سلام دوست عزیز
کاملا درست هستش همون 804 است ولی سه بعدی نیست.
سلام دوست عزیز
کاملا درست هستش همون 804 است ولی سه بعدی نیست.
دوست عزیز پنل 804 ای پی اس هست و پنل 700 از نوع VA.این دوتا فرق میکنن.
من از شیراز یکی از مغازه ها بنام چشم انداز زنگ زد برام از بانه اوردن و کدوم مغازه در بانه هست رو دیگه نمیدونم و حالا شاید با فروشنده حرف زدم یه چیزی سر دادم ردش کردم رفت و به گفته شما رفته رو مخم و منم بیشتر از این میترسم فردا یهو کلا خراب شه و روز اول دقیق چک کردم مشکلی نبود و کاره خاصی هم به غیر از وصل کردن ایکس باکس و ps3 نکردم و حتی برایتنس هم کم کرده بودم از اول ولی اینطوری شد و من پاناسونیک vt30 هم دارم که اکثره اونهایی که این تی وی رو دارن یه بلایی سرش اومده بخاطره طراحی بردش که معمولا میسوزه ولی از بس من مراقب بودم اخ نگفته تو چند ساله اخیر و این یکی حالا اینجوری شد![]()
Last edited by nob2003; 02-02-2014 at 01:53.
قدمتون رو چشم. آدرس ارومیه خیابان حسنی .فروشگاه طنابی. در ضمن بگم من دو ماه پیش 47 اینچو 3900 خریدم با فاکتور و گارانتی مغازه دار بدون گارنتی هم 3700 می داد.. 1900 دادم و سه تا چک یک ماه یک ماه. اینطوری با جزییات گفتم که قبول کنید که راست گفته ام.
دوست عزیز انصافا سوختن یک پیکسل خیلی درد داره اونم برای یه تلویزیون نو ولی لطفا بگو ببینم چطوری بعد یک هفته متوجه شدی که یک پیکسل تی وی ت سوخته؟
در رابطه با خرید از شرکتهای رسمی مثل همین بازرگانی ایران شما خبر داری که همون روز اول که دستگاه رو جلوی خودت باز میکنن تا ۳ عدد پیکسل داشته باشه هیچ کاری برای شما انجام نمیدن؟؟؟؟؟
شما اونوره قضیه رو نگاه کن که الان یک میلیون پول بیشتر داده بودی و همین اتفاق واسه شما پیش میومد که خیلی بیشتر ناراحت میشدی
شما باید به این شرکتهای گارانتی رسمی فحش بدی که این شرایط رو برای من و شما بوجود آوردن که باید بریم جنس قاچاق بخریم. اگه گارانتی درست و حسابی داشتن و قیمتهاشون منتطقی گرون بود که این همه استرس و عذاب نمی کشیدیم
امیدوارم دیگه برای شما همچین مشکلی پیش نیاد
موفق باشی
ممنون دوست گرامیو من همون اول با عکسهای رنگی و مشکی کامل چکش کردم هیچ پیکسله سوخته ای نداشت و با فروشنده هم شرط کردم موقع خریدش که پیکسل سوخته یا ایرادی ببینم ماله خودته و اونم قبول کرد و حتی چند روز بعدشم باز چک کردم مشکلی نبود و پیکسل سوخته تقریبا سمت چپ بالا به رنگ سبز هست و تو رنگ مشکی بیشتر معلومه و ps3 رو تازه وصل کرده بودم داشتم بازی میکردم یهو رفت روی یه صحنه سیاه که دیدمش و به هر حال الان دیگه بیخیالش شدم و زنگ هم زدم دکونه طرف بصورت منطقی گفتم اگه چیزی هم بخوای سر میدم عوض کنی ولی قبول نکرد و خود همون یارو هم گفت اگه گارانتی هم بود برا یه پیکسل تعویض نمیکردیم(البته اگه بود میزدم خرابش میکردم تا بکنن
) و اینقدر هم این تلوزیونها رو بخاطره همین قاچاق بازی با حمل نامناسب و غیر استاندارد اینور و اون ور میبرن که تو راه اسیب میبینه و بیشتر هم تقصیره دولت مفتخوره که گمرکش پوله خون میگیره وگرنه کشورهای حوزه خلیج پارس این چیزها ازاده و ارزون و با گارانتی اصلی سونی میرسه دسته مشتری و ما بی لیاقتها اینها رو اوردیم رو سره خودمون تا این وضعه جامعمون باشه و چند برابره قیمت بخر اونم خراب کسی هم جوابگو نیست و اصلا کشوری که جیره سبده کالا میده چه به این کارها و فقط هم دلم میسوزه اول میخواستم LG 42LA8600 بگیرم یهو نظرم برگشت فکر کردم این کیفیت تصویرش بهتره و اصلا این تی وی هیچ امکانات درست و حسابی هم نداره و زیرنویس فارسی با فیلم دیدن که کلا کشک و رکورد یا ضبط هم که نمیکنه و قابلیتهای اینترنتیش هم به غیر از مرورگرش بقیه همه کار نمیدن(فیل.تره) و اونقدرا هم تصویر خوبی نداره (شاید توقعه من زیاده چون یه پلاسما vt30 دارم که از این خیلی بهتره تصویرش) به هر حال دیگه رفت تو پاچمون
![]()
Last edited by nob2003; 04-02-2014 at 20:35.
سلام واقعا تصویرش خوب نیست منو بگو داشتم دیگه فکر میکردم برم w804 رو بخرم گفتم 55 اینچش قیمتش خوبه. الآن اگر دوباره میخواستی بخری چی میخریدی؟
اون پیکسل سوخته رو هم بیخیال دیگه غصه شو نخور من سوال کردم تا سه تا پیکسل سوخته رو هم قبول نمیکنن تازه فکر کنم سامسونگ 5 تا باشه
واقعا درست گفتی واقعا گمرکمون نمونست. کارخونه بنز با همه امکانات و سرمایه و تخصص و ... ماشین تولید میکنه مثلا آ تومن اینجا بیشتر از اون آ تومن پول گمرک همون رو میگیرن نه سرمایه ای نه هزینه ای نه تخصصی نه تجهیزاتی نه بازاریابیی نه... بدون کوچیکترین زحمت. اینو میگن خلاقیت ناب بعد بهونه میکنن بخاطر حمایت از تولید داخلی آخه نیست که پراید کره و 206 فرانسه رو که مال دوره شاهزاده وزوزکه و به اسم خودشون زدن رو خیلی دارن در حد بنز تولید میکنن حمایتشم میکنن قضیه تی وی هم دقیقا همینه بهونه حمایت از تولید کننده داخلی حالا من نمیدونم این تولید کننده هامون عقب موندن یا نه اگه حداقل یه چیزی تولید میکردن که توقع و نیاز مشتری رو برطرف میکرد که دلمون نمیسوخت باید بگن حمایت از عقب مونده های مفت خور بی وجدان
سلام
اگه میخواستم بخرم فقط LG همون مدلی که گفتم در بالا با گارانتی میخریدم چون چندین ساله چندتا مدلهای مختلفش رو برای فامیل و برادرم گرفتم اولا اخ نگفته دوما گارانتی و خدمات پس از فروشش خیلی بهتره از بقیه هست و قیمتش با این همه امکانات خیلی پایینتره و امکانت جانبیش مثل پخش فایل با زیرنویس پارسی و ضبط کردن هم در حده سامسونگ هست و مثله سونی یا پاناسونیک پفیوز این قابلیتها رو برای تنها و تنها ایران خراب شده حذف نکرده و ما دلمون به پنلش و تصویرش خوش بود که اونم اینه دق(پیکسل سوخته) همش جلو چشممونه
گمرک ایران فقط برا پر کردن جیب عاقایون ساخته شده و نه حمایت از تولید داخلی که اگه دسته من بود کلا همون تولید داخلی رو با همون کارگرهای زحمت کشش که تو سره ما هی میکوبن و جنس اشغال تحویل ملت میدن رو اتیش میزدم![]()
Last edited by nob2003; 05-02-2014 at 23:37.
با سلام و سپاس
من مدل 804 رو به تازگی خریدم مشکلاتی رو که شما عنوان کردید رو ندیدم
کیفیتش به نسبت الجی و سامسونگ خیلی بهتره امکاناتش رو درست می فرمائید البته باید دید از این امکانات چقدر استفاده میشه
نظر شما محترم ولی اگر هم برای شما مشکل داره دلیلی نداره از کلمات توهین آمیز استفاده کنید
در ضمن " آقایون" درسته نه عاقایون
ممنون
سلام دوستان ! من w700 خریدم دیشب ! 50 اینچ ! سوالم اینه one touch mirroring به گوشی آیفون وصل نمیشه ؟ بلوتوثش هم وصل نمیشه به آیفون ! اما سینما خانگیم وصل میشه ! و اینکه برای آپدت هم به سرور سونی وصل نمیشه ! فکنم چیلتر هست ! کسی راه حلی داره واسه این موارد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)