آقا هرکی میبینه میگه مبارکه تو هم Tv گرفتی< میخوام خفه اش کنم![]()
آقا هرکی میبینه میگه مبارکه تو هم Tv گرفتی< میخوام خفه اش کنم![]()
آقا تو رو خدا یکی بگه من هندزفری بلوتوث چی بخرم که موسیقی بهش منتقل بشه
الان یه Nec دارم. توی وسایل صوتی نشونش میده ولی تو قسمت انتقال صدا چیزی نداره
فقط مکالمه منتقل میشه
Last edited by p6tr; 25-07-2008 at 11:42.
جواب های دندون شکنی میتونید بدید دوست عزیز اینکه ناراحتی نداره یا اصلا کافیه لیبل یا مارک سونی اریکسون نشونشون بدید کار تمومه![]()
اگه گوشی منو فارسی باشه آپیت کنی زبان فارسیش از بین می ره؟ ( نه فقط p1 در کل آیا منو فارسی از بین می ره؟)
خیر اگه Cda عوض نکنید با آپدیت کردن فارسی بودن گوشیتون از بین نمیره همون جوری که از اسمش پیداست آپدیت یعنی بروز کردن نه اینکه امکاناتیو از روی یه گوشی ور داشتن! پس خیالتون راحت پاک نمیشه دوست من![]()
براي فارسي نوشتن چكار بايد كرد ؟ تنها راه همون برنامه 17 مگابايتي سايت خودشه ؟
من منوها رو نمي خوام فارسي بشه فقط قسمت sms
باي
كسي نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
درباره این اینترنت بیسم یه نفر یه توضیح جامع و کامل بده
سلام
من تازه P1 گرفتم. واقعا هم ازش راضیم. اگه گوشیتون هنگ میکنه فقط به این دلیله که برنامه ها رو از task manager نمی بندین اما یه ایرادی در مورد صداهای هشدار به P1 وارده که کسی تا حالا اشاره نکرده بهشون جهت اطلاع عرض میکنم که حواستون باشه خواب نمونین:
1. وقتی گوشی خاموشه ، زنگ بیدارباش و یادآوری زنگ نم زنه .
2. وقتی به موسیقی گوش می دین ، صدای زنگ تماسهای وارده و صدای هشدار یادآوری یا بیدارباش پخش نمیشه و بجاش بیپ میشنوین.
3. موقعی که براتون بلوتوث میاد نه صدایی میشنوین نه ویبره ای.
در ضمن اگه کسی راه حلی داره بگه.
Last edited by p6tr; 25-07-2008 at 22:56.
در مورد تنظیمات Gprs توی همین تاپیک توضیح دادم دوست عزیزم امیدوارم بدردتون بخوره!
در مورد Wlan هم یه Acc دیگه رو امتحان بکنید و قبلش از Free بودن یا نبودنش اطمینان داشته باشین اون موقه اگه بازم با Can Not مواجه شدین مطرح کنید امیدوارم درست بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)