تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 23 از 503 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به اقای پرشین بوی رسیدن به خیر نبودی کجا بودی ؟
    امتحانا خوب بودن ؟
    یه سوال برام پیش اومد یعنی لوگوی cybershot
    فقط یه حقه ی تبلیغاتی از طرف سونی اریکسون بود ؟؟

راستی پیغام خصوصیاتم چک کن شاید پیامی داشته باشی
    سلام علی جان. امتحانات خوب که نبود شدید اندر شدید سخت گرفته بودن اما خودم از خودم راضی بودم. جواباشون هم

3 شنبه معلوم میشه. تا ببینیم چی میشه ...

در مورد لوگوی cybershot راستش چی بگم. این حرف من نیست همونطور که در پست قبلی من هم میبینید عکس اون

جملاتی رو که در مورد این مساله تاکید کرده بودند رو گذاشتم و من هم فقط حرف اونا رو بازگو کردم.

اما اگر نظر شخصی منو بخواهید بدونید به نظر من cybershot بودن بعضی گوشی های سونی اریکسون حقه نیست.

چون اگر اینطور بود پس چرا نیومده مثلا اسم دبلیو 810 رو با اون دوربین 2 مگاپیکسلی خوبی که در بین 2 ها داره بزاره

cybershot. چون لنز استفاده شده همان لنز نیست و تنظیمات برای عکس گرفتن هم همان تنظیماتی نیستند که در

سری K ازشون استفاده شده. اما این قضیه فقط در مورد دبلیو 960 و پی1 فرق میکنه که اینم بر میگرده به سیاست

های سونی اریکسون. حالا چرا سونی اریکسون اومده و لنز K810 رو در این گوشی ها استفاده کرده نمیدونم.

اما برای اینکه بهتر بشه قضاوت کرد من رفتم و رویو هایی رو که در مورد K810 و P1 و N93 نوکیا در سایت gsmarena

گذاشته شده رو بدقت نگاه کردم تا بتونم عکس های مشابهی رو که از زاویه های مشابه توسط این گوشی ها گرفته

شده رو پیدا بکنم. همانطور که میدونید لنز هر 3 گوشی که نام بردم دارای مشخصات 3.15 MP, 2048x1536 pixels و

autofocus هستند که در اینجا Nokia N93 حتی زوم اوپتیکال هم داره که این مساله در عکس و فیلم برداری خیلی

مهمه.

من فقط عکس های مشابه رو که از اجسام مشابه و در زاویه های مشابه گرفته شده رو اینجا قرار میدم تا خودتون

بهتر بتونید قضاوت بکنید که کیفیت کدوم یک از گوشی ها در عکس گرفتن رضایت بخش تره. خودتون و قضاوتتون.

فکر کنم اینطوری قضیه cybershot بودن و یا نبودن گوشی هم مشخص بشه و یا بهتره بگم اثبات میشه.

لینک سایز اصلی هر کدام از عکس ها رو در زیر هر عکس قرار میدم.

عکس گرفته شده توسط K810

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس گرفته شده با P1

کد:
    K810

کد:
    P1

کد:
    K810

کد:
    P1

کد:
    Nokia N93

کد:
    منبع اصلی عکس ها...
    کد:

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

من از یه فروشنده شنیدم گوشیهایی که Cybershot هستند لرزش گیر دارند و فقط به خاطر این امکانشونه که روشون نوشته cybershot.
    حالا درست یا غلطشو نمیدونم.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

یعنی P1 از K810 بهتر میگیره؟
    عکسا که اینو میگه.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

واقعا انگار p1 بهتر میگیره. ما سر از کاره سونی اریکسون در نیاوردیم

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

عکسا که اینو میگه.
    به نظر منم عکس های پی 1 بهترن

من از یه فروشنده شنیدم گوشیهایی که Cybershot هستند لرزش گیر دارند و فقط به خاطر این امکانشونه که روشون نوشته cybershot.
    حالا درست یا غلطشو نمیدونم.

من فکر میکنم شما کلمه ی استادی شات و سایبر شات رو با هم اشتباه گرفتین

لرزش گیری جز خواص فناوری سایبر شات نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

با تشكر
    دوست عزيز فيلماي ص 6 رو ميگم. مينويسه File not found!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با تشكر
    دوست عزيز فيلماي ص 6 رو ميگم. مينويسه File not found!

فیلم صفحه 6 فقط یک فیلم چند ثانیه ای بود اما در 2 نوع فرمت. یعنی منظورم اینه که 2 نوع فیلم مختلف نبودند بلکه

2 نوع پسوند مختلف داشتند. یکیش با پسوند 3GP بود و یکیش هم با پسوند AVI اما فیلمی که در صفحه 14 گذاشته

شده هم مدت زمانش بیشتره و هم اینکه لینکشم فعلا برای دانلود کار میکنه.

اگر میخواهید که کیفیت فیلم برداری این گوشی دستتون بیاد فیلم صفحه 14 رو دانلود کنید.

عکسا که اینو میگه.
    خودم قبل از مقایسه کردن عکس ها چون زیاد تعریف از گوشی های دیگه شنیده بودم اصلا فکر نمیکردم کیفیت عکس

گوشی پی1 در حد اونای دیگه باشه اما بعد از اینکه مقایسه رو شروع کردم و عکس هر 3 گوشی در یک پنجره جلوم

باز بود نظرم عوض شد و به نظر منم پی1 کیفیت عکس هاش بهتره.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

دوست عزيز من برا اينكه اينو دانلود كنم بايد 3 ساعت يه سره وصل باشم حالا اگه وسطش يه هو ديسكانكت بشم ديگه هيچي!
    اگخ ممكنه برات يه لينك مستقيم بده با دانلود منجر دانلود كنيم.
    ميدوني من ميخوام اينو بگيرم! ميخوام قبلش اطلاعات كاملي داشته باشم ازش.

ضمنا اينكه جوي استيك نداره كاملا راحتي ؟ P990 فك كنم باهاش كار راحت تره ولي خب خيلي گوشگوبه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

ضمنا اين gps بايد هميشه به گوشي وصل باشه تا كار كنه؟ لطف كن يه توضيح بده ببينم چطوريه ؟ يه عكسم ازش بذاري كه ديگه ممنون ميشم اساسي.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزيز من برا اينكه اينو دانلود كنم بايد 3 ساعت يه سره وصل باشم حالا اگه وسطش يه هو ديسكانكت بشم ديگه هيچي!
    اگخ ممكنه برات يه لينك مستقيم بده با دانلود منجر دانلود كنيم.
    ميدوني من ميخوام اينو بگيرم! ميخوام قبلش اطلاعات كاملي داشته باشم ازش.

ضمنا اينكه جوي استيك نداره كاملا راحتي ؟ P990 فك كنم باهاش كار راحت تره ولي خب خيلي گوشگوبه.
    • این فیلمی رو که من قرار دادم با frimware آپدیت شده انجام دادم و فیلم برداری رو هم خودم با تنظیمات پیش فرض
    • انجام دادم. پس برای آپلود این فیلم من باید دنبال سرورهای مجانی باشم که بتونم فیلم رو اونجا آپلود کنم و در عین حال
    • سرعتش هم بالا باشه.
    • این سروری که من فیلم ها رو در اونجا آپلود کردم با وجود اینکه مجانیه اما قابلیت Resume داره و با دانلود منیجر هم میشه

• دانلودش کرد. من خودم از IDM استفاده میکنم.
    • در ضمن اگر سروری رو که لینک مستقیم میده و میشه فایلی رو بدون ثبت نام و بدون ورود در اونجا آپلود کرد در اون
    • صورت معرفی از شما و آپلود کردنش از ما. فقط سرور های ایرانی نباشه که به هیچ عنوان اجازه ورود کوکی ها رو
    • برای این سرورها در سیستم خودم نمیدم.
    • البته در سایت های دیگه نیز نمونه فیلم برداری توسط گوشی پی1 گذاشته شده اما این نمونه ای که گذاشته شده
    • مربوط به Frimware اولیه پی1 بوده. یعنی زمانی که هنوز پی1 بصورت رسمی وارد بازار نشده بلکه فقط معرفی شده
    • برای نمونه میشه به سایت mobile-review.com اشاره کرد که حتی در اون موقع باتری پی1 رو BST-33 معرفی کرده .
    • بهر حال اگر خواستید نمونه فیلم برداری که توسط این سایت انجام شده رو ببینید میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

حجم 1.7 مگابایت.
    کد:
    برای دیدن عکس های بیشتر و یا دانلود فیلم های سنگین تر از معرفی این گوشی میتونید به لینک زیر برید.

کد:
    3 نوع دیگه نمونه فیلم برداری در سایت gsmarena.com گداشته شده اما چون با Frimware آزمایشی انجام شده اینم

مورد قبول من نیست اما شاید برای بعضی ها جالب باشه. لینک هاشو قرار میدم تا اگه خواستید دانلود کنید. به نظر

من وقتی یک گوشی رو مورد بررسی قرار میدن باید با Frimware رسمی انجام بشه نه نسخه ای که فقط برای

معرفی گوشی روش گذاشته شده. مانند K850 که هنوز نیومده اما نمونه عکس هاشو دارن با نوکیا ان95 که یک ساله

اومده و چند نوع Frimware تا حالا عوض کرده دارن آزمایش میکنند.

کد:
    ضمنا اين gps بايد هميشه به گوشي وصل باشه تا كار كنه؟ لطف كن يه توضيح بده ببينم چطوريه ؟ يه عكسم ازش بذاري كه ديگه ممنون ميشم اساسي.
    • GPS استفاده شده برای گوشی پی1 از نوع extern است. سونی اریکسون این کار رو به چند دلیل انجام داده ...
    • 1. مصرف نکردن باطری اضافی
    • 2. جی پی اس اکسترن برای کسانی که همیشه ازش استفاده نمی کنند راحت تر باشه.
    • در مورد این جی پی اس و طرز کارشم قبلا در صفحات قبل توضیح دادم و فیلمش رو هم گذاشتم. اما بهتون بگم که
    • اگر بخاطر جی پی اس میخواهید پی1 رو بخرید این کار رو نکنید. چون اولا جی پی اس احتیاج به این داره که گوشی
    • به اینترنت وصل بشه تا بتونه نقشه های مورد نیاز رو دانلود کنه. بهترین شبکه اینترنتی برای موبایل هم 3G-Turbo
    • است که اونم در ایران وجود نداره.
    • دوما حتی اگر در ایران 3G هم پشتیبانی بشه بازم جی پی اس کار نمیکنه و فقط در حد یک نقشه معمولی میتونه
    • فاصله میان شهر ها رو به شما نشون بده در حای که من در اینجا فاصله 2 متری خودم رو میتونم ببینم. یعنی در
    • اینجا میشه با این جی پی اس خیابان و کوچه ای رو که در 2 متری شما قرار داره رو ببینی همراه با مشخصات.
    • اما در ایران این فاصله 1 کیلومتره.
    • جی پی اسی که بر روی پی1 نصب شده از شرکت wayfinder است و بر روی اکثر گوشی های سونی اریکسون
    • مانند w810, K800, W710,M600,P990 و غیره قابل نصبه و حتی نسخه مجانی هم داره.
    • من به این شرکت شخصا زنگ زدم و قبلا صحبت کردم. این چی پی اس در ایران کار نمیکنه و فقط در حد یک نقشه
    • معمولی میتونه کمکتون کنه مگر اینکه نقشه اون راه هایی رو که احتیاج دارید دستی از سایتی دانلود کنید و بر روی
    • گوشی نصب کنید.
    • جی پی اس های دیگه مانند TomTom نیز همینه و فرقی نمیکنه. اینها در ایران کار نمیکنه. بهر حال اطلاعات من در
    • همین حد بود. شما میتونید از کسانی که در ایران جی پی اس رو امتحان کردند بپرسید تا مطمئن بشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •