البته چون سازنده ي بخش تك نفره و چند نفره همون طور كه ميدونيد جدا هستن نبايد زياد نگران اين موضوع شد ...
اما به هر حال 2K حساب ويژه اي روي MP باز كرده!
البته چون سازنده ي بخش تك نفره و چند نفره همون طور كه ميدونيد جدا هستن نبايد زياد نگران اين موضوع شد ...
اما به هر حال 2K حساب ويژه اي روي MP باز كرده!
BioShock 2 در February 9 عرضه ميشود !
همين ديگه ! 2K تاييد كرد بازي BioShock 2 در February 9 براي تمام پلتفرم ها و در همه ي جهان عرضه خواهد شد .
البته به اين rumour اول لينك توجه نكنيد خود 2K رسما اين تاريخ انتشارو تاييد كرده و تو vg247 هم خودش گفته .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم دیگه تاخیر نخوره!مرسی حسین جان
چندتا اسکرین شاتی یک تریلری چیزی بدن ما دلمون را خوش کنیم!
چند شب پيش خواب اين بازي رو ديدم كه به شدت ترسناك شده بود !
مرديم از انتظار : دي !
بازی خوب از آب در اومده بود......................چند شب پيش خواب اين بازي رو ديدم كه به شدت ترسناك شده بود
آخه جالب اين بود كه خودم تو بازي بودم ! نميدونم چرا ! شخصيت اصلي خودم بودم ! بين واقعيت و بازي بود ! احتمالا زياد خورده بودم !
همه جا تاريك يوهو يكي ميامد طرفت ! جدا بدجور منتظر اين بازيم !
سلام!
همون جور که گفته بودن پنجشنبه BioShock 2 در GTTV به نمایش در اومده بود!ظاهرا اطلاعات خوبی به نمایش در آمده!
برای مثال شخصیتهای جدید که اونجور که من فهمیدم دکتر Sophia Lamb که به نظر عقاید فلسفی مثل اندرو رایان داشته باشه!شاید هم نقش منفی همین یارو باشه
Father Wales هم یکی دیگه از کاراکترا بوده مثل اینکه!
یک چیزهایی هم در رابطه با Rapture Family میگفتن
و طبق گفته ها چندین Big Sister در بازی هست که اسم یکیشون Eleanore هست(همون اصلی باشه فکر کنم)
چیزهایی هم تو فورم خود 2K گفته بودن به نظر میرسه شیوه هک کردن نسبت به قبل فرق داشته باشه
انتظار خیلی سخته برای من به خاطر این عنوان!![]()
Last edited by joey jordison; 23-10-2009 at 11:55.
این بازی نیاز شدیدی به تسلط زبان داره تا از داستان بازی سر در بیاورید و بازی لذت بخش بشه
من شماره یکشو تموم کردم ولی بدون اینکه چیزی متوجه بشم میرفتم جلو و چون تسلطی به زبان انگلیسی نداشتم و الان هم ندارم بازی به من زیاد حال نداد
متاسفانه بازی ها دارن به سمتی میرن(واقعیت)که باید حتما زبانتون خوب باشه تا از بازی سردربیارین حتی در بعضی بازی هستن شما باید دکلمه هارو درست انتخاب کنید مثل گذشته نیست که 4 تا تفنگ بگیرید و همین جوری همه رو بکشید وبازی تموم بشه!!!!!!!!!!!!!!!
در اینده شما باید جای شخصیت بازی صحبت کنید!!!!!!!!!!!!!
برای همینه بازیها در زبان های مختلف عرضه میشن. البته بازیهای RPG الان بیشتر به زبان خوب نیاز دارن که البته خیلی از بازیهای بزرگ و محبوب هم در همین ژانر هستن.
BBFC به بازی BioShock 2 به دلیل خشونت های خون بار و زبان خیلی اهانت آمیزش درجه 18رو گرفت!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)