دكمه ي Cheap كدومه ؟![]()
دكمه ي Cheap كدومه ؟![]()
بهترین سیستم بنا به درخواسته اون یوزره
با این سیستم تو تمام بازیها باید Man Marking کنه میتونه هر دوی CDMهارو مامور اینکار کنه اگر Man Marking نکنه حق با شماست خطریه! در صورت Man Marking مطمئن باشید خط دفاع آشفته نمیشه و حتی بطور عجیبی CB ها نقش LB و RB رو به خوبی اجرا میکنند تست کردم ترکیب جالبی است
اما درکل موافقم با شما خودم هم سیستم سه دفاعه رو پیشنهاد نمیکنم
خیلی خوبه که فیفا 12 مثل دنیای واقعی فوتبال به هافبک ها و میانه روی اورده مخصوصا CAMها من بیشتر گل هایی رو که میزنم از روی پاسکاری شدید پشت محوطه ی حریفه یعنی هافبک های هجومی و میکرها واقعا نقش موثری رو دارند دقیقا برخلاف فیفا 11 که میشد اصلا هافبک و بازیکنان میانی استفاده نکرد
من خودم از 4 دفاع استفاده میکنم دو CDM و دو CAM و دو ST ترکیبم ظاهری مسخره داره اما فوق العاده خوب باهاش نتیجه میگیرم (CAM ها به مثابه یک مهاجم هستند در این ترکیب دقیقا پشت مهاجم ها قرار میگیرند)
من بیشتر دلم میخواد فنی بزنم اما خیلی وقتا میزنا تو بغل دروازبان با این ک جهت میگیرم!!! ،اما شده ک رفته باشه تو کنج !
اره با چیپ موافقم ،باس زیاد تمرین کرد
یه دریبل خوب هست (فکر کنم RS پایین RS چپ یا راست(توی دوربین پرو)) با این صددرصد تضمینی اگه به موقع بزنی دروازه بان هر چه حرفه ای هم باشه گول میخوره .
موقع شوت زدن هم گرفتن RB تاثیر داره . تا جایی هم که میتونی زاویه ات رو با دروازه 45 درجه کن و شوت بزن .
تمام این کارا خیلی تو گل زدن تک به تک تاثیر داره .
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
چطور نمیدونی ؟LB دیگه . توی تمام طول تاریخ بازی های فوتبال همین دکمه بوده . چه PES چه FIFA چه PS3 چه XBOX
سلام
دوستان چرا در این نسخه اینقدر توپ گرفتن از حریف سخته ؟؟؟
من قبلا دکمه s ( دکمه پاس ) + چهت رو که میگرفتم خودش میرفت توپ رو میگرفت ولی الان اصلا نمیره توی پای طرف
چیه قضیه این که بخوایم توپ رو از حریف بگیریم چی کار باید کرد ؟
کونامی امسال فقط روی جزئیات کار کرده، البته که خیلی خیلی پیشرفت داشته، اما به نظر من فیفا در یه سری ریزه کاری ها بهتر عمل کرده. مثلا صحنه ای که بازیکن مصدوم می شه، اگه توپ رو بیرون نزنی داور بازی رو متوقف می کنه و بعد از رسیدگی به وضعیت بازیکن مصدوم، بازی با "دراو بال" شروع می شه!
فعلا همین.
یا علی
این سیستم جدید دفاعی است که در این نسخه اعمال شده که باعث میشه شما برای دفاع کردن هم برنامه ریزی داشته باشینسلام
دوستان چرا در این نسخه اینقدر توپ گرفتن از حریف سخته ؟؟؟
من قبلا دکمه s ( دکمه پاس ) + چهت رو که میگرفتم خودش میرفت توپ رو میگرفت ولی الان اصلا نمیره توی پای طرف
چیه قضیه این که بخوایم توپ رو از حریف بگیریم چی کار باید کرد ؟
توی حالت tactical defending شما باید به بازیکن مقابل نزدیک بشین و تایمینگ مناسبی داشته باشین و با زدن دکمه شوت توپگیری کنین
اگر که میخواین حالت دفاعی بازی به شکل نسخه های قبل در بیاد باید به این قسمت برین.
Customise fifa > Setting > Contrlos > Controller
و در این قسمت به گزینه آخر برین و Tactical Defending رو به Legacy Defending تغییر بدین.
سلام
یکی جواب منو بده.به ی و ت یو ب دسترسی ندارم
کلید RS وقتی آنالوگ خاموشه کار می کنه.اونم به جای پاس و شوت و...
مدل دسته:
TSCO TG 112
Last edited by Mohammad Yek110; 20-10-2011 at 08:40.
من یه تیمی میخام که بتونه در برابر بارسا خوب بازی کنه....از تیمای بزرگ منظورمه...ورژن قبلی من اینتر میگرفتم اما امسال اینتر بخاطر نتایج ضعیفش کلا ضعیف شده......از بین غول ها یعنی سیتی...رئال مادرید...بایرن...چلسی و.... بگین و سیستم ایده ال اون تیم رو هم بگین...ممنون
منچستر ب نظرم عالیه 8 تا فورورد داره هفبکاش عالین ،از دفاشم ک هیش کی نمیتونه رد شه ،سیستمم باید چن بار عوض کنی تا قلقش دست بیاد ،اگه یه ذره ب مشکل برخوردی ب راحتی میتونی سیستم عوض کنی چون بازیکن زیاد داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)