بابا من نسبت به شرایطی که داره رو میگم.
مثلاً مکس الان خیلی خشن شده |راکستار گفته،خودت که میدونی|
من از این لحاظ میگم که واقعی تره و نزدیک تره قیافش نسبت به شخصیتش.![]()
بابا من نسبت به شرایطی که داره رو میگم.
مثلاً مکس الان خیلی خشن شده |راکستار گفته،خودت که میدونی|
من از این لحاظ میگم که واقعی تره و نزدیک تره قیافش نسبت به شخصیتش.![]()
عزيز من Mortal Kombat VS. DC Universe هم برای كسانی كه نسخه های قبلی رو بازی نكرده بودن بازی عالی بود
ولی واسه طرفداراش آبروريزی بود ( مثال زدم نميخوام بحث رو عوض كنم ) مكس پين هم داره همينطوری ميشه
كسانی كه نسخه های قبل رو بازی نكرده بودن يا مكس خور !! نشده بودن از اين بازی خوششون مياد ... من نميگم بازيه
بديه ميگم دنباله ی خوبی برای مكس پين نيست ... در هر صورت اينو ميگم : بازيش اومد صد در صد ميخرم و بازی
ميكنمش و لذت هم ميبرم اما به عنوان مكس پين بهش نگاه نميكنم ... يه اسم ديگه روش ميزارمنميتونم به عنوان
مكس پين قبولش كنم
هنوز بازی نیومده، هر وقت اومد بیا اینجا این حرف رو بزن.
![]()
اینم دومین بار!
میگنم خسته نشدین اینقدر به قیافه این مکس بی نوا که الان قرصی هم شده هی گیر میدین!
ول کنین بابا! 1ز 23 صفحه حدود 17 تاش مربوط به قیافه این بنده خدا هستش! به نظرم اگه مشکلی با قیافه مکس دارین برین تو فروم خود بازی مطرح کنین خیلی بهتر هستش چون اونجا 100 درصد توسط سازنده ها خونده میشه! البته هنوز راه نیوفتاده! : دی
حیفم اومد که پستاتون رو پاک کنم چون زحمت کشیده بودین و این همه تایپ کردین!
امیدوارم این بار ملاحضه کنید تا مشکلی پیش نیاد!
ممنون از همگی
![]()
Last edited by Masoud King; 28-06-2009 at 11:16.
سلام دوستان خوبيد؟؟راك استار خبر از تغيير شخصيت نداده اخه شخصيت بازي خيلي بد قيافه و زشته!!
...توی همين پست بالایی شما تذكر داده شده به قيافه ی مكس ديگه گير نديد
حالا بزارین بازی بیاد شاید از شخصیت جدید مکس بیشتر از قبل خوشتون بیاد. حتما سازنده ها یه فکری واسه طرفداران کردن و بی گدار به آب نزدن اگه یه کم توجهتون رو روی چهره جدید مکس بیشتر بکنین میفهمین که همون مکس قبلی هست ولی الا کچل و ریش دار شدهو البته یه کم هم چاق. منم از چهره جدیدش خوشم نمیومد ولی حالا کم کم داره خوشم میاد.
Last edited by S A A M; 28-06-2009 at 15:27.
من دیگه به قیافش گیر نمیدم ... خوشبختانه بازی سوم شخصه و 80% مواقع دوربین پشت سرشه !!!!!
ولی یه چیزی رو خیلی باهاش مشکل دارم ....................
max payne-1 پر از ایده بود، پر از صحنه های جذاب .... مثلا مرحله آخر بازی که باید سیم های اون دکل رو با Rifle میزدی تا دکل بیوفته روی هلیکوپتر و خلاصه هزار جور دیگه از این صحنه ها که من واقعا خوشم میاد.(به خاطر همینم عاشق hitman هستم چون تمامش خلاقیته و خیلی از بازی های دیگه از اون ایده میگیرن) .. ولی بر عکس اون، max payne-2 تبدیل به یه باریه کلیشه ای شد که فقط کافی بود یه اسلحه دستت بگیری و 4 نفرو بکشی و تمام .... به نظر شما max payne 3 تکلیفش چیه ؟!!!! من که امیدی بهش ندارم.
همانطور که میدونید remedy داره روی بازی alan wake کار میکنه , از سایت رسمی alan wake وارد فرومش شدم ، اونجا یه تاپیک برای max payne 3 ساخته شده و علاوه بر قیافه max به صدای اونم گیر دادن !!!!گفتم اینو اینجا مطرح کنم که یه موضوع جدید باز بشه !!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من بهترین صدا رو hitman داره !!max payne1 هم عالی بود . هنوز یادم نرفته اون جمله تاریخیه max با اون صدای به یاد ماندنی که می گفت: They were all dead.....
صدای مکس پین که خیلی قشنگ بود ... نکنه عوضش کرده باشن
حتما اون موزیک خیلی خشکل بازی رو هم عوض کردن ... شخصیت هم که عوض کردن ... داستان هم که از این رو به اون رو شده ... خب اسم بازی هم عوض میکردن دیگهمیترسید یه کم کمتر فروش کنه
منم هیچ وقت یادم نمیره و عاشق تیکه : This is love مکس بودم .
واقعا واسه این شرکتا متاسفم که اینجوری یه بازی رو خراب میکنن. این بازی اگه برترین بازی سال هم باشه ولی واسه ما که طرفدارای مکس پین بودیم هیچ وقت مکس پین نمیشه.
من تو سایت بالا عضو شدم و از حق مکس پین دفاع کردم ...
فکر کنم چند روز دیگه یه بازی اول شخص بسازه بعد بگه این GTA جدیده !!!
Last edited by 3Dmajid; 28-06-2009 at 18:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)