تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 221 از 503 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimpond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلا ممنون از جوابتون جناب smokingو بقیه دوستان .یه مورد که متوجه نشدم این که خود گوشی فارسی داره یعنی کل گوشی مثل n95که منوفارسی هست این گوشی هم تمام منوش فارسیه و موقع خرید باید به این نکته توجه داشت .یا ......بیشتر توضیح بدین. چیز دیگه ای از قلم نیفتاد تا بگین مثل مموری داخلش چرا بعضی 1گیگ بعضی 512 کدومش تو کدومش هست
    واسه من که منو فارسی نداره.
    مموری هم فکر کنم این جدیداش 1گیگ باشه چون من قبل عید گرفتم مموری 512 توش بود.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال:
    من 3ماه پیش گوشی رو آپ کردم اما بعد از 1ماه هیچ برنامه ای رو نصب نمیکرد! نه sis نه jar !
    حالا cda رو عوض کردم دوباره آپ کردم مشکل حل شده، ولی میخوام گوشی رو هک کنم و از اونجایی که میگن بعد از هک دیگه نمیشه گوشی رو آپ کرد میترسم بعد از هک کردن به مشکل بر بخورم.

کسایی که هک کردن یا اونایی که واردن لطفا یه راهنمایی کنن.
    Last edited by nimpond; 23-07-2008 at 00:33.

2. این کاربر از nimpond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلا ممنون از جوابتون جناب smokingو بقیه دوستان .یه مورد که متوجه نشدم این که خود گوشی فارسی داره یعنی کل گوشی مثل n95که منوفارسی هست این گوشی هم تمام منوش فارسیه و موقع خرید باید به این نکته توجه داشت .یا ......بیشتر توضیح بدین. چیز دیگه ای از قلم نیفتاد تا بگین مثل مموری داخلش چرا بعضی 1گیگ بعضی 512 کدومش تو کدومش هست
    خواهش میکنم .ببینید دوست عزیز این گوشی Cda های مختلفی داره که اگه تاپیک از اول خونده باشین حتما متوجه عرضم میشین مثلا Cda مال خاورمیانه Middle East هم منو فارسی داره هم کیبورد مجازیش قابلیت تشخیص دست خط فارسی داره و Cda مال نروژ فقط کیبرد مجازیش عربی داره و عربی میگیره و میفرسته منظور پچ گژ نداره , و یه نمونه هم Wg1 یعنی برای همه کشور ها , هست که بهترینشونه فارسیم هست اما منو هاش فارسی نمیشه یعنی فقط انگلیسیه ولی فارسیو توی لیستش داره که میتونین تایپ کنید Sms بگیرید و بفرستید و هر جای که خواستین تایپ کنید و غیره ... و مموری های پک های جدید همون طوری که دوستمون گفتن 1 گیگ میزارن و معمولا پکیج های قدیمی 512

موفق باشید.

4. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ولی من برنامه mini opera را با خود گوشی دانلود کردم و بعد هم نصبش کردم و خیلی هم خوب کار می کنه و ضعیف نیست. مشکلی هم نداره.

صفحات فارسی را هم کاملا باز می کنه و مشکلی در صفحات فارسی ندارم. همین انجمن را هم با گوشی باز می کنم...
    خوب برای شما که خوب کار میکنه ایشونو راهنمایی بفرمائید دوست عزیز!

بله اونو همه با گوشی دانلود میکنن مثل من و مشکلی با فارسی بودنش ندارم چون ورژن فارسیشو از سایت خودش دانلود کردم . اما اون دوستمون چیزه دیگه ای گفتن که شما منظورشونو نگرفتین و روی پاسخ من جواب دادین!

- من با برنامه opera كه داخل خود گوشي هست به نت وصل مي‌شم
    اما miniopera كه ريختم هيچ صفه‌اي باز نمي‌كنه و Conect نمي‌شه
    چكار بايد بكنم؟
    ممنونم
    و تنها توصیه من به این دوستمون که مشکل داشتن , اینه که پاکش کنن 2 باره ورژن فارسیشو بریزن , و از قسمت تنظیمات برنامه .وارد منوی اپرا میشید و ابزارها و بعد تنظیمات انتخاب میکنید و در قسمت شبکه پرتکل باید Http بذارید و ذخیره کنید .

6. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دو جور پک p1 هست هردوشون هم خاکستری ولی یکیش عکس گوشی واضح روشه و یکی دیگش عکس گوشی روشه ولی مات و برجسته و همرنگ جعبه!!!!!!!!!! چه فرقی دارن؟

8. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دو جور پک p1 هست هردوشون هم خاکستری ولی یکیش عکس گوشی واضح روشه و یکی دیگش عکس گوشی روشه ولی مات و برجسته و همرنگ جعبه!!!!!!!!!! چه فرقی دارن؟
    فک کنم اونایی که برجستست واقعی باشه ... البته شایدم فرق نداشته باشه ... من دم عید گرفتم از یه آشنا پکش از همینایه که برجسته هست ...

===

دوستان نرم افزار تم سازی سراغ دارین که بره p1 هم تم بسازه ؟ من یکی دارم تم هاش به w810 میخورد ولی به p1 نمیخوره ... چیکار کنم ؟

ویرایش :

من یه مشکل دیگه هم دارم ... من یه سیمکارت ایرانسل دارم که قبلا فقط باهاش بره استفاده از GPRS استفاده میکردم اما الآن که پی1 گرفتم نمیتونم ازش استفاده کنم ... وقتی کد ایرانسل #3*140* رو میزنم تنظیمات GPRS رو نصب میکنه ولی کانکت نمیشه ... توی سایت ایرانسل هم نوشته گوشی شما تحت پوشش نیست ... کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
    Last edited by c0rd3r; 23-07-2008 at 11:28.

10. این کاربر از c0rd3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منم بالاخره p1خريدم.منتها باهاش مشكل دارم.يعني وقتي خريدم در موردش اطلاعات كم داشتم.حالا هم هرجا هر چيزي مي‌خونم هي گيج مي‌شم.بي زحمت كمكم كنيد.
    1)چرا alarm اگه گوشيم رو silent باشه زنگ نمي‌زنه و هر روز خواب مي‌مونم؟
    2)آيا گوشي رو بايد Update كنم؟اگه نكنم چي مي‌شه؟ مي‌شه خودم آپذتش كنم يا بايد آدم حرفه‌اي اين كار رو بكنه
    3)در مورد هك گوشي هم يه عالمه سوال دام.گوش هك شده چه فرقي با هك نشده داره؟ چه تغييري توش ايجاد مي‌شه؟
    4)من روي گوشي يه سري بازي و ... نصب كردم اگه بخوام پاكشون كنم ، آيا فقط با uninstall مي شه اين كار رو كرد؟مي خوام هيچ فايل اضافه اي رو گوشيم نمونه
    5)آيا اين گوشي آنتي ويروس لازم داره؟
    6)اگه بخوام برنامه هاي جاوا رو اجرا كنم آيا بايد برنامه خاصي رو رو گوشي بريزم يا همينطوري مثل گوشهاي جاوا هم عمل مي‌كنه؟ بيشتر برنامه هاي جاوا با joystick كار مي‌كنن.اين گوشي كه نداره كدام دكمه هاش به جاي joystick عمل مي‌كنن؟
    7)چه طوري مي‌شه عملكرد دكمه بغل گوشي كه علامت @ داره رو عوض كرد؟ اصلا اين كار شدني هست؟

12. این کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[quote=smoking;2694088]خواهش میکنم .ببینید دوست عزیز این گوشی Cda های مختلفی داره که اگه تاپیک از اول خونده باشین حتما متوجه عرضم میشین مثلا Cda مال خاورمیانه Middle East هم منو فارسی داره هم کیبورد مجازیش قابلیت تشخیص دست خط فارسی داره و Cda مال نروژ فقط کیبرد مجازیش عربی داره و عربی میگیره و میفرسته منظور پچ گژ نداره , و یه نمونه هم Wg1 یعنی برای همه کشور ها , هست که بهترینشونه فارسیم هست اما منو هاش فارسی نمیشه یعنی فقط انگلیسیه ولی فارسیو توی لیستش داره که میتونین تایپ کنید Sms بگیرید و بفرستید و هر جای که خواستین تایپ کنید و غیره ... و مموری های پک های جدید همون طوری که دوستمون گفتن 1 گیگ میزارن و معمولا پکیج های قدیمی 512
    ممنون از اینکه وقت میزاری و جواب میدی . یه مورد تو حرفات بود اونم بهترینشونه /من از کجا بفهمم این گوشی wg1هست . قبل از اینکه پول بدم بخرم.(منظورم ط5علاالدین که تا پول ندی گوشی بهت نمیدن).گارانتی کامتل کدوم یکی از ایناست.در مورد جعبه که دوستان گفتن برجسته هست و نیست نظر شما چیه.کارتن شما از کدوم یکیه.فرق خاورمیانه با wg1بغیر از منو فارسی چیه؟اخرین vergionگوشی چیه?ایا vergion تو خاورمیانه و wg1فرق میکنه؟

14. این کاربر از mino_soso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    میشه کاری کرد تا موقع بلوتوث فایلها توی اینباکس نرن و مثل k750 ی فقید!!! هر کدوم از اونها سر جای خودش بره؟
    راستی چه طوری برنامه های نصب شده رو پاک کنم؟

16. این کاربر از reza3600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام .با عرض معذرت من حوصله خوندن 221 صفحه رو ندارم . اما چند تا سوال دارم .
    1- آيا p1 فقط uiq3 رو پشتيباني مي كنه و نمي شه روش برنامه هاي سيمبيان ريخت . چون تو قسمت سيستم عاملش كه نوشته symbian v9.1
    2 - چطوري ميشه صفحه كليد فارسي روش ريخت . ( آيا هك لازم داره ؟ )
    3 - آيا برنامه هاي جاوا روش كار مي كنه يا نه ؟
    ممنون مي شم اگر جواب بديد .
    فعلا باي

18. این کاربر از hossein1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m&a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    براي نصب زبان فارسي بر روي P1 ميتوني فايل مربوطه رو از سايت شركت سوني اريكسون دانلود و بر روي گوشيت نصب كني، حدودا 17 مگابايته
    ارادتمندم
    خيلي از راهنماييتون ممنونم
    انجام دادم و نصب شد
    فقط چطوري ميتونم كيبورد مجازي فارسي داشته باشم بدون انتخاب منوي فارسي؟
    و اين نرم‌افزار فارسي كه خود ايران ساخته روي اين گوشي كار مي‌كنه؟
    چون من نصبش كردم ظاهرا مشكلي نداشت فقط اصلاً چيزي تايپ نمي‌كنه يا گوشي هنگ مي‌كنه
    بازم ممنونم

20. این کاربر از m&a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •