اگر توجه کرده باشید ایشون نمی تونن فارسی تایپ کنن یعنی گوشیشون فارسی رو پشتیبانی نمی کنه
اگر توجه کرده باشید ایشون نمی تونن فارسی تایپ کنن یعنی گوشیشون فارسی رو پشتیبانی نمی کنه
البته یک چرخنده کوچک کنارچپ گوشی است که باهاش به چپ و راست میشه رفت
سلام
من می خوام مسیج ها رو پاک کنم این ارور رو می ده:bad request
چی کار کنم؟
سلام دوستان
مشكل برطرف شد . گوشيم فارسي داشت .
راستي آقا محسن دستت درد نكنه كه راهنمايي كردي .
براي فارسي كردن منو ها برو تو قسمت تنظيمات و سپس other رو بزن . اونجا select language داره . فكر كنم همين طوري باشه .
حالا شما يك نگاه بنداز
موفق باشي
باي
درسته . البته بعضي جاها مي توني از دو دكمه كنار صفر براي چپ و راست رفتن استفاده كني
سلام دوستان
من 2 هفته پیش P1 گرفتم. با ضمانت کامتل وشکل برجسته روی جعبه(منظورم اینه که اصلیه). اول زیاد دقت نکرده بودم اما امروز فهمیدم که جک سمت چپ فیش شارژر کامل جا نمی خوره(و هندزفری و بقیه فیش ها) خوب که دقیق شدم دیدم سوراخ سمت چپ پورت رو گوشی کوچکتر از سمت راستیه! البته هرچی وصل میکنی کار میکنه ولی فیشه زود در میره اگه جا به جاش کنی. شارژر رو با تراش درستش کردم ولی واقعا برام جالب بود! !!اشتباه اینجوری از شرکت به این بزرگی!!؟؟؟؟؟شرکتی که گوشیو با این همه ظرافت به این خوبی ساخته اینجوری اشتباه کنه؟؟؟؟؟!!! فکر میکنم اگه Sonyerricsson تو چین ساخته نمی شد کیفیتش خیلی بالاتر بود...! حالا می خواستم بدونم گوشی بقیه دوستان هم این مشکل داره یا نه و اینکه کامتل این مشکل رو ساپورت می کنه؟؟؟؟
ممنون
تبریک میگم بهتون هم برای عضویت و هم برای گوشی شما اولا یه مصرف کننده هستین نه یک ساپورت کننده شرکت سونی اریکسون پس اینو بدونین گذشت اون زمانی که اجناس چین چینی بودن یا کیفیت پایینی داشتن پس نگین کاش توی چین نبود کارخونش این p1 که دست شما میرسه جنس درجه 1 این کشوره و الان اگه جنس چینی نباشه باید شک کنید به اصلی بودنش و در مورد گوشی شما , 100٪ میدونی ایراد از شرکت سونی بوده!!؟ چون دوست عزیز امکان داره هر بلای سر گوشی در آمده باشه تا به دستتون رسیده باشه و اگه گارانتی داره ببرین نشون بدین هرچه زودتر و در مورد جای فیش یا سوکیت باید عرض کنم برای در اوردن فیش شارژ یا هرچی باید یه کمی به پایین اول فشار بدین و بعد خارج کنید شاید شما مستقیم کشیدین و اینجوری شده!!حاجی چرا گردن کمپانی معتبر سونی اریکسون میندازی
![]()
چه جوری میشه در حالت استانبای ساعت رو نشون بده
چطوري مي تونم گوشي را به كامپيوتر جهت استفاده از اينترنت وصل كنم ؟
منظور جي پي ار اس
هركار ميكونم نميشه
باید pc suite رو از روی CD همراه گوشی نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)