تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 65 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب بالاخره نقل و انتقالات هم تموم شد حالا خیلی بهتر می شه تحلیل کرد وضعیت تیمو
    -----------------------------------------
    دروازه بان: رومرو تو بازی این هفته نشون داد نهایتش بتونه یه ذخیره مطمئن باشه برای تیم و هیچ وقت در حد شماره یک نخواهد بود
    والدز هم که موندنی شد و از نظر شایستگی بالاتر از رومرو هست قطعا اما خبر خوب به نظرم موندن دخیا بود
    این که داوید رفتنی بود زیاد چیز جدیدی نیست... یه دروازه بان اسپانیایی از مادرید وقتی فرصتشو داشته باشه بره تو رئال و جای کاسیاسو پر کنه ( به اضافه این که رفتن به رئال قطعا جا پاشو تو تیم ملی هم خیلی محکم تر می کرد) حالا دلایل خانوادگی و اینا هم هست...
    اشتباه بزرگو باشگاه و فن خال مرتکب شدن که همون اول فصل پیش قراردادشو تمدید نکردن تا حداقل از موضع قوی تری مذاکره کنیم اما به نظر من موندن دخیا حتی برای یه فصل سودش بیشتر از ضررش هستش به چند دلیل : 1- دخیا اگه همون دخیا فصل پیش بشه که یه تنه حدود 9 امتیاز برای ما به دست اورد این فصل هم می تونه کمک کنه شاید یه جام بگیریم حداقل 2- این که باعث شد باشگاه یه موضع محکم بگیره در مقابل رئال تا جایی که حاضر بودن 29 میلیون پوند + ناواس رو بدن که این برای بازیکنی که فقط یه فصل از قراردادش قابل توجهه 3- باشگاه یه فصل فرصت داره یه جانشین مناسب پیدا کنه و نیازی نیست با عجله یه جانشین بخره که دوباره مثل دوره بعد اشمایکل دچار بحران دروازه بان بشیم
    از طرفی دخیا تو کل این پروسه حرفه ای رفتار کرده و خبر هایی هم هست از طرف اطرافیان دخیا که بعد از بازی های ملی بلافاصله بر می گرده و برای جایگاهش تو تیم می جنگه و خبری از قهر و دعوا نیست( البته این طرف قضیه مشکلی نیست ولی از طرف فن خال مطمئن نیستیم هنوز) در کل وضعمون تو دروازه بدک نیست اگه به رومرو زیاد بازی ندن
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    خط دفاع: تو خط دفاع من به اسمالینگ امیدوارم خیلی با این عملکردی که تو این یک سال و نیم داشته دارمیان خرید بسیار خوبی بود با اون قیمت و خیلی بهتر از والنسیا کار می کنه تو دفاع راست
    شاو هم بعد از اون فصل اول این فصل آماده تره و و پست دفاع چپمون هم وضع خیلی خوبی داره تو بکاپ ها هم بلیند می تونه دفاع چپ بازی کنه و والنسیا برای دفاع راست هستش در کل فقط تنها نقطه ضعفمون اون سمت چپ دفاع های میانی هستش که به نظرم روخو بازم از بلیند بهتر می تونه کار کنه هر چند بلیندم خیلی بد نیست تازه جونز هم هست
    در کل خوب بود اگه یه دفاع اضافه می شد ولی وضعیت بحرانی نیست تو این خط
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    خط میانی : که خرید های بسیار خوبی داشتیم و الان 3 تا هافبک دفاعی داریم که هیچ کدوم دقیقا مثل هم نیستن و یه تنوع خوبی به پست فوق العاده مهم هافبک های دفاعی می دن
    تو پست وینگر دیپای و یانگ هستن ماتا هم که معمولا تو وینگ استفاده می شه پریرا هم هست امیدوارم بهش بازی بده بیشتر فن خال در کل خیلی وضعیت بد نیست... از این جا به بعدش ترکیب پیچیده می شه اگه فن خال هر زمانی بخواد 4-3-3 بازی کنه ایده آل ترین بازیکن برای هافبک وسط جلوی اشنایدرلین و کریک هررا هستش و اگر 4-2-3-1 باشه برای پست شماره 10 ماتا ایده آله که که نمی شه چون گوشه بازی می کنه می مونه رونی که امیدوارم تو این پست خیلی بهتر از مهاجم نوک بازی کنه البته فلینی هم هست که به عنوان پلن بی خیلی می تونه مفید باشه
    قرض دادن یانوزای یه نشونه هستش که حالت دوم خیلی محتمل تره چون رونی احتمالا به عنوان کاپیتان تیم فیکس هستش و در نتیجه اون پستو براش خالی کردن اتفاقا به نظرم این جوری هم برای رونی بهتر می شه هم یانوزای که می تونه تو دورتموند( به شرطی که بهش بازی کافی برسه) پیشرفت کنه و خیلی آماده تر برگرده
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    خط حمله: مشکل اصلی ما تو این فصل خط حملست همون طوری که از بازی های پیش فصل مشخص بود جدایی های زیادی هم داشتیم تو این پست که به نظر من فقط فروختن رابین خیلی اشتباه بود رونی هم نشون داد که نمی تونه اونجا کار کنه و باید یه مهاجم جذب بشه حقیقت اینه که در حال حاضر مهاجم کلاس جهانی در دسترس وجود نداره گزینه های درجه 2 هستن ولی... اما فن خال در یه اقدام غیر منتظره انتونی مارسیال(مارشال) رو جذب کرد با مبلغی بالا که اون رو گرون ترین تینیجر دنیا می کنه در مورد ایشون چندتا نکته هست اولا این که درسته گرونه ولی باید قبول کرد اینجور قیمت ها الان دیگه جزئی از فوتباله و ما هم سابقه خوبی تو اینجور خرید ها داشتیم از رونی گرفته رونالدو دومین نکته اینه که اماز گلزنیش بد نیست ولی فوق العاده هم نیست توی حدود 50 بازی 13 گل زده ولی باید توجه داشت بیشتر این 13 گل رو در اخر فصل پیش که بازی های رو فیکس بوده زده پس جای امیدواری هست نکته سوم این که پتانسیل خیلی بالایی داره و اینو همه می گن از تیری هانری بزرگ تا کانتونای اسطوره ای ..حتی خیلی ها می گن مارسیال (مارشال) بهترین استعدادی که فرانسه داره در حال حاضر
    با این مببغ بعیده نیمکت نشین بشه و می ره نوک حمله بازی کنه سرعتی و تکنیکی هم هست و ترکیب خوبی با دیپای و رونی می تونه ایجاد کنه رونی هم می ره تو پستی که براش بهتره ولی فقط رونی و ویلسون رو بک آپ داریم که یکم نگران کنندست امیدوارم به مشکل نخوریم
    --------------------------------------------------------------------
    در کل عملکرد بدی نداشتیم تو نقل و انتقالات و یه سری نقطه ضعف طولانی مدت رو تا حدودی رفع و رجوع کردیم ولی یه سری نقطه ضعف دیگه مونده که امیدوارم سال بعد حتما ترمیم بشن
    درکل الان ترکیب متعادل تر شده نسبت به فصل قبل
    در مورد فن خال هم به نظرم اوله فصله و زوده که بخوایم قضاوت کنیم باید منتظر موند و دید ایا موفق می شه یا نه ولی این نکته نباید فراموش بشه که تیم سرالکس نیاز به بازسازی داشت و این بازسازی داره انجام می شه کم کم

2. 12 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یونایتدی ها باید این نکته رو هم به یاد داشته باشن که امسال سال منتهی به یورو2016 هست. دخیا با سکونشینی نمیتونه به تیم ملی دعوت بشه. پس قطعا اگر هم دلخوری ای داشته باشه، فراموش میکنه و این یک سال رو با جدیت کامل تلاش میکنه.
    رومرو یک ذخیره خوبه. اما دروازبان اول تیمی که میخواد قهرمان بشه نیست. دید ضعیفی داره و جاگیری ها و استیل های قبل از واکنشش در حد دروازبان های تاپ نیست. نقطه قوتش عکس العمل سریعشه.
    فکر میکنم اگر دخیا تو تمرینات خودشو نشون بده، فشار رسانه ای باعث میشه بالاخره فن خال هم کوتاه بیاد. مگر اینکه رومرو تو این مدت بترکونه.

اما شخصا فکر میکنم رئال مادرید حتما سال دیگه جذبش میکنه و آسمان هم به زمین بیاد، دخیا دیگه با یونایتد تمدید نخواهد کرد. دخیا همه خصوصیات جذاب برای پرز رو داره. یک دروازبان سفیدپوستِ اسپانیاییِ متولد مادرید، با چهره جذاب، سن کم، تجربه بالا و کیفیت خوب.

4. 11 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

2-3 نکته به نظر من می رسه در مورد نقل و انتقالات ...

نکته ی اول در مورد رفتن عدنان یانوزای ، خب من و خیلی ها اید دوست داشتیم این بازیکن بمونه ، یا اگر هم علاقه به موندنش نداشتیم تو این 5-6 بازی گذشته ما رو متقاعد کرد ، اما به هر دلیل رفتش. نکته ای که خب بالاخره پیش اومده اما بهتره این رو هم در نظر بگیریم که وقتی عدنان یانوزای تو تیم بودش ما عملا 3-4 مهره رو نمی تونستیم استفاده کنیم و حالا با رفتنش فضای کار برای بازیکن هایی مثل : هررا ، فلینی ، والنسیا و پریرا باز خواهد شد ، یا حتی کسی مثل ویلسون. فکر می کنم از نظر تعدد مهره با رفتن عدنان مشکلی نخواهیم داشت ، بازیکن هایی هم که اسم بردم بازیکن های قابل اتکایی هستش ( البته به شرط استفاده از اون ها در پست های خودشون ، مثلا فلینی دیگه با وجود رونی ، مارتیال و ولیسون اصلا دلیلی برای مهاجم بازی کردنش وجود نداره ، فکر می کنم به عنوان هافبک نفوذی بتونه جواب بده ، فلینی ای که در اروتون بازی می کرد بازیکنی بود که هم خلاق و پاسور بود و هم گل زدن ، یعنی درست چیزی که شما از یک هافبک انتظار دارید ) ، خب باز رفتن عدنان می تونه مثلا ماتا رو هم به پشت سر مهاجم بیاره گاهی و حتی بشه از سرعت والنسیا در وینگ راست استفاده کرد ، دوستان والنسیا هم خیلی بهش کم بازی رسیده. هررا و پریرا هم که 2 بازیکن با انگیزه و خیلی خوب هستن ، مخصوصا در مورد هررا که به نظرم در پست هافبک وسط دفاعی زیاد جواد نمی ده ولی وقتی می ره جلو و آزادی عمل داره می بینیم که هم خیلی خوب مهاجم ها رو تغذیه می کنه و هم خوب می تونه گل بزنه. این از رفتن یانوزای

نکته ی دوم در مورد پست گلر ، به نظرم خب بازی های ده خیا خیلی عالی بود برای ما ، و همونطور که دوستان گفتن ، کسایی که بازی های بیشتری رو ازش دیدن ، شاید فعلا هنوز آماده ترکیب اصلی نیست و کار داره و با توجه به تابستونی که داریم و می رسیم به یورو ، دخ خیا حتما سعی در اثبات خوشد داره وگرنه تورنومنت رو به کسایی مثل کاسیاس ، رینا و ... ممکنه ببازه .

نکته ی سوم در مورد کلیت نقل و انتقالات ، به نظرم ما خرید های خیلی خوبی داشتیم ، خاطرتون هست گفتم تیمی داشتیم با خیل عظیمی از بازیکن های ثابت که رفته رفته از تیم جدا شدند ، خب برای تغییر دادن اون ترکیب و تحول اون ترکیب ما باید قبول کنیم که دنیای فوتبال و بازار نقل و انتقالات شبیه به فیفا 15 نیست ( بازی مورد علاقم اما خب نقل و انتقالاتش مسخرس ) و همیشه اتفاقات به این سادگی نمیوفته و در همه ی مذاکرات هم همیشه موفقیت حتما وجود نداره . ما می بایست یه تیم رو متحول می کردیم ، که خب در فصل اول به نظرم تا حد خیلی زیادی موفق بودیم ، کم کم با دیپای ، رومرو ، اشنایدرلین ، شواینی ، مارتیال و دارمیان که خب به نسبت اینکه همه فصل اولشون بوده و همه هم دارن ثابت بازی می کنن تیم خیلی خوب جا افناده ، پس اینجا ما 2 تا نکته ی خیلی مهم رو در مورد بازی منچستر داریم ، نکته ی اول تحول بزرگ در کلیت ترکیب تیم و نکته ی دوم تحول خیلی بزرگتر در ترکیب اصلی و 11 نفر ! ما تقریبا 50 درصد تیممون عوض شده ، تازه شاو هم اضافه شده که فصل قبل خیلی کم بازی می کرد و بلیند هم کلا پستش یه تغییر خیلی زیادی داشته ، به نظرم همه ی این ها نیاز به دادن کمی زمان داره ، دوستان فصل قبل یادتونه ما چجوری شروع کردیم؟ با اون ترکیب کم کم و کم کم به نقطه ی اوج رسیدیم ، در مورد این فصل هم امیدوارم فن خال که به فن خال بودنش با تمام لجبازی هاش ایمان دارم ، بتونه روند فصل قبل رو پیاده کنه ، روندی که این فصل با تمام مواردی که توضیح دادم و قابل توجه هست به مراتب خیلی خیلی بهتر بوده . یادمون نره با از چلسی با اون همه خرج تو 2-3 سال اخیر و آرسنالی که ترکیب ثابتی داشته به مراتب بهتر نتیجه گرفتیم ( آمار خط حمله ی آرسنال با اون همه هماهنگی در برابر ما جالبه و ما اگه بهتر نبودیم ، بدتر هم نبودیم )

خیلی دوست دارم روخو هم به ترکیب اضافه شه و مورد دیگه اینکه برای فصل آینده در صورتی که تصمیم ده خیا جدی باشه و واقعا بخواد از تیم جدا بشه ما گلری خوب رو بگیریم و من فکر می کنم کسایی مثل تیموتی کرول Tim Krul و هوگو لوریس شایستگی این رو دارن که در این تیم بزرگ دروازه بانی کنن.

موفق باشید

ویرایش:
    آقا راستی بازی مارتیال برای موناکو تو مقدماتی جام باشگاه ها ، مشکلی رو واسه استفادش در لیگ قهرمانان ایجاد نمی کنه؟! جلو والنسیا بازی کردن اگه اشتبه نکنم.
    Last edited by Hamid Hamid; 02-09-2015 at 20:47. دليل: مارتیال

6. 11 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ویرایش: آقا راستی بازی مارتیال برای موناکو تو مقدماتی جام باشگاه ها ، مشکلی رو واسه استفادش در لیگ قهرمانان ایجاد نمی کنه؟! جلو والنسیا بازی کردن اگه اشتبه نکنم.
    فکر نمی کنم، چون حساب مرحله مقدماتی جدا هست. یادمه حسین جان هم یه جا اشاره کرده بود به بازی نکردن دخیا در این مرحله و امکان بازی برای رئال در لیگ قهرمانان که به این دلیل که بازی از دور مقدماتی بود حتی اگه دخیا بازی می کرد هم مشکلی براش ایجاد نمیشد.

8. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فکر نمی کنم، چون حساب مرحله مقدماتی جدا هست. یادمه حسین جان هم یه جا اشاره کرده بود به بازی نکردن دخیا در این مرحله و امکان بازی برای رئال در لیگ قهرمانان که به این دلیل که بازی از دور مقدماتی بود حتی اگه دخیا بازی می کرد هم مشکلی براش ایجاد نمیشد.
    من فکر میکردم این موضوع صرفا برای مراحل قبل از پلی آف (کوالیفای اول تا سوم) صادقه.
    اما الان چک کردم و در بند 18.07 از آیین نامه لیگ قهرمانان یوفا، این حرف محمد جان کاملا صحیحه و قاعدتا برای دخه آ - رئال و بازی در CL مشکلی به وجود نمیومد (حتی با بازی کردن مقابل بروژ). sorry بابت اشتباه.
    پ.ن: قاعدتا برای مارتیال (یا هرچی که تلفظش هست!!) هم نباید مشکلی به وجود بیاد./

10. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من فکر میکردم این موضوع صرفا برای مراحل قبل از پلی آف (کوالیفای اول تا سوم) صادقه.
    اما الان چک کردم و در بند 18.07 از آیین نامه لیگ قهرمانان یوفا، این حرف محمد جان کاملا صحیحه و قاعدتا برای دخه آ - رئال و بازی در CL مشکلی به وجود نمیومد (حتی با بازی کردن مقابل بروژ). sorry بابت اشتباه.
    پ.ن: قاعدتا برای مارتیال (یا هرچی که تلفظش هست!!) هم نباید مشکلی به وجود بیاد./
    تلفظ صحیح همین مارتیال هست.مارشال میشه تلفظ انگلیسی کلمه،اما اسم خاص رو باید با تلفظ صحیح خواند.البته تلفظ دقیق فرانسوی میشه ماقتیال اما اون ق بخاطر گویش فرانسوی هست و نه تلفظ خود اسم.

یه چیزی هم درمورد این تلفظ ها بگم.متاسفانه وقتی اسم یک بازیکن یا یک تیم جدید یا کمتر شناخته شده میخواد گفته بشه اصلا مرجع خاصی درنظر گرفته نمیشه.بخصوص در صداوسیما یا سایتهای پربازدید گاهی یک اسم با تلفظ انگلیسی خونده میشه،گاهی با تلفظ فرانسوی،گاهی آلمانی و گاهی لاتین.کلا اینجوریه که اولین سایت یا شبکه هرجور اون اسم رو بخونه بقیه بدون کوچکترین تحقیقی پیروی و تکرار میکنند.سال قبل در جام جهانی و لیگ قهرمانان در چندین و چند مورد این مسئله بود و متاسفانه ادامه داره.
    -----------------------------
    لیست بازیکنان تیم برای بازی های مرحله گروهی لیگ قهرمانان که به یوفا داده شده:
    David De Gea
    Phil Jones
    Marcos Rojo
    Memphis
    Juan Mata
    Anthony Martial
    Wayne Rooney
    Chris Smalling
    Michael Carrick
    Daley Blind
    Ashley Young
    James Wilson*
    Sergio Romero
    Ander Herrera
    Nick Powell
    Luke Shaw
    Antonio Valencia
    Marouane Fellaini
    Morgan Schneiderlin
    Guillermo Varela
    Bastian Schweinsteiger
    Paddy McNair*
    Jesse Lingard
    Matteo Darmian
    Andreas Pereira*
    Sam Johnstone
    بازیکنانی که با علامت * مشخص شده اند بخاطر محدودیتهای سنی قانون یوفا ممکنه در لیست B قرار بگیرند.
    Last edited by mohammad_87; 03-09-2015 at 00:34.

12. 11 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یه خبر امروز سایت گل کار کرده با این تیتر :

De Gea considering Man Utd renewal after Real Madrid transfer collapse

که به احتمال امضای قرارداد جدید برای تسریع برگشت دخیا به دروازه و به نوعی برای نجات جایگاهش در تیم ملی اسپانیا اشاره کرده. اگه بر فرض محال دخیا قرارداد جدید امضاء کنه فکر کنم منچستر تا بیل رو نگیره دخیا رو نمی ده البته به شخصه دیگه داستان دخیا برام مهم نیست و مهم تر از اون از این به بعد موفقیت تیم هست. داستان نقل و انتقالات دیگه تیم شد.

نکته ای که می خواستم بهش اشاره کنم پیرو نکات صحیح و کاملی که دوستان در مورد نقل و انتقالات و ترکیب کنونی تیم اشاره کردن این هست که دقیقا وقتی شرایط تیم رو به طور دقیق بررسی می کنیم می بینیم در مجموع تیم خوبی داریم(بدون مقایسه با سایر تیم ها) اما دو نکته هست که به نظرم باعث میشه عملکرد با چیزی که انتظار داریم متفاوت باشه؛ یکی اینکه ما تیم رو در حالت ایده آل بررسی می کنیم، یعنی میگیم در خط دفاع این تعداد بازیکن با کیفیت رو داریم اما در شرایط بازی همه بازیکنان اون عملکردی که ازشون انتظار میره رو به نمایش نمی ذارن و شاید اون ثباتی که باید داشته باشن رو ندارن. از طرفی قطعا بحران های مصدومیت و محرومیت هم این ترکیب ایده آل رو کاملا تحت تاثیر قرار میده. طبق اون آمارهای قبلی که جمع آوری کرده بودم منچستر به نسبت سایر تیم ها در طول فصل قبل بیشتر دچار بحران مصدومیت بوده. بنابراین این شرایط ایده آل فرضی مثل مسایل مهندسی در حالت و فضای ایده آل می مونه که همیشه با فرض های ساده سازی شده همراه هست در صورتی که با درنظرگیری سایر مسایل تاثیرگذار، ممکنه شرایط خیلی متفاوت بشه. اینجاست که حاشیه ایمن در نظر گرفته برای تیم (به طور مثال داشتن نیمکت قوی در پست های مختلف) به کمک تیم میاد.

نکته دوم نحوه چیدن ترکیب هست که به شخص فن خال بر می گرده. تویه این زمینه فن خال بعضی وقت ها بیش از حد برای بعضی سیستم ها و بازیکنان پافشاری می کنه که باعث میشه تیم نتیجه نگیره، به خصوص در فاز تهاجمی که حالا با اومدن مارتیال امیدواریم شرایط بهتر بشه و بازیکنان به پست های برگردن که بیشترین تاثیر رو دارن.

در مورد انتقال عدنان هم از یه دیدگاه دیگه ما یه بازیکن خوب و تاثیرگذار رو برای این فصل از دست دادیم که شاید بعدا جای خالیش احساس بشه. در طول فصل باید در این مورد قضاوت کرد که رفتنش مثبت بوده یا منفی.

در نهایت اگه بازیکنان در حد نام خودشون بازی کنن و فن خال بتونه به خوبی ازشون بازی بگیره، قطعا منچستر چیزی کم از سایر تیم ها نداره. بازی با سوانسی بازیکنان به طور عجیبی پاس اشتباه می دادن که این خودش می تونه به هر دو موردی که اشاره کردم برگرده.

14. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شرایط جالب قرارداد آنتونی مارتیال

هزینه اولیه 50 میلیون یورو

سه جایزه به موناکو
    10 میلیون یورو وقتی برای یونایتد 25 گل بزنه
    10 میلیون یورو اگر تا پایان قراردادش که June 2019 هست برای فرانسه 25 بازی ملی کنه
    10 میلیون یورو اگر با پیراهن منچستر برنده توپ طلا بشه

که فکر میکنم دوتای اول راحت محقق بشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کلا این قرارداد مارتیال خیلی ترکمن چای بسته شد ! صحبت از 2 تا 3 برابر شدن پیشنهاد منچستر برای جذبش بوده؛ یعنی براحتی مشخص هست که از سر ناچاری به هر قیمتی شده بوده می خواستن جذبش کنن. امیدوارم نشون بده که ارزشش رو داشته.

دیشب در بازی های ملی ویلسون و فلینی گل زدن، بلیند و دپای هم 90 دقیقه برای هلند بازی کردن. این دپای خیلی با اون دپای فصل پیش فرق می کنه. تویه تیم ملی هم اونطور که باید و شاید سر حال بازی نمی کنه، نمی دونم چرا.

18. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

10 میلیون یورو وقتی برای یونایتد 25 گل بزنه
    ما دقیقا به مهاجمی نیاز داریم که این کار رو انجام بده.25 گل برای یک فصل عالیه و اگه این اتفاق بیفته مشخص میشه دقیقا زدیم به هدف.
    البته همون مبلغ اولیه میتونست موناکو رو راضی نگه داره.این موارد بیشتر باید در قرارداد شخصی خود مارتیال نوشته میشد.

20. 9 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •