تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 223 از 503 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بالاخره فرق این جعبه هامعلوم نشد چی چی هست؟کدوم از جعبه ها اصل است هر کی بگه جعبه اش از کدو ماس مخصوصا اونایی که گارانتی کامتل دارند.

2. این کاربر از mino_soso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان عزیزی که می خوان پک اصلی جعبه p1 بشناسن اگه دوست داشتن بگن عکس بگیرم براشون بذارم اما همین جوری اگه بخوام آدرس بدم برای من روی جعبه عکس قاب p1 هست البته دکمه های p1 روی جعبه برجسته هستش

4. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

بالاخره فرق این جعبه هامعلوم نشد چی چی هست؟کدوم از جعبه ها اصل است هر کی بگه جعبه اش از کدو ماس مخصوصا اونایی که گارانتی کامتل دارند.
    سلام
    من p1 كه خريدم جعبش خاكستري است روي جعبه يه عكس گوشي ساده (رنگي نيست) همون خاكستري است اما دكمه هاش برجسته است
    2) كنار جعبه يه برچسب داره كه سفيد رنگ چسبيده به جعبه و روش imei و s/n رو نوشته وچند تا كد ديگه وپايينش هم نوشته made in chine البته روش دو مهر هم خورده كه ابي رنگ است ويكيش تاريخ نوشته مال من نوشته 12/4/1387
    محتويات داخل جعبه يك جعبه داخلش هست كه 1سيدي 2تا دفترچه وچند تا بروشور . اما داخل خود جعبه اصلي 1 كابل usb و شارژريك قلم اضافه ويك پايه هست كه كه دوتا كاربرد داره يكي گوشي رو روي اون قرار ميدي وشارژ مي كني (شبيه تلفن بي سيم ) ويا با اون به كامپيوتر وصل ميشي .البته مال من دوتا كارت هم داره كه اندازه اش شبيه كارت اينترنت هست وجنسش مقوايي نيست فكر كنم پلاستيك فشرده است يكي به زبون عربي و ديگري به زبون انگليسي . ويك كيف گوشي
    ومهم تر از همه چيز خود گوشي است من باز كردم وimei رو با جعبه چك كردم يكي بود وباطريش هم روش هولگرام چسبيونده بودند
    اميدوارم به دردت خورده باشه البته نميدونم اصله يا نه ؟ ولي خوب گفتم شايد كمكت كنه
    يادم رفت بگم كه ماله من گارانتي نداره فروشنده گفت با گارانتيش فقط 5 تومن فرق داره ديگه راست و دروغش با فروشنده

6. این کاربر از meka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنون از اینکه وقت میزاری و جواب میدی . یه مورد تو حرفات بود اونم بهترینشونه /من از کجا بفهمم این گوشی wg1هست . قبل از اینکه پول بدم بخرم.(منظورم ط5علاالدین که تا پول ندی گوشی بهت نمیدن).گارانتی کامتل کدوم یکی از ایناست.در مورد جعبه که دوستان گفتن برجسته هست و نیست نظر شما چیه.کارتن شما از کدوم یکیه.فرق خاورمیانه با wg1بغیر از منو فارسی چیه؟اخرین vergionگوشی چیه?ایا vergion تو خاورمیانه و wg1فرق میکنه؟
    خواهش می کنم وظیفم هستش راستیتش باید بگم CDA باید اول بخرید گوشیو تا شناسایی بشه مثلا شما می تونید از فروشنده بپرسین این گوشی دارای چه ویژه گیهایی هست از لحاظ ساپورت فارسی اگه فروشنده گفت کامل ساپورت میکنه بفهمین برای خاورمیانست اگه گفت فقط SMS فارسی و تایپ.. بفهمین توی مایه هایWG1 هستش و در مورد کار تون گوشی من حالا نمی دونم چه بر چسبی مد نظر دوستان بوده اما کارتن گوشی من همون طوری که توی پست قبلی گفتم خدمتتون هستش و یه برچسب Wayfinder Navigator 7 با فونت قرمز و پیش زمینه سفید که این بک گراند روش قاره های جهانه منظور برچسب Gps گوشیه و فرق خاورمیانه با Wg1 توی همون منوی گوشی که فارسی میشه و دست خط فارسیو شما میتونید توی قسمت مسج ها با قلم به صورت کشیدن آن روی LCD حرف مورد نظرتونو تایپ کنید... و برای Cda WG1 اولین آپدیت ها براشون میاد و کامل ترند و در مورد اینکه پرسیده بودین چطوری میشه تشخیص داد Cda رو که مال کجاست چون فروشنده اول پول میگیره, شما اول سعی کنید گوشیه خوبی بگیرید سالم باشه با گرانتی باشه بقیه چیزا قابل تغییره ,و قابل حله مثل همین CDa که آموزشش توی همین تاپیک گذاشتم به راحتی میتونید عوض کنید و آپدیت کنید

موفق باشید

8. 3 کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم از اینکه جواب دادی. تاپیک اپدیت تو صفحه چند هست .منظورم روش اپدیت.

10. این کاربر از mino_soso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنونم از اینکه جواب دادی. تاپیک اپدیت تو صفحه چند هست .منظورم روش اپدیت.
    من دقیقا نمیدونم اما شما گوشیو بخرید مطمئنم هستش آموزش آپدیت. و بگردین اگر نبود بگین براتون بذارم

12. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

سلام
    من امروز این گوشی رو خریدام 310
    میدین چین هم به باطری نوشته بود

14. این کاربر از e_mohsen83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من امروز این گوشی رو خریدام 310
    میدین چین هم به باطری نوشته بود
    مبارک باشه دوست عزیز

16. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

اقا یه راهنمایی کامل میخوام یه فایل pdfیا هرچیز از این گوشی سراغ نداری

18. این کاربر از e_mohsen83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اقا یه راهنمایی کامل میخوام یه فایل pdfیا هرچیز از این گوشی سراغ نداری
    یه فیلم ازش دارم خیلی کامله مال اون موقعه که تازه این گوشی وارد بازار شده بود (بازار جهانی نه ایران) اگه خواستین Email تونو بدین توی پیغام خصوصی براتون آپلود کنم البته قول نمیدم چون هاردم شلوغه باید پیدا کنم براتون

20. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •