تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 32 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 311

نام تاپيک: آشیانه عقاب ها | تاپیک هواداران تیم ملی آلمان

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

و اما حجت خانِ عزیز , میبینم که میخوای شور و هیجان بدیMohammadT15 , Mohammad.F.M ... یادش بخیر که با این یوزرا به تاپیکِ استقلال چقدر شور و هیجان میدادیم , بذار بازی با فرانسه شور و هیجانو بهت میگم , آخه استقلالیو آلمانی ؟
    به به اقا محمد از کاربران قدیمی و با حال انجمن فوتبال داخلی .

والا دیگه استقلالی و المانی بودن من دست خدا بوده باز المان خوبه و لباسش قرمز نیست یادمه تو کودکی برای خرید لباس بایرن دچار مشکل می شدم چون لباس دوم رو می خواستم تا قرمز نباشه و اونم معمولا سخت پیدا میشد

+

دوستان یورو داره به اخراش نزدیک میشه دیگه دعوا نکنیم بذاریم برای جام جهانی 2018

2. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

به به اقا محمد از کاربران قدیمی و با حال انجمن فوتبال داخلی .

والا دیگه استقلالی و المانی بودن من دست خدا بوده باز المان خوبه و لباسش قرمز نیست یادمه تو کودکی برای خرید لباس بایرن دچار مشکل می شدم چون لباس دوم رو می خواستم تا قرمز نباشه و اونم معمولا سخت پیدا میشد

+

دوستان یورو داره به اخراش نزدیک میشه دیگه دعوا نکنیم بذاریم برای جام جهانی 2018
    وضعیت فعلی فروم های ایرانی قابل قیاس با گذشته نیست ، در واقع شبکه های اجتماعی باعث نزول فروم ها شدند .
    در فروم هایی که عضو هستید نگاه کنید ، جز بحث های کلیشه ای و پست های بی فایده چیزی می بینید ؟
    قدیم در فروم ها آدم های فرهیخته زیاد بودند ، کسانی که میتوانستید از آن ها یاد بگیرید و دوستانه بحث کنید .
    کم کم تمام این افراد از فروم ها محو شدند و جای خودشان را به هرزنامه نویس ها و افراد بی خاصیت دادند !
    در واقع می شود اینطور گفت ، با گسترش اینترنت پای اقشار مختلف جامعه به اینترنت باز شد !
    در واقع کیفیت فدای کمیت شد ، هر کسی با هر سطح سواد و هر سنی پایش به اینترنت باز شد .
    شما ببینید چقدر فروم های تخصصی داشتیم که با دانش کاربران مختلف مرجع های بزرگ شدند ولی الان به نابودی مطلق رسیدند ! حتی دیگر وجود خارجی ندارند .
    حس تعاون و دوستی در فروم های ایرانی موج میزد ، اما حالا چه ؟
    مطمئن باشید در آینده نسلی از انسان های احمق را خواهیم داشت که منبع اطلاعات ، تفکر و عقایدشان ، اراجیف تلگرام و شبکه های اجتماعی خواهد بود .
    حدود سال های 1385 تا 90 اوج اقتدار فروم های فارسی بود ، بحث های علمی و اجتماعی ، ورزشی ...
    شبکه های اجتماعی موبایلی عامه ی مردم که اکثرا کاربران کم سواد و بسیار آماتور را جذب خوب کرده اند !
    کاربرانی که معنای واقعی فروم را درک نکرده و نخواهند کرد ، فقط هدف اتلاف وقت است و بس .
    کسانی که هم سن و سال بنده هستند فرق فروم ها را در شرایط فعلی با گذشته بسیار خوب درک می کنند .
    شما فکر می کنید علت مرگ تدریجی فروم ها چیست ؟
    اینکه پی سی ورد مثل گذشته تاپیک هایی برای یورو 2016 ترتیب داده ، نشان از دقت نظر مدیران این فروم است .
    اینکه با شخصی جدال کلامی می کنیم ، به خاطر تفاوت طرز فکر و تفاوت در معیارهاست .
    نه تقصیر بنده هست و نه تقصیر فلان کاربر ! شرایط ما و محیط اجتماعی رشد ما بسیار متفاوت با هم بوده .
    نسل من کنکورهایی با دو ملیون و 100 هزار داوطلب و قبولی های زیر 1 درصد را تجربه کرده !
    نسلی که برای ورود به دانشگاه خود را در خانه حبس میکرد ، نسل کنونی صندلی های اضافه و کنکوری که برداشته شد !
    نسل من برای دیدن نتیجه ی کنکور از صبح زود تا دل ظهر در آفتاب التماس روزنامه میکرد ، نسل کنونی چه ؟
    نسل من در ارتش برای لیسانس ستواندومی میگرفت ، نسل فعلی چه ؟
    بخواهیم مثال بزنیم تفاوت ها زمین تا آسمان است !
    موسیقی نسل من ، شجریان ، افتخاری ، علیرضا عصار ، محمد اصفهانی ، ناصر عبداللهی و ... بوده !
    موسیقی نسل کنونی چه ؟
    زوال در همه چیز به خوبی دیده می شود ! هنری که نابود شد و اخلاقی که رخت بربست !
    متاسفانه در همه ی عرصه ها افراد فرهیخته ی مملکت کم کم به آغوش خاک میروند و جای آن ها را دزدها و نان به نرخ روز خورها می گیرد ! پس امثال من چه انتظاری از یک فروم می توانند داشته باشند ؟
    چه بخواهیم و چه نه ، نسل من کم کم از این فروم ها بیرون خواهند رفت و مرگ مطلق فروم ها در راه است .
    این چند روز هم مهمان شما و در ادامه شما بمانید و تاپیک های سرخابی !
    بنده هم چون گذشته ، به امید موفقیت های طلایی پوشان شهرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

امسال فرانسه تیم قوی داره برنده ی بازی المان و فرانسه قهرامان جام میشه

المان 3- فرانسه 1

5. این کاربر از arash16a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

وضعیت فعلی فروم های ایرانی قابل قیاس با گذشته نیست ، در واقع شبکه های اجتماعی باعث نزول فروم ها شدند .......
    من با کلیت بحثتون موافقم به خصوص در مورد گسترش اینترنت و ورود نت به سفره ها و سبد غذایی مردم : دی
    در واقع قدیم تر کسانی که از جامعه واقعی نا امید می شدن و تفاوت فکری با جامعه اطرافشون داشتن متوسل به اینترنت و جامعه ای مدرن تر می شدن منتها حالا نسل تغییر کرده و اینترنت هم گسترده تر . البته این صحبت ها ربطی به یورو و فوتبال نداره و برای اینکه برگردیم به المان و یورو و فوتبال :

بعضی ها عقیده دارن نسل فعلی تیم ملی المان هم متفاوت تر از گذشته شده و بازیکن های مو طلایی و خشن با چهره هایی خشک و بدون خنده جای خودشون رو به بازیکنانی اندک سوسول داده اند : دی

در این مورد دوستان نظرشون رو بگن .

به نظر شخص من که کلا فوتبال این تغییر رو داشته و اون گلادیاتور های سابق که گاها فوتبال هم بازی می کردند جای خودشون رو دادن به فوتبالیست هایی که گاها ادای گلادیاتور ها رو در میارن : دی

7. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

این روزا خیلی خیلی سرم شلوغ(جنگ)بود،نرسیدم سربزنم اونم بعداز برد ایتالیااااااااا....نگرفتی چی شد ایتالیاااااااا
    تاکتیکی ترین تعویض تاریخ زازا.....
    +
    یه نکته بگم در مورد دو دوست عزیز که کم و بیش شناخت دارم ازشون از باحالای فرم هستن و بحث مزخرف ولی جالبی داشتن (شوخی کردم بابا)
    خسته نباشید واقعا....
    همین.متشکرم
    ...............................
    بریم سراغ بازی فرانسه که فکر میکنم ملت دستکم گرفتنش!
    اونا خیلی خوبن خدایی اینقدر خوبن که ممکنه سه تا ازمون بخورن
    +
    اوه اوه یادم رفت بگم.
    عاقایون داداشام مو استقلالیوم،فیلمش هم موجوده میتونید پول بدین اورجینالش رو تهیه کنید.
    Last edited by yuseph; 06-07-2016 at 21:19.

9. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من با کلیت بحثتون موافقم به خصوص در مورد گسترش اینترنت و ورود نت به سفره ها و سبد غذایی مردم : دی
    در واقع قدیم تر کسانی که از جامعه واقعی نا امید می شدن و تفاوت فکری با جامعه اطرافشون داشتن متوسل به اینترنت و جامعه ای مدرن تر می شدن منتها حالا نسل تغییر کرده و اینترنت هم گسترده تر . البته این صحبت ها ربطی به یورو و فوتبال نداره و برای اینکه برگردیم به المان و یورو و فوتبال :

بعضی ها عقیده دارن نسل فعلی تیم ملی المان هم متفاوت تر از گذشته شده و بازیکن های مو طلایی و خشن با چهره هایی خشک و بدون خنده جای خودشون رو به بازیکنانی اندک سوسول داده اند : دی

در این مورد دوستان نظرشون رو بگن .

به نظر شخص من که کلا فوتبال این تغییر رو داشته و اون گلادیاتور های سابق که گاها فوتبال هم بازی می کردند جای خودشون رو دادن به فوتبالیست هایی که گاها ادای گلادیاتور ها رو در میارن : دی
    اول باید ببینیم این بعضی ها چه کسانی هستند ؟ ورزشی نویس های ایرانی یا خارجی !
    به نظر من این مسئله برای هر تیمی میتونه صدق داشته باشه و بی ربط به جامعه و خود بازیکن هم نیست .
    شخصا از رونالدو خوشم میاد ، چون همیشه ی خدا نیشش بازه
    توپ خراب میکنه نیشش بازه ، اوت میزنه همینطور ، گل میزنه باز همینطور
    بازی با اتریش همینطور نیشش باز بود تا آخر پنالتی را که خراب کرد نیشش بسته شد
    امشب ببینیم چکار میکنه

شاید یک نفر مثلا رونالدو را به خاطر ظاهرش سوسول حساب کنه اما از نظر من بازیکنی که چند بار توپ طلا گرفته نه تنها سوسول نیست بلکه قهرمان ملی برای کشورش هست !

ملاک و معیار در کشور ما قیافه بوده و هست ، اگر رونالدو چهره ی دیگری داشت مطمئنا لقب گلادیاتور هم میگرفت !
    کلا ماها زیادی با قیافه ی آدم ها کار داریم تا ارزش وجودی خودشون !
    منظور شما شاید بازیکنانی مثل علی انصاریان باشه که توپ رد میشد اما بازیکن رد نمیشد
    در تیم ملی آلمان تفاوت خاصی بین قدیم و حال نمی بینم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

دوستان حریف نهایی المان مسخص شد رونالدو گردن دراز خخخح

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

12. این کاربر از shabkard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

المان قهرمان باید مثل جنگ دوم خط ماژینو خروس ها رو دور بزنه خخخخخ
    و به پرتقال وارد بشه و اخرش جام رو ببره برلین

14. این کاربر از shabkard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

از همین جا تبریک میگم به هواداران پرتقال در تاپیک مجاور
    خوشبختانه تیمی رسید به فینال که فوتبال بازی میکرد و از الان با خیال راحت میتونیم بگیم تیم قهرمان این دوره ، تیمی هست که با فوتبال بازی کردن قهرمان شده و نه تیمی با سیستم منسوخ دفاعی !
    خوشبختانه راه دوستان در سایت ورزش سه برای تیتر : چرا سیستم 3-5-2 فینالیست شد کاملا بسته شد !
    وگرنه تا 10 سال دیگر هر روز و هر شب باید نظر به اصطلاح کارشناسان عزیزمون را در رابطه با مزایای این سیستم می خواندیم و می شنیدیم ! همینطور نظر آقای علیفرد و مضرات سیستم دفاع خطی
    دلم نمی یاد چند خط زیر را ننویسم ، چون اگر ننویسم خیانت کردم به شعور خودم و همسفر فراموشکاران خواهم شد !
    پس اگر فکر می کنید بی ربط هست صمیمانه پوزش میطلبم !
    تیم ملی ما قدیم 3-5 -2 بازی میکرد ، با این تفاوت که دو هافبک کناری ما فرار میکردند و با ارسال از جناحین برای مهاجم سر زن ما ایجاد موقعیت میکردند ( مهدوی کیا ، میناوند ، زرینچه و ... )
    چند سال آقایان کارشناس ما و همین مجریان عزیز ما که امروز در سایت ورزش سه از فراموشکاری مردم نهایت سو استفاده را میبرند ، تمام مربیان وطنی و مخصوصا سرمربی های وقت تیم ملی را تحت فشار قرار می دادند که چرا 3-5 2 ؟ این سیستم تاریخ مصرفش کذشته و کدام تیم را پیدا می کنید که با این سیستم بازی کند ! که البته جواب مربیان ایرانی این بود : بازیکنان ما با سیستم دیگری فوتبال بازی کردن را بلد نیستند !
    البته سیستم ما در آن زمان این چنین دفاعی نبود و به اصطلاح پیستون ها در حملات شرکت داشتند .
    حالا بعد از گذشت اینهمه سال ، شب و روز و در این دوره از مسابقات از این سیستم تمجید می کنند !
    چرا سیستم 3-5-2 در یورو موفق است !
    اولین مصیبت تیم هایی که با این سیستم بازی کردند زمانی بود که گل اول را میخوردند ، آن وقت چیزی برای ارائه نداشتند.
    البته هدف این تیترها را میدانم چیست ، اما بیخیال ! که زیاده گویی نشود ! هدف دفاع از سیستم دفاعی دیگران است .
    اگر این چند خط را نمی نوشتم به دوستانی که ندیده و نشنیده اند خیانت کرده بودم .
    چرا تاریخ میخوانیم ؟ برای اینکه از اشتباهات گذشتگان درس عبرت بگیریم
    مجددا تکرار میکنم ، فوتبال دفاعی محکوم به باخت است و به قول مولانا :
    آفتاب آمد دلیل آفتاب ، گر دلیلت باید از وی رو متاب !

16. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

المان قهرمان باید مثل جنگ دوم خط ماژینو خروس ها رو دور بزنه خخخخخ
    و به پرتقال وارد بشه و اخرش جام رو ببره برلین

اگه مثل جنگ باشه که آخرش جام به برلین نمیره بلکه المان نابود میشه

18. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •