خدمت اون دوست عزیزی که اینجا رو میخواد به حاشیه بکشونه بگم که : دوست عزیز شما مفهوم گرافیک بالاتر و پایین تر فکر نکنم بدونی . یا به قول دوستمون انگلیسیت مشکل داره و pes و Fifa رو با هم اشتباه گرفتی چون کلا حرف های بی ربطی تحویل همه میدی که باعث خنده شده!!
من خودم به عنوان کسی که 9 ساله از فوتبال های شرکت konami از Ps1 تا Ps3 استفاده میکردم و لذت هم میبردم باید بگم که توی pes همه رو میتونی دریبل کنی و گل بزنی نه توی فیفا توی فیفا اگه تونستی 3 بازیکن رو دریبل کنی با یه بازیکن معمولی یا خوب بیا بهت جایزه بدیم ما . بعدش هم اگه pes 2012 بازی کردی و 2 بازی باختی و جو گیر شدی که ایول عجب بازی ای شده و به راحتی نمیشه برد باید بهت بگم که منی که این همه ساله pes بازی میکنم به خاطر همین مزخرف بودن قدرت کامپیوترش هست که گذاشتمش کنار.
توی فیفا اگه با دریبل کسی نتونه راهی باز کنه با پاس کاری حساب شده میتونه به نتیجه برسه ولی توی pes امسال با پاسکاری به جای نمیشه رسید چون هیچ راه نفوذی توی دفاع های تیم هایی حتی در حد کلاس C هم وجود نداره و ماشالا همه بازیکنانه همه ی تیم هایی که کامپیوتر میگیره ایستگاهی زنیشون در حد دیوید بکام شده
.gif)