اگه ميشه ادرس صفحه اموزش راه اندازي Gprs ايرانسل رو بديد من پيدا نكردم؟؟؟؟؟
اگه ميشه ادرس صفحه اموزش راه اندازي Gprs ايرانسل رو بديد من پيدا نكردم؟؟؟؟؟
پست #2155 هستش امید وارم کارتون راه بیفته![]()
ویرایش شد...........................![]()
Last edited by mohsentanha; 25-07-2008 at 23:40.
سلام
چه جوری میشه کیبورد فارسی رو همیشه به عنوان پیش زمینه گوشی انتخاب کرد
من گوشیم این کیبورد فارسی رو داره چه جوری میشه منو ها رو هم فارسی کرد
اقا یه سوال دیگه چرا نمیشه عکساشو مثل acd یه نرم افزارهای مشابه یعنی پشت سرهم دید و موزیکشم همینطور باید تک تک گوش داد
Last edited by e_mohsen83; 25-07-2008 at 21:54.
control panel<device>text input>on-screen keyboad>more<setup
بعد زبان مورد نظر رو انتخاب کن
یه سوال: من می خوام زیر نوشته ی ir-mciمکان مورد نظری که هستم رو نشون بده دوستانی که می دونن بگن چطوری فعال میشه
مطمئن هستید؟در مورد بلو توس باید بگم که برای من هم ویبره داره هم اهنگ اس ام اس رو پخش میکنه
در مورد شماره 2 باید بگم حق با شما هست نمی دونم چرا این جوری ساختنش
من هر کس رو دیدم از این نبود alarm واسه دریافت بلوتوث شاکی بوده.
مورد 2 هم که مشکلی نداره که.کاملا مشخصه.اینجوری که بهتره وسط آهنگ اگر صدای زنگ بیاد که یک دفعه فیوز آدم میپره.
ویرایش شد..........................
Last edited by mohsentanha; 25-07-2008 at 23:42.
مبارکتون باشه دوست عزیز برای صداهای هشدار هم بنده این نظر دارم شاید شما موافق نباشید اما نظر من اینه که سازنده اینو در نظر گرفته که شما وقتی دارین مثلا آهنگ Light گوش میدین یه هو یه مزاحم یا هر شخص دیگری مزاحمتون نشه و با یه صدای بیپ شما مطلع بشید و گذشت اون زمان که داشتین موسیقی گوش میدادینیه دفعه با صدای شیپور از جاتون میپریدید
و در خصوص زنگ بیدارباش هم باید عرض کنم اونم قواعد خودشو داره که روی اصولش باشه همچین بیدارتون میکنه که نمیفهمین که چی و از کجا بیدارتون کرده و برای بلوتوث هم به همین شکل نیازی نبوده چون مثل گوشی های دیگه نیست چون فایل های دریافتی همشون براتون archive میشن توی قسمت Beam Received و شما تک به تک یا به حالت کلی حتی می تونید ذخیرشون کنید
![]()
راستش مال من که اینطوری نیست.عجیبه واقعا.اره هر کی برام می فرسته اهنگ اس ام اس رو پخش می کنه حتی دلیور هم میشه اس ام اس صداش همون اهنگ اس ام اس هستش مگه مال شما نمیشه؟
در ضمن اهنگ اس ام اس اگه 4 یا 5 دقیقه ای باشه تا اس ام اس رو که اومده باز نکنی همین طور اهنگ میزنه.
من منظورم بلوتوث بود.اشتباه نمیکنی؟
Last edited by hamed1297; 25-07-2008 at 23:25.
شرمنده من فکر کنم با گوشی های دیگه ام قاطی کردم ولی موقع دلیور شدن قشنگ یادمه که اهنگ پخش میکرد
و از طریق هندزفری یسری جاها تغییراتی بوجود میاد ولی یادم نیست برای این که کسی وارد صحبتامون نشه من اونا رو ویرایش می کنم.
بسوزه پدر حواث پرتی
فکر کنم دچار توهم شدم اونم از نوع شدید
راستی کسی نمیدونه چطوری زیر IR-mciمکانی که هستم رو نشون بده؟
Last edited by mohsentanha; 25-07-2008 at 23:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)