تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 24 اولاول ... 13192021222324 آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 235

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی مس کرمان | لاله های نارنجی

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض رجب زاده: شرايط مس کرمان بهتر از ذوب آهن بود

بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال مس كرمان گفت: از تيم فوتبال ذوب آهن پيشنهاد داشتم اما با توجه به شرايط خوب مس در اين تیم ماندم.

مهدي رجب زاده، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: از چند تيم ليگ برتري كه يكي از آنها تهران و ديگري ذوب آهن اصفهان و مس كرمان بود، پيشنهاد داشتم ولي با بررسي شرايط تيم فوتبال مس كرمان، يك فصل ديگر در كرمان خواهم ماند.

بازيكن سابق تيم فوتبال ذوب‌ آهن، ادامه داد: چند فصل خوب را در تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان داشتم ولي شرايط كنوني باشگاه مس بهتر از ساير تيم هاي ليگ برتري بود و قرارداد يك ساله با باشگاه مس كرمان منعقد كردم.

رجب زاده تصريح كرد: يكي از دلايل پيوستنم به تيم مس كرمان راه يابي اين تيم به مسابقات جام قهرمانان آسيا است و با بازي هاي خوب در اين بازي ها سعي دارم تا به تيم ملي فوتبال باز گردم.

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

کعبی مسی شد/ نصرتی در راه مس

کرمان - خبرگزاری مهر: سرپرست تیم فوتبال مس کرمان با تاکید بر حل مشکل مس کرمان با فدراسیون فوتبال از پیوستن قطعی کعبی و احتمال جذب نصرتی به تیم مس خبر داد.

ایرج کهندل در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: مذاکرات مدیر عامل باشگاه مس و مدیر نقل و انتقالات مس با حسین کعبی ملی پوش فصل گذشته سایپا موفقیت آمیز بوده و با وی قرار داد بستیم.

وی یادآور شد: همچنین مذاکره با محمد نصرتی همچنان ادامه دارد و تا حدود 70 درصد احتمال پیوستن وی به مس وجود دارد.

کهندل بیان داشت: در صورتیکه پیوستن نصرتی به مس قطعی شود به همراه کعبی در اردوی سرعین روز شنبه به ما ملحق خواهند شد.

سرپرست تیم فوتبال مس کرمان گفت: از سه روز گذشته که مس کرمان از تعلیق فدراسیون در آمده است که آن هم به دلیل عدم تصویه حساب با یک بازیکن بود ثبت قرارداد بازیکنان ادامه دارد و تاکنون حدود 15 نفر از بازیکنان چه فصل گذشته ها و چه بازیکنانی نظیر عباس محمدی قرار خود را در هیئت فوتبال استان کرمان به ثبت رسانده اند و این روند همچنان ادامه دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه namakdoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مادرید ، سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ایشالا رونالدو رو هم بخریم.
    ولی جدا از شوخی فکر کنم ایم خوبی جمع کردیم واسه جام قهرمانان آسیا !
    دروازه بونمون کیه الان ؟

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تامینی به مس کرمان پیوست

سایت گل-هادی تامینی مدافع توانمند فصل قبل ملوان که از این تیم جدا شده است پس از آنکه مذاکرات نسبتاً خوبی را هم با استقلال پشت سر گذاشت و با این تیم تا آستانه عقد قرارداد هم پیش رفت در چرخشی ناگهانی سر از مس کرمان در آورد.
    به گزارش سایت گل اگر اتفاق خاصی رخ ندهد باید تامینی را کرمانی بدانیم.چراکه او برای عقد قرارداد با تیم مس کرمان فردا عازم این شهر می شود تا قرارداد خود را رسمی کند

مخالفت کرمانی‌ها با حضور خلیل‌زاده در اصفهان/ حضور 2 بازیکن خارجی در مس

به گزارش خبرنگار ورزشی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ، مسئولان دو باشگاه مس کرمان و سپاهان اصفهان عصر امروز جلسه‌ای را در خصوص انتقال شجاع خلیل‌زاده برگزار کردند که در نهایت کرمانی‌ها با حضور این مدافع در اصفهان مخالفت کردند و رضایت‌نامه او را صادر نکردند.

همچنین از کرمان خبر می‌رسد مسئولان باشگاه مس قصد دارند 2 بازیکن از صربستان و مونته‌نگرو جذب کنند. این بازیکنان قرار است امشب در تمرینات این تیم حاضر شوند و تست بدهند.
    مسی‌ها به دنبال یک گلر نیز هستند و قرار است دروازه‌بانی را به ترکیب خود اضافه کنند.
    مسی‌ها تاکنون مجتبی ترشیز، کریم اسلامی، اکبر ایمانی و تیغ‌نورد را جذب کرده‌اند.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 25-06-2013 at 15:19.

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

يان‌فيفي به تيم مس کرمان پيوست

سرپرست تيم فوتبال مس کرمان از جذب قطعي مدافع استراليايي خبر داد.

ايرج کهن‌دل اظهار داشت: يان فيفي از امروز در تمرين تيم مس حاضر شده است و اين بازيکن مورد تاييد محمود ياوري سرمربي تيم قرار گرفته است. تصور مي‌کنم فردا قرارداد اين بازيکن به طور رسمي در هيئت فوتبال استان کرمان ثبت شود.

به گزارش فارس، وي افزود: اگر قوانين نقل و انتقالات اجازه بدهد فيفي در هفته پنجم ليگ برتر و در بازي با تراکتورسازي با نظر کادر فني براي مس بازي مي‌کند.

تيم مس روز جمعه در تبريز ميهمان تراکتورسازي تبريز است.

6. این کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

ياوري: نمي‌توانم براي تراکتور آرزوي موفقيت کنم

سرمربي تيم مس کرمان مي‌گويد که هواداران بايد حوصله کنند تا تيم نتايج خوبي را کسب کند.

محمود ياوري در نشست خبري پيش از بازي با تراکتورسازي تبريز اظهار کرد: سه بازيکن مصدوم داريم ولي باقي بازيکنانمان از وضعيت خوبي برخوردارند. تمرينات خوبي را برگزار ‌کرده‌ايم. تراکتورسازي مربي و سرپرست خوبي دارد. تراکتورسازي تيمي بزرگ است. نمي‌توانم براي اين تيم در بازي فردا آرزوي موفقيت کنم ولي در طول فصل براي اين تيم آرزوي موفقيت مي‌کنم.

به گزارش ايسنا، ياوري درباره بازيکنان اين تيم خاطر نشان کرد: تراکتورسازي کمترين تغييرات را داشته و تيم‌هايي که تغييرات کمتري داشته‌اند، در کوتاه مدت نتايج خوبي را کسب مي‌کنند و تيم‌هايي که تغييرات زيادي داشته‌اند، در بلندمدت موفق مي‌شوند.

سرمربي تيم مس کرمان درباره هواداران تيم تراکتورسازي اظهار کرد: اميدوارم که فردا تماشاگران تبريزي که راه دوري را براي رسيدن به استاديوم طي مي‌کنند، بازي خوبي را نظاره‌گر باشند.

وي درباره اين که چه زماني مربيگري را کنار خواهد گذاشت و بازنشسته خواهد شد، بيان کرد: 10 سال ديگر جواب سوال شما را خواهم داد. (با خنده)

ياوري ادامه داد: تماشاگران کرماني از تماشاگران تبريزي ياد بگيرند و صبر و حوصله به خرج دهند تا تيم نتايج خوبي را کسب کند، نه اين که بعد از دو، سه هفته‌ بناي ناسازگاري بگذارند. بازيکنان مستعد و تيم خوبي داريم.

سرمربي تيم مس کرمان در خوش و بش کنفرانس مطبوعاتي خود با خبرنگاران در واکنش به حضور پر تعداد آنها اظهار کرد که هيات دولت هم اين ميزان نفرات ندارد (با خنده).

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

تساوي تراکتور مقابل مس در پايان نيمه اول

نيمه اول ديدار تراکتورسازي و مس کرمان با تساوي به پايان رسيد.

هفته پنجم ليگ برتر فوتبال ايران با ديدار تراکتورسازي و مس کرمان از ساعت 19 در ورزشگاه يادگار امام دنبال شد. نيمه اولين اين ديدار با تساوي بدون گل به پايان رسيد.

به گزارش فارس، در نيمه اول بازي بسيار آرام دنبال مي شد. دو تيم موقعيت چنداني نداشتند و بيشتر توپ در ميانه ميدان بود. تراکتورسازي سه موقعيت به دست آورد که حسن رودباريان به خوبي اين توپ ها را گرفت.

در اين بازي محمد نصرتي جاي خود را به فرشيد طالبي داده بود.

دستيار محمود ياوري در دقيقه 35 به دليل اعتراض به داوري از زمين مسابقه اخراج شد.

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

ياوري: جلالي به سبک 30 سال پيش بازي نکند

محمود ياوري سرمربي باتجربه مس کرمان نارضايتي خود را از گفت‌وگوي مجيد جلالي اعلام کرد.

جلالي مسي‌ها را به وقت‌کشي سازمان يافته متهم کرده و از فدراسيون خواستار اين است که اقداماتي در مورد اين موضوع انجام دهند.

اولين امتياز تاريخ مس کرمان در تبريز مقابل تراکتور به دست آمد. تبريک مي‌گويم آقاي ياوري!

البته من با تيم‌هاي مختلف در تبريز امتياز گرفته‌ام ولي خب مس اولين بارش بود که در تبريز امتياز گرفت اين به خاطر بازي خوب بچه‌ها بود و همدلي که در بين بچه‌ها به وجود آمده بود باعث شد که بچه‌ها با تمام توانشان بازي کنند و به اين امتياز ارزشمند برسند.

جلالي گفته شما وقت‌کشي کرده‌ايد. آيا اين درست است؟

ما آقاي جلالي را به عنوان مربي علمي قبول داريم ولي بد نيست ايشان به بازي تيم خودشان دقت کنند و ببيند که تيمشان به سبک 30 سال پيش بازي مي‌کنند. آنها از هر جا توپ را تصاحب مي‌کردند سانتر مي‌کردن همه من را مي‌شناسند و مي‌دانند ياوري اهل امتياز گرفتن با ذلت نيست. بچه‌هاي تراکتورسازي خيلي محکم فوتبال بازي مي‌کردند و حتي دو تا از بازيکن ما را مصدوم کردند و به کمک بقيه از ورزشگاه به هتل و سپس به فرودگاه رفتند.

پس شما مي‌گوييد آقاي جلالي در اين زمينه اشتباه مي‌کند؟

قطعا همين‌طور ا ست من انتظار دارم آقاي جلالي کمي منطقي‌تر باشد ور روي تيمشان بيشتر تمرکز کند چرا که ما ايشان را قبول داريم و اميدوارم در تراکتور هم نتيجه بگيرند. اگر در دقيقه 90 ادينهو از خود گذشتگي مي‌کرد ما فرصت دو به تکمان تبديل به گل مي‌شد و با 3 امتياز به کرمان برمي‌گشتيم.

البته بعضي از تراکتوري‌ها انصافا در تمام بازي فيرپلي را رعايت کردند.؟

جا دارد ياد کنم از علي کريمي که واقعا پهلوان است او بدون توجه به حرف‌ها پيش قراول بازي جوانمردانه بود علي کريمي الگويي است براي فوتبال و فوتباليست‌هاي ما، او نشان داده است که آدم بزرگي است

مثل اينکه مس به هماهنگي لازم رسيده است؟

خب من در ابتداي فصل هم به شما گفتم اين تيم نياز به زمان دارد تا من افکار تاکتيکي خود را پياده کنم و فکر مي‌کنم رفته رفته به اين هماهنگي نزديک شده‌ايم و اميدوارم در ادامه بتوانيم با برد اين نويد را به هوادارانمان بدهيم که مس مي‌تواند روزهاي خوبي را تجربه کند.

البته شما خودتان از عدم رعايت فيرپلي توسط پرسپوليس ضربه خورديد؟

به نکته خوبي اشاره کرديد من يک بار ديگر هم به آقاي جلالي مي‌گويم ما خودمان زخم خورده بازي غيرمنصفانه هستيم بنابراين هيچ وقت خارج از فيرپلي بازي نمي‌کنيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

تيغ‌نورد: با حمايت هواداران مس موفق‌تر مي‌شود

محمود تيغ‌نورد که در کنار فرزاد حسين‌خاني زوج خوبي را در مس تشکيل داده‌ بود پس از بازي با تراکتور حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشت.

محمود تيغ‌نورد که دلش از بعضي از مسائل پر بود در مصاحبه با سايت گل حرف‌هاي جالبي زد. مصاحبه جنجالي سايت گل را با محمود تيغ‌نورد هافبک مس کرمان و کاپيتان سابق آلومينيوم هرمزگان بخوانيد.

از بازي با تراکتور بگو. فکر کنم درزمين حريف بايد بازي سختي را تجربه کرده باشي؟

بازي مقابل تراکتور و هواداران پرشورش هميشه سخت بوده است. تراکتور هواداراني دارد که واقعا تراکتور را بزرگ کرده‌اند. وگرنه به نظر من تراکتور بدون هوادارانش مي‌تواند يک تيم معمولي باشد. البته در اين بازي اقاي جلالي براي تيمش تاکتيک خاصي در ذهن نداشت آنها فقط توپ را مي‌گرفتند و روي دروازه ما سانتر مي‌کردند در واقع به سبک قديمي فوتبال بازي مي‌کردند. ما هم با صحبت‌هاي آقاي ياوري خيلي راحت توانستيم حملات آنها را دفع کنيم و در نهايت توانستيم با کسب يک امتياز از تبريز خارج شويم.

در اين بازي يکي از بهترين بازيکنان ميدان بودي، بازي در مقابل علي کريمي، مهدي کياني و خط هافبک قدرتمند تراکتور چطور بود؟

من قبلا هم روبه‌روي همه آنها بازي کرده‌ام اما باز هم تاکيد مي‌کنم بازي مقابل تراکتور و در تبريز کار سختي است ولي خب خدا کمک کرد و با صحبت‌هاي فني محمود ياوري توانستم در زمين فوتبال با دوندگي زياد بازي خوبي را از خودم به نمايش بگذارم و در نهايت هم خدا کمک کرد که در اين زمينه سربلند باشم.

در ابتداي فصل صحبت از رفتن تو به تراکتور بود اما اين اتفاق نيفتاد؟

بله آقاي جلالي در فولاد هم که بودند به دنبال جذب من بودند اما ايشان در نهايت نمي‌دانم چه اتفاقاتي مي‌افتاد که هميشه در دقيقه 90 نظرش عوض مي‌شد و مي‌گفت که من دنبال بازيکن بين‌المللي هستم. در تراکتور هم اين حرف را از او شنيدم و در اين بازي بازيکن بين‌المللي او را نيز ديدم. بازيکني که به مراتب از بازيکنان جوان و آينده‌دار بومي تبريز ضعيف‌تر بود و تنها تفاوتش در بين‌المللي بودن رنگ موهايش بود، خدا کمک کرد در زمين فوتبال به آقاي جلالي نشان دادم که بين‌المللي بودن يعني چه. اميدوارم خدا کمک تا از اين بين هم موفق باشم و اين روند مثبتي که با تيم مس کرمان در پيش گرفتيم ادامه دهيم.

به نظرت مس کرمان مي‌تواند به اهدافي که دارد برسد؟

باشگاه مس کرمان باشگاه حرفه‌ايست و با مديريتي که دارد و مجموعه کارخانه مس که از ورزش حمايت خاصي مي‌کند هميشه شرايط خوبي داشته است. مس کرمان باشگاه خوبي است و در همه زمينه‌ها حرفه‌اي عمل مي‌کند. هوادارانش هم تا آنجايي که من مي‌دانم پرشور و هميشه حامي تيمشان بودند. من اميدوارم با بازي‌هاي خوبي که انجام مي‌دهيم آنها را قانع کنيم که در بازي‌هاي خانگي ورزشگاه را پر کنند و مثل هميشه از ما حمايت کنند چرا که ما به حمايت آنها احتياج داريم. از نظر فني هم بايد بگويم تيم ما برخلاف آنچه گفته مي‌شود در خط دفاعي مشکل داريم اين‌طور نيست و فقط بازيکنان جواني داريم که آن هم با هماهنگي‌اي که الان در بين بچه‌ها به وجود آمده و با افکار تاکتيکي محمود ياوري سرمربي تيم حل شده است. من فکر مي‌کنم تيم مس با وجود بازيکنان خوبي که در تمام خطوط دارد پتانسيل اين را دارد که در بالاي جدول حضور داشته باشد. اميدوارم اين اتفاق بيفتد تا مردم کرمان شادي اين موفقيت را لمس کنند.
    { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مهدی محمدی دار فانی را وداع گفت/فوتبال کرمان در سوگ مربی مس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمدی که نزدیک به دو هفته به واسطه سکته مغزی در بیمارستان باهنر کرمان بستری بود ساعت ۱۲ ظهر امروز به رحمت ایزدی رفت تا جامعه فوتبال کرمان را با یک غم بزرگ روبرو کند. پیکر محمدی به سردخانه بیمارستان منتقل شده است و طی خبرهای تکمیلی مراسم خاکسپاری وی اطلاع رسانی خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •