سلام من دوستم در دانشگاه مالزی utm داره کارشناسی ارشد مهندسی برق می خونه .. اگه کسی یوال داره شاید بتونم کمک کنم
سلام من دوستم در دانشگاه مالزی utm داره کارشناسی ارشد مهندسی برق می خونه .. اگه کسی یوال داره شاید بتونم کمک کنم
مي خواستم بدونم بهترين كشور براي تحصيل در رشته كارشناسي ارشد عمان كدومه و ارزونترين كدومه
ممنون
شما خودت نوشتی عمان دیگه! فکر کنم منظورت کدوم دانشگاه بوده.آره؟
سلام
تحصیل در دانشگاه هاروارد چقدر هزینه داره و برای المپیادی ها چطور. خواهش می کنم سریع جواب بدین لطفا
سلام
دوستان عزیز اطلاعات کاملی میخواستم در مورد تحصیلات تکمیلی خارج از کشور :
( واسه دوستم )
رشته : فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته سم شناسی پزشکی ( داروسازی )
دانشگاه تهران فارغ التحصیل شده با رتبه 4 کشوری
رشته ای علاقه به ادامه در مقطع دکترا : phd دارو سازی با همین گرایش
هدف از خارج رفتن :
اول یه دانشگاه معتبر در رشته داروسازی در مقطع دکترای تخصص ( PHD ) باشه / که امکانات رفاهی خوبی ارائه بده
و مخصوصا از لحاظ ماهی بسیار خوب باشه و هزینه تحصیلاتی و تسهیلاتی بالا و خوبی ارائه بده
از لحاظ اپلای گرفتن هیچ مشکلی نداره و CV های قوی تحصیل کرده دانشگاه دولتی - رتبه برتر دانشگاهی در رشته خودش - رتبه برتر کنکور و .......
اطلاعات مورد نیاز » بهترین کشور در این زمینه - مشهورترین دانشگاه - بهترین دانشگاه از لحاظ تسهیلات رفاهی و مادی و مالی - بهترین کشور در زمینه کار برای PHD دارو ..... !
بسیار متشکرم که به من جواب میدید و یا من را با کسایی که دارن در این رشته در یه کشور تحصیل میکنند آشنا میکنید ...
ادامه تحصیل در خارج ( انگلستان )
با سلام
قصدم از بازکردن این تاپیک این بود دوستانی که مایل هستند در انگلستان تحصیل کنند بیشتر با این کشور آشنا شوند
و من هر چه بتوانم اطلاعات به دوستان میدهم .
از دانشگاه گرفته تا مخارج
اول در مورد هزینه تقریبا هزینه تحصیل + اقامت
چیزی در حدود 30 میلیون به بالا حساب کنید بازم میگم بستگی به دانشگاه و شهر و رشته و چگونه زندگی کردن دارد.
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
لطفا قبل از اینکه بگویید که برای رشته چه دانشگاهی خوبه لطفا
گرایش و مقطع تحصیلی و رشته اصلی را بگویید
مثلا : برق - گرایش الکترونیک و مخابرات - مقطع فوق لیسانس
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
چه مقطعی و چه رشته ای
ایا می خواهید بورسیه شوید .
بله بورسیه هاروارد چه طوری هست ؟ واسه مقطع phd ( دانشجوی نمونه ایران ) ؟چه مزایایی دانشجوی بورسیه در هاروارد داره و غیره !
در 2 مقطع دکتری :
1- داروسازی - سم شناسی
2- مهندسی برق
دو نمونه بورسیه در آمریکا داریم
لطفا رشته خود را به انگلیسی بنویسید
در ضمن روزمه چی داری و ...
زبان داری
چه مدرکی داری.
با سلام
cv :
1- دو اختراع ثبت شده
2- فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته سم شناسی دارویی
3- مولف 2 کتاب
4- 2 مقاله پژوهشی و 2 مقاله ISI و 2 مقاله علمی
5- رتبه 4 کنکور کارشناسی ارشد در ایران
6- دانشجوی دانشگاه تربیت مدرس ( فارغ التحصیل همین دانشگاه )
7- مدرک زبان MCHE یا همون SMRT با نمره 82 از 100
حقیقتا بیشتر میخواهم برم کشور دیگه واسه درامدهای مادی ! چه کمکی میتونی واسم بکنی ؟ میخواهم در مقطع PHD درس بخونم
رشته مورد علاقه برای ادامه در مقطع دکتری : Pharmacy - Toxicology
البته در کارشناسی ارشد هم همینو خوندم
متشکرم
روزمه خوبی داری و حال باید شانست را امتحان کنی ببینی بورسیه میشوی چون بورسیه دست من نیست .
شما برو تو خود سایت هاروارد و دنبال استاد باش که مربوط به رشته خودت باشد چون برای مقطع دکترا خودت باید apply کنی
در ضمن ویزا برای آمریکا هر روز سخت تر می شود .
اگر خواستی یک پیغام شخصی بده تا یک سایت بهت معرفی کنم که تو آمریکا هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)