تایید میشه!
تایید میشه!
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب داداش گل من هم همینکار رو میکنم دیگه ولی با ین که شوک روشنه نه با شک بازیکن راه میره نه با فلش . فقط یک سری نوشته روی صفحه بازی میاد گاهی بالای اسم بازیکن
عزیزان فیفا-باز خسته نباشید !
من چون فعلا نمیتونم فیفا رو آنلاین بازی کنم یه مدتی هست که این Trainer جدید گروه Kelsat رو از آدرس زیر دانلود کردم و ازش تو بخش Tournament Mode ( کنترل یک بازیکن: مثل Become a Legend ) برای خستگی-ناپذیر کردن بازیکن تحت کنترل خودم استفاده میکنم :
FIFA 12 v1.0 +5 TRAINER by Kelsat
خیلی Trainer خوبیه و به راحتی جواب میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط تنها مشکل اینه که:
قبلا وقتیکه تیم دوتا بازی به فاصله ی مثلا 2 روز از هم داشت خیلی از بازیکنا برای بازی دوم خسته میشدن و مربی حتی به خود من sms میداد که برای بازی بعدی نمیتونم بازی کنم چون خسته هستم و حتی رو نیمکت هم نمیذاشت بشینم
الان وقتی از این Trainer استفاده میکنم نه فقط من بلکه همه ی بازیکنای تیم خودمون که با من تو زمین بازی هستن خستگی-ناپذیر میشن و کلا اگه مصدومیت یا کارت قرمزی تو کار نباشه مربی هیچوقت از بازیکنای تعویضی برای ترکیب اولیه تیم استفاده نمیکنه فقط آخرای بازی تعویض انجام میده که همشون تاکتیکی هستن و اینجوری یخورده کسل کننده میشه !
خلاصه ی مطلب اینکه کسی از دوستان روشی به نظرش میرسه که این trainer فقط بازیکن تحت کنترل منو خستگی-ناپذیر بکنه ؟
خیلی ممنون.
Last edited by Loaded_nigga; 17-10-2011 at 20:38.
کسی میدونه![]()
پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از معضلات استفاده از ترینر همین مشکلات هست.راهی نیست. حتی ترینر چیت هپن هم چنین قابلیتی نداره
دوستان عزیز سلام
من بازی فیفا 12 نصب کردم تو بازی پیکان موس تو بازیه و تصویر هم یه لرزش خفیفی داره که چشممو خسته میکنه اگه میشه راهنمایی کنید
پیشا پیش ممنون![]()
سلام
یادم یه بار پرسیدم میشه مثلا در مستر لیگ دورتموند آلمان رو برداشت و در لیگ انگلیس بازی کرد که یکی از دوستان گفت مگه پی ای اسه؟
اما حالا باید عارض بشم که من اینکار رو کردم و با دوتموند در لیگ انگلیس بازی کردم و چه حالی داد
آقا از این حرفا بگذریم بگید چکار کنیم روی ورلد کلاس بیشتر بازیها رو میبازم رو پروفشنال بیشتر رو میبرم چطور وقتی حریف با اینهمه سرعت چپ و راست میره من میتونم تو موقعیت دفاع قرار بگیرم که تو فرصت مناسب توپگیری کنم
خسته شدم از بس آبکشم کردن
سانترهاشو چطوری گل کنم نه دقیقه نه میشه رو مدافع حریف هد زد
کسی میتونه کمک کنه؟
متشکر
بله اقا در نسخه 12 میشه. من خودم الان لیگ انگلیسم بیشتر شبیه لیگ اروپاست . رئال و بارسا میلا اینتر...... همه توی لیگم هستند و اتفاقا بیشتر حال میده ولی خوبیش اینه دسته های پایین تر از انگلیسه نه لیگ ایتالیا و هلند.
اولا توصیه فوتبال رو به صورت حرفه ای بازی کن. یعنی زمانش رو ببر بالا و روزی نهایت سه تا بازی نکن(خسته میشی و زده) تو بازیهات هم همش پاسکاری کن تا دفاع حرف اشتباه کنه و گل بزنی حتی تو لجندری هم جواب میده.
توی تنظیمات دسته یا کیبورد میتونی سانت و پاس رو در حالت کمکی قرار بدی و از حالت دستی و نیمه کمکی در باری
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
لرزش رو نمیدونم والا بازم صفحه قبل من یک توضیح گرافیکی واسه دوستمون دادم اونو انجام بده ایشالا بهتر شه.
درباره اشاره گر موس هم که اگر شما همزمان با اجرای فیفا برنامه دیگیری(مثل مدیا پلیر یا عکسی باز کردین مثل خودم) نشانه گر موس ظاهر میشه ولی اگر برنامه دیری همزمان باز نباشه نمیاد
اینو کسی جواب نداد:
من یه بازیکن ساختم بردمش تو میلان.بعد کریر رو بعنوان مربی شروع کردم.الآن هم دوتا فصل تموم کردم اما نه در میلان و نه در هیچ تیمی اون بازیکنه نیست.چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)