سلام خدمت تمامی دوستان.
یه سؤال دارم در مورد P1 و اون اینه که برنامه منشی تلفنی برای این گوشی موجود است یا نه؟
سلام خدمت تمامی دوستان.
یه سؤال دارم در مورد P1 و اون اینه که برنامه منشی تلفنی برای این گوشی موجود است یا نه؟
سلام دوست عزیز.خیر.موجود نمیباشد.
توی انجمن بگردید قسمت مبایل حتما پیدا میکنید اگه پیدا نکردین که 100% هست , بگید آموزششو بذازم براتون البته همون جوری که آقا حامد گفتن گوشی به سیستم از طریق کابل و pc soit نصب میکنید و قسمت
Mobile Networking Wizard
و بعد Connect
میزنید .همون جوری که گفتم اگه پیدا نکردین که چیز خاصی نداره براتون بیشتر توضیح بدم البته با اجازه حامد جان
Last edited by Re Z a; 27-07-2008 at 15:50.
smokingعزیز مثل اینکه منظور منو درست متوجه نشدی!!! من خودم قبلا سونی اریکسون داشتم میدونم چجوری شارژر رو بکشم بیرون . من گفتم دو تا سوراخی که روی گوشی هست که جک های شارژر داخلش میره یکیش از اون یکی کوچیکتره یعنی قالبش اینطوری بوده !!! تعجب کردی؟؟ آؤ] منم اول که دیدم باورم نمیشد اگر چه با چشم دیده میشد ولی با خطکشم امتحان کردم. از اصل بودنشم مطمئنم. فقط یه چی ازت میخوام امنم اینه که گوشی خودت رو نگاه کن ببین اینجوری نیست؟؟؟(فقط با دقت) چون وقتی یه قالب خراب باشه مطمئنا تو مقیاس وسیع تاثیر میذاره( تعصب رو بذاز کنار من خودمم طرف سونی اریکسونم )
اقا من دیدام مشکلی نداشت....
دوستم پس این امکان چیه؟ تو specificationsش نوشته!!! یکی از بچه ها همینجا گفت یه وسیله ی جانبی میخواد، گفته با استفاده از:
تکراری:سونی اریکسون P1 با H.264 سازگار است. بنابراین، به شما امکان داده شده است فیلم های خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش نمایید.خیلی حیفه اگه بشه و استفاده نکنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من شرمندم مثلی که سو تفاهم شده در هر صورت نه دوست گلم مساوی بودن میگم شاید چیزی گیر کرده دقیق نگاه کردین؟ که مزاحم میشه جک ها نرن داخلش؟ البته این یه نظره![]()
آقا من میخوام پی1 بخرم چندتا سوال دارم تو رو خدا کامل جواب بدید.
کیفیت فیزیکی گوشی چطوره(مثلا بدنه اش محکم یا نه؟ رنگش میره یا نه؟و...)(مهم)
اگه خواستم گوشی بخرم چطوری بفهمم اصله یا نه؟
محتوای کارتون گوشی چیه؟
چه گارانتی بگیرم(اصلا گارانتی مهم است یا نه؟)
قضیه ی این cda چیه؟(خیلی مهم )
منوها مهم نیست ولی میخوام اس ام اس فارسی بتونم حداقل بگیرم
اقا راستی هنگ هم میکنه؟اخه یکی از بچه ها پی990 داشت خیلی می هنگید.
ودر اخر اینکه از خریدش پشیمون میشم یا نه؟(چند سال گوشییه؟)
اگه کامل وبدون ابهام و منصفانه جواب بدید ممنون میشم![]()
Last edited by cas-kashan; 27-07-2008 at 19:18.
دوست عزیز اینا نظرات من و بعضی هاش نظرات دوستان هست
1.کیفیت فیزیکی بدنه اش خوبه ولی تا حالا از دستم زمین نخورد ولی بنظر من گوشیه محکمی هست رنگش بنصبت گوشیهای دیگه دیر تر میره و ترکیب رنگ ظاهری گوشی قشنگه
2. باتری رو بردار نوشته made in china اگه نوشته نباشه تغلبیه
3.دوتا قلم cdمحتویات فایل های پی سی سوییت هندزفری hpm60شارژر رومیزی
4.یکی از دوستان توی فروم گفته گارانتی یعنی کشک منم اصلا گارانتی رو قبول ندارم
شرایت ضمانت نامه رو تا حالا خوندی؟ 1نمونه نوشته اگه در حین نصب هنگ کنه و روشن نشه گارانتی بحساب نمیاد
5. اس ام اس فارسی رو فول ساپورته از این نظر خیالت راحت باشه
6.cda فکر کنم ورژن نرم افزاری باشه باز هم نمیدونم دقیقا
7.هنگ نمیکنه اگه درست استفاده کنی و برنامه ها رو ببندی هیچ مشکلی پیش نمیاد در ضمن توصیه میکنم اپدیت کنی من نکردم ولی دوستانی که اپ کردن خیلی راضی هستن
در مورد p990هم باید بگم اشتباه می کنی دوستان دارن و هیچ مشکلی نداره گوشی رو بایستی اپدیت کنی
دیگه هنگ نمیکنه
8.مطمئن باش پشیمون نمیشی
فکر کنم برای سال 2007 ماه می باشه
اگه چیزی رو جواب ندادم شرمنده داداش
Last edited by mohsentanha; 27-07-2008 at 20:34.
دوستمون توضیحات خوبی داده
مطمئن باش از خرید ان پشیمان نمی شوی
cda مال منطقه جغرافیای میباشد وفرقی هم نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)