شما باید از سایت های آپلود مثل Rapidshare.com یا Megaupload.com یا eggdisk.com و...
استفاده کنید و لینک فایل ها رو اینجا بذارید.
منتظر برنامه های M600 از شما هستیم.
موفق باشید.
شما باید از سایت های آپلود مثل Rapidshare.com یا Megaupload.com یا eggdisk.com و...
استفاده کنید و لینک فایل ها رو اینجا بذارید.
منتظر برنامه های M600 از شما هستیم.
موفق باشید.
منم آپدیت کردم. با Adsl تقریبا 1 ساعت طول کشید
ئلی انصافا خیلی توپ شده.از روزی که آپدیت شده اصلا هنگ نداشته.سرعتش هم بهتر شده و در ضمن تغییرات خوب و مفیدی رو توش انجام داده. پیشنهاد میکنم حتما آپدیت کنید.
برای اعتراض به شرکت سونی اریکسون برای اضافه کردن زبان فارسی به سایت و محصولات خودش مخصوصا محصولات جدید
اینجا رو کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همون روز اول که خریدم آپدیت کردم. خیلی بهتر شده.
راستی کسی میتونه بگه با هندرفری بلوتوث چجوری میشه تو این گوشی mp3 گوش داد آخه من نمیتونم. فقط صدای مکالمه میاد.
سلام بر دوستان عزیز .. دوستان اگر کسی بازی های جاوا میخواد اسمشو بگه در خدمت گزاری حاضرم(البته اگه داشته باشم)
مرسي دوست عزيز
آپلود كردم ولي نميدونم كجا رفتبه خدا من خنگ نيستم ، نا حالا از اين كارا نكردم آخه
سعي ميكنم ياد بگيرم
شما هم تو اين فرست بهم بگين چه برنامه هايي رو ميخواين كه اگه داشتم بزارم براتون
راستي اونهايي كه آپگر كردن حتما با اين مشكل مواجه شدن
اگه راه حلي پيدا كردين لطفاّ هرچه سريع تر اعلام كنين ممنون ميشم
به اين قسمت هم حتماْ يه سر بزنين
بازم سلام بر دوستان من چند وقت پیش دنبال قاب واسه گوشیم میگشتم یه سایته خارجی پیدا کردم که خیلی توش لوازم جانبی انواع گوشی ها پیدا میشه قیمت قاب M600i تو این سایت زده 19.99 دلار اینم آدرسه یه سر بزنین بد نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایتم هست که چیزهای باحالی داره به خسوس کیف و کاورهای جالبی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مشکلی نیست برای هر کسی که بار اولش هست از این مشکلات پیش میاد.
بهترین سایت به نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
شما برو اونجا بعر ثبت نام کن.بعد برو قسمت آپلود.اونجا بروز داره فایل از روی سیستمت انتخاب میکنی.
بهد آپلود رو بزن.وقتی که آپلود کرد صفحه عوض میشه و یه لینک بهت میده که همون لینک فایل شماست.
بعد به هرکی که خواستی فایل رو بدی لینک رو بده که دانلود کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)