بله توی فیفا 10 این امکان بود اما نه فیفا 10 نکست جن بلکه فیفا 10 کارنت و مخصوص PC این قابلیت از نسخه فیفا 08 اضافه شد ولی متاسفانه توی فیفا نکست این قابلیت برداشته شد
بله توی فیفا 10 این امکان بود اما نه فیفا 10 نکست جن بلکه فیفا 10 کارنت و مخصوص PC این قابلیت از نسخه فیفا 08 اضافه شد ولی متاسفانه توی فیفا نکست این قابلیت برداشته شد
اره ولی توی همین نسخه 11 کارنت هم نبود . مثل اینکه کلا قابلیتی بوده که بعد از pes 6 فیفا هم اومده اونو اضافه کرده و از پارسال دوباره برش داشته . البته من فیفا 07 رو تا فیفا 10 بازی نکردم .
از کجا مستر لیگو بازی کنم پیدا نمیکنم
دوستان من تازه فیفا رو دانلود کردم.
من حرفه ای فیفا بازی نمی کنم و خیلی از این چیزها که شما میگید رو بلد نیستم.
دو تا سوال دارم :
1) چرا تمام کلیدهایی که باید توی بازی بزنیم بر مبنای کنترلر داده شده ؟ مثل کلید های B و A و LT , RT و ... ؟ وقتی بازی برای PC میاد باید بر مبنای کیبورد باشه. با این کارشون آدم رو اذیت می کنند و ما که با کیبورد بازی می کنیم مشکل داریم. شده مثل بازی های رزیدنت ایول که اینجوری بودند.(البته به استثنای 5)
2) چرا توی بازی فیفا ، نه فقط 12 بلکه تو قبلی ها هم بود ، گاهی اوقا مثلا جلوی دروازه هستیم و کلید های جهت رو میگیریم که کجای دروازه شوت بزنه ، بعد Space رو میزنیم که بشوته ، شوت نمی زنه و باید اون کلیدهای جهت رو یا رها کنیم یا یکی شون رو بگیریم ؟
ممنون
داداش مستر لیگ نداره career mode داره که شامل be a pro یا همون become a legend هست. player manager که هم مربی تیم هستی و هم یکی از بازیکنان تیم و manager که مربگی گری تیم رو انجام میدی. اگر هم میخوای مثل مستر لیگ تیم هایی از سایر لیگ ها رو بیاری روی لیگ مورد نظر و تیم (ضعیف) رفته و با زدن دکمه( مثلت یا y( در پیسی)) تیم مورد نظر رو با تیم ضعیف انتخاب شده swap کن
1- کلا فیفا کیبورد براش مهم نیست پس یا اون علامت های کنترلر رو بخاطر بسپار و با کیبورد انجام بده یا خیلی راحت با موس بزن
2- اصلا از دیفالت کیبوردی که فیفا تعیین کرده استفاده نکن خودت کلیدهارو تعیین کن مثلا مشکل شما با قرار دادن کلید شوت بروی کلیدهای حروف حل میشه مثلا اگر شوت رو بزاری S یا D این مشکلی که گفتی حل میشه!
اما تمام کلیدهایی رو که میتونسیتم با کنترلرها داشته باشیم با کیبورد هم داریم!
کسانی که با کیبورد بازی میکنند به علت اینکه از قابلیت 360 درجه نمیتونند استفاده کنند از Tactical Defending نمیتونند استفاده کنند خیلی کار سختیه و نشدنیه از Lagacy Defending استفاده کنید
و به هیچ عنوان با این 4 کلید جهت دار که نهایتا به 8 طرف حرکت میکنه نمیتونید Manual بازی کنید تمام گزینه هارو بروی assist بگذارید
Last edited by SevenCity; 19-10-2011 at 18:04. دليل: با = یا
درسته كه خيلي ها با كي برد بازي مي كنن و كم وبيش مهارت هم دارن ولي كي برد اصلا مناسب بازي هايي مثل فوتبال نيست.
حداقلش اينه كه كنترل 360 درجه بازي و دريبلها رو از دست ميدي.
فوتبال بازي كردن با كي برد مثل بيليارد بازي كردن با طنابه
دوست عزيز گيم پد هاي چيني 2 تايي الان با قيمت يه دونه ساندويچ تو بازار ريخته. خود منم دارم از همونا استفاده مي كنم هيچ مشكلي هم ندارم.
البته همین گیم پد های چینی هم که 360 درجه نیست . یعنی فقط میشه باهاش دریبل زد وگرنه با اونهم مثل کیبرد با 8 جهت بیشتر نمیشه کار کرد .
تازه حتی با کیبرد هم میشه دریبل زد منتهی خیلی خیلی خیلی سخته . من توی 11 فقط واسه امتحانش میزدم و حتی با کیبرد تمام اکمپلیشمنتهای VP رو توی دریبل باز کرده بودم![]()
در واقع این گیم پدها هیچ تفاوتی با کیبرد نداره . تنها تفاوتش توی میزان گرفتن انالوگ هستش که مثل کیبرد دیجیتال (0 یا 1) نیست و یه مقدار متغیره .
فقط گیم پد های ایکس باکس یا ps3
یه سوال
این قضیه آنالوگ راست چی هست؟؟ من تازه شروع کردم با دسته بازی کردن قبلا با کیبورد بودم آنالوگ راست را که میزنم مثلا توپو چند متر میزنه جلوتر از خودش!!! آیا سالمه یا نه؟
از کجا بفهمم که انالوگ راستم سالمه یا نه؟ کلا؟
انالوگ سمت راست واسه دو کاره :
1. میتونی توپ رو چند متر بندازی جلوتر یعنی هر طرف که بدی توپ چند متر میره جلوتر واسه توسرتوپ هم خوبه .
. همراه با LT میتونی تکنیکهارو انجام بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)