؟؟راك استار خبر از تغيير شخصيت نداده اخه شخصيت بازي خيلي بد قيافه و زشته!!
    اینم دومین بار!
    میگنم خسته نشدین اینقدر به قیافه این مکس بی نوا که الان قرصی هم شده هی گیر میدین!
    ول کنین بابا! 1ز 23 صفحه حدود 17 تاش مربوط به قیافه این بنده خدا هستش! به نظرم اگه مشکلی با قیافه مکس دارین برین تو فروم خود بازی مطرح کنین خیلی بهتر هستش چون اونجا 100 درصد توسط سازنده ها خونده میشه! البته هنوز راه نیوفتاده! : دی

حیفم اومد که پستاتون رو پاک کنم چون زحمت کشیده بودین و این همه تایپ کردین!
    امیدوارم این بار ملاحضه کنید تا مشکلی پیش نیاد!
    ممنون از همگی
    ...توی همين پست بالایی شما تذكر داده شده به قيافه ی مكس ديگه گير نديد

11. 5 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

حالا بزارین بازی بیاد شاید از شخصیت جدید مکس بیشتر از قبل خوشتون بیاد. حتما سازنده ها یه فکری واسه طرفداران کردن و بی گدار به آب نزدن اگه یه کم توجهتون رو روی چهره جدید مکس بیشتر بکنین میفهمین که همون مکس قبلی هست ولی الا کچل و ریش دار شده و البته یه کم هم چاق. منم از چهره جدیدش خوشم نمیومد ولی حالا کم کم داره خوشم میاد.
    Last edited by S A A M; 28-06-2009 at 15:27.

13. این کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من دیگه به قیافش گیر نمیدم ... خوشبختانه بازی سوم شخصه و 80% مواقع دوربین پشت سرشه !!!!!

ولی یه چیزی رو خیلی باهاش مشکل دارم ....................
    max payne-1 پر از ایده بود، پر از صحنه های جذاب .... مثلا مرحله آخر بازی که باید سیم های اون دکل رو با Rifle میزدی تا دکل بیوفته روی هلیکوپتر و خلاصه هزار جور دیگه از این صحنه ها که من واقعا خوشم میاد.(به خاطر همینم عاشق hitman هستم چون تمامش خلاقیته و خیلی از بازی های دیگه از اون ایده میگیرن) .. ولی بر عکس اون، max payne-2 تبدیل به یه باریه کلیشه ای شد که فقط کافی بود یه اسلحه دستت بگیری و 4 نفرو بکشی و تمام .... به نظر شما max payne 3 تکلیفش چیه ؟!!!! من که امیدی بهش ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

همانطور که میدونید remedy داره روی بازی alan wake کار میکنه , از سایت رسمی alan wake وارد فرومش شدم ، اونجا یه تاپیک برای max payne 3 ساخته شده و علاوه بر قیافه max به صدای اونم گیر دادن !!!! گفتم اینو اینجا مطرح کنم که یه موضوع جدید باز بشه !!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظر من بهترین صدا رو hitman داره !! max payne1 هم عالی بود . هنوز یادم نرفته اون جمله تاریخیه max با اون صدای به یاد ماندنی که می گفت: They were all dead.....

16. 3 کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

صدای مکس پین که خیلی قشنگ بود ... نکنه عوضش کرده باشن
    حتما اون موزیک خیلی خشکل بازی رو هم عوض کردن ... شخصیت هم که عوض کردن ... داستان هم که از این رو به اون رو شده ... خب اسم بازی هم عوض میکردن دیگه میترسید یه کم کمتر فروش کنه

منم هیچ وقت یادم نمیره و عاشق تیکه : This is love مکس بودم .
    واقعا واسه این شرکتا متاسفم که اینجوری یه بازی رو خراب میکنن. این بازی اگه برترین بازی سال هم باشه ولی واسه ما که طرفدارای مکس پین بودیم هیچ وقت مکس پین نمیشه.
    من تو سایت بالا عضو شدم و از حق مکس پین دفاع کردم ...
    فکر کنم چند روز دیگه یه بازی اول شخص بسازه بعد بگه این GTA جدیده !!!
    Last edited by 3Dmajid; 28-06-2009 at 18:23.

18. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •