تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 461 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این تغییرات رو من اعمال کردم و بازی یه کم بهتر شد!
    یعنی حریف دیگه مثل سابق نیست که همه کاراش و پاساش درست باشن و بازیکن اشتباه کنه
    با این تنظیمات تو طول بازی هم حریف اشتباه میکنه و بازی جذابتر میشه
    اره منم اعمال کردم بازی خیلی بهتر شده البته من یه بازی با لیورپول جلو منچستر (رو سطح لگندری) بازی کردم و یک صفر باختم ولی نفس منچستر رو بریده بودم (تا حالا به این خوبی بازی نکرده بودم)
    کلا با اعمال این چیزها pc کمتر حرکات ویران کننده میکرد.
    توصییه میکنم حتما این تغییرات رو اعمال کنید.
    سلام به همگی..من فیفا 11 رو بازی کردم ولی تا حالا فرصت نداشتم 12 رو نصب کنم میخواستم بدونم اهنگای 12 هم به قشنگی و باحالی 11 هست یا نه؟واینکه کدومش رو به نظرتون دانلود کنم ممنون
    بنظر من که اهنگهای این بهتر شده (البته بنظر من)
    اصلا فیفا 12 خدای فوتبالهای ارایه شده هست.
    دم ea گرم عجب چیزی ساخته
    Last edited by hts1369; 18-10-2011 at 22:11.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تو کریر بخش تمرین دادن به بازیکنان رو نداره... تو نسخه های قبلی از طریق calendar میشد بازیکن رو تمرین داد...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره خیلی بهتر شده و منطقی تر . پیشنهاد منم اینه که این تغییرات رو اعمال کنید .

سلام به همگی..من فیفا 11 رو بازی کردم ولی تا حالا فرصت نداشتم 12 رو نصب کنم میخواستم بدونم اهنگای 12 هم به قشنگی و باحالی 11 هست یا نه؟واینکه کدومش رو به نظرتون دانلود کنم ممنون
    اهنگهاش یه نظرم بهترینه توی سری های فیفا در ضمن میتونی قابلیت custom music هم امسال ارائه شده که اهنگهای خودت رو میدی به بازی مثلا میتونی توی منوها یه اهنگی پخش کنی یا حتی حین انجام بازی

تو کریر بخش تمرین دادن به بازیکنان رو نداره... تو نسخه های قبلی از طریق calendar میشد بازیکن رو تمرین داد...
    مطمئنی اونی که بازی میکردی pes نبوده ؟

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی تنظیمات قبل از ورود به کریر مود اونجا که درجه سختی رو مشخص میکنی غث گزینه برای دیتا بیس بازیکنا هست که سه گزینه داره : default--default+virtua pro , customized.

اگر بازیکنت virtua هست که گزینه معلومه ولی اگر بازیکنت رو تو customize your fifa ساختی باید گزینه customized رو بزنی

که اگر انلاین بازی میکنی توصیه نمیشه چون امتیازات برای leaderboard نمیره
    الكس جون يه جا گفتي بازيارو تايمشو حرفه ايي بذار يعني چند دقيقه ايي؟

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------

مبناي اين تغييرات چيه؟منطقش چيه؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اره خیلی بهتر شده و منطقی تر . پیشنهاد منم اینه که این تغییرات رو اعمال کنید .

اهنگهاش یه نظرم بهترینه توی سری های فیفا در ضمن میتونی قابلیت custom music هم امسال ارائه شده که اهنگهای خودت رو میدی به بازی مثلا میتونی توی منوها یه اهنگی پخش کنی یا حتی حین انجام بازی

تو ايكس باكسم ميشه اهنگ انتخابي خودمو بذارم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

من بعد از فیفا 04 دیگه فیفا بازی نکردم و واقعا از این همه پیشرفت تو این بازی نسبت به pes شگفت زده شدم و دیگه فکر نکنم به او ن صورت طرف pes برم چون واقعا همه چیز تو بازی خوبه.دوتا سوالم داشتم چون تازه دارم بازی میکنم ممنون اگه جواب بدید.1-بهترین راه برای دفاع و گرفتن توپ از حریف چیه؟بهترین زمان برای هر بازی چند دقیقه است تا بازی طبیعی تر جلوه کنه چون من یه بازی رو روی ده دقیقه گذاشتم خودم بارسلونا و حریفم رئال و 4-3 بازی رو بردم.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الكس جون يه جا گفتي بازيارو تايمشو حرفه ايي بذار يعني چند دقيقه ايي؟

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------

مبناي اين تغييرات چيه؟منطقش چيه؟
    حداقل همون 10 .که فرصت داشته باشی با پاس کاری حمله بسازی وگرنه تو 4 دقیقه چون زمان زود تموم میشه تصممیم گیری های سریع باعث لو رفتن توپ میشه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

pes چیه دادا!؟
    والا من زیاد نوقتیدم FIFA11 رو بازی کنم... خصوصا بخش منجرمود (کریر)... ولی تو منیجرمود FIFA10 تو بخش تقویم (Calendar) وقتی روی روزهایی که بازی نداشتی اینتر میزدی، پیغام میومد که میخواهید چه جور تمرینی تو اون روز انجام بدید... تمرین برای دربازه بان، مدافعین، هافبک ها یا دربازه بان... همون تمرین باعث میشد که تیم قوی تر بشه و البته تو بازی پیش رو انرژی بازیکنا کمتر.
    نمیدونم الان تو کریر هست یا نه... ولی به گمونم مثل جریان آپدیت کمک مربی ها و حضور اونا در نسخه های قبلی، این امکان هم حذف شده... ولی خداییش تو بحث ترانسفر بازیکن واقعا عالی شده فیفا...

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

pes چیه دادا!؟
    والا من زیاد نوقتیدم FIFA11 رو بازی کنم... خصوصا بخش منجرمود (کریر)... ولی تو منیجرمود FIFA10 تو بخش تقویم (Calendar) وقتی روی روزهایی که بازی نداشتی اینتر میزدی، پیغام میومد که میخواهید چه جور تمرینی تو اون روز انجام بدید... تمرین برای دربازه بان، مدافعین، هافبک ها یا دربازه بان... همون تمرین باعث میشد که تیم قوی تر بشه و البته تو بازی پیش رو انرژی بازیکنا کمتر.
    نمیدونم الان تو کریر هست یا نه... ولی به گمونم مثل جریان آپدیت کمک مربی ها و حضور اونا در نسخه های قبلی، این امکان هم حذف شده... ولی خداییش تو بحث ترانسفر بازیکن واقعا عالی شده فیفا...
    آره حسین فک کنم FIFA10 میشد ولی FIFA12 رو مطمئنم که نمیشه !

11. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان بین خودمون بمونه این PES که داشتم بازی میکردم به این نکته پی بردم که PES نسخه های جدیدش از نسخه های قبلی آشغال ترن آشغال ! مفتش گرون بود .البته قبلا هم از PES2010 به این نکته پی برده بودم ولی PES2012 شاخشونه !
    بازی رو یه هفته پیش گرفتم تازه امروز بازی کردم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •