نه................
نه................
آقا کسی این وسیله ی اتصال به tvرو داره؟؟ نظر بدید!!!
آقا محسن اين كيبورد مجازي فارسي تو قسمت اس ام اس ها هم هست ؟
آيا بايد حتما گوشي رو هك كرد يا برنامه هم داره ؟
ممنونم دوست من- من یه فکر دیگه هم کردم نه که انها بیزینس فون هستن، فکر کن وسط جلسه که سایلنت کردین یهو زنگ هشدار صدا یدهولی گفتم بچه ها مطلع بشن، آخه خودم خواب موندم یه روز.
راستی چطوری میشه فایلهایی رو که گرفتم ذخیره کنم (کلی) و نره توی inbox؟ ظاهرا شما واردترین. باز هم ممنون
دقیقا حرفتون متینه دوست عزیزم و همینطوره کلا این گوشی یه بیزینس کامله!
ببینید بستگی داره مثلا 4 تا فایل براتون Send میشه شما کافیه Save بزنید و در مورد اینکه مثلا یه شخصی مثل شما دوست داره مستقیم Save بکنه فایل هارو توی گوشی , باید عرض کنم فایلی که براتون فرستادن کافیه روش کلیک کنید تا باز بشه و بعد گزینه Save بزنین تا گوشی ازتون مسیر ذخیره کردن بپرسه و شما میتونید همون قسمت فایل مورد نظر را در قسمت مربوط ذخیره کنید .
اره هستش
تو قسمت برنامه های کاربردی یک تایپک هست تحت عنوان کیبورد کاملا فارسی.... یه سر بزن ممکنه کارت راه بیفته
راستی من این برنامه فارسی رو نضب کردم چه جوری حالا انتخاب کنم فارسی کردن منوهارو.......
خوب یک سوال اگر در یک زمان 20فایل رو گرفتیم باید تک تک سیو کنیم یا راهی است که همه رو با هم سیو کرد
خیر تک تک 20 فایل باید ذخیره کنید وگرنه هر 20 فایل میرن داخل Inbox
یعنی تنها از خود صفحه نمایش لمسیش باید استفاده کنیم؟
همچین قابلیتی رو گوشی های سونی اریکسون ندارن.آقا کسی این وسیله ی اتصال به tvرو داره؟؟ نظر بدید!!!
آره داره.خود گوشی داره و نیازی به نصب نداره.آقا محسن اين كيبورد مجازي فارسي تو قسمت اس ام اس ها هم هست ؟
آيا بايد حتما گوشي رو هك كرد يا برنامه هم داره ؟
شما زمانی که میخواین یک sms رو بنویسید اون بالای صفحه توی status bar یک شکل کیبورد هست.
اون رو کلیک کنید تا باز بشه.بعد از قسمت سمت چپ اون که یک مثلث کوچک هست اون رو بزنید و گزینه set up رو بزنید.حالا زبان مورد نظر رو انتخاب کنید.مثلا فارسی.
لطفا بنده خدا رو گمراه نکنید.خود گوشی این قابلیت رو دارهاره هستش
تو قسمت برنامه های کاربردی یک تایپک هست تحت عنوان کیبورد کاملا فارسی.... یه سر بزن ممکنه کارت راه بیفته
راستی من این برنامه فارسی رو نضب کردم چه جوری حالا انتخاب کنم فارسی کردن منوهارو.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)