تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 53 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان ! کسی راجع به w700 میدونه ؟ فروشنده ها میگن دقیقا همون w804 هست ! فقط 3 بعدی نیست ! ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز
    کاملا درست هستش همون 804 است ولی سه بعدی نیست.

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    کاملا درست هستش همون 804 است ولی سه بعدی نیست.
    دوست عزیز پنل 804 ای پی اس هست و پنل 700 از نوع VA.این دوتا فرق میکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز دیگه حالا گرفتی اگر واقعا فکر میکنی راهی هست که عوضش کنی عوض کن یا یه تحقیقی بکن و با فروشنده صحبت کن ببین شاید پیشنهادی بده اگرم نشد دیگه اینقدر حرص نخور که حداقل حالشو ببری شما چون دقیق هستی و فقط به او یه دون پیکسل فکر میکنی دیگه از تی وی لذت نمیبری. اگر گارانتی هم داشت احتمالا بخاطر یک پیکسل سوخته هیچ کاری نمیکردن و بعضیا میگن حتی تا سه تا پیکسل سوخته خرابی به حساب نمیاد البته من خودم هم دوست ندارم یه پیکسل سوخته هم تو تی وی باشه
    راستی از کدوم فروشگاه بانه گرفتی بگو که همه مطلع باشن اینجوری بقیه بیشتر دقت میکنن اون فروشنده هم شاید متوجه بشه که اگر کار نادرستی میکنه بقیه مطلع میشن شاید یه کاری هم برای شما بکنه که انقدرم حساسی
    ولی نمیدونم چجوریه روز اول تحویل میدن پیکسل سوخته نداره بعد یکی دو روز یه دفعه پیکسل میسوزه؟ یا برای یه نفر تو دو ماه پنلش هی بدتر و بدتر شده بود بعدم سوخته بود. اگر این تی وی های بانه بخواد اینطوری باشه که بعد از یه مدت شرع کنه به خراب شدن از کجا میشه تشخیص داد؟ خودشون از کجا میتونن تشخیص بدن؟
    از کجا میشه فهمید یه تی وی سونی ریفربیشد هست یا نه؟
    حالا پیکسل رو بیخیال تصویرش چطوره راضی هستی از تصویرش؟
    من از شیراز یکی از مغازه ها بنام چشم انداز زنگ زد برام از بانه اوردن و کدوم مغازه در بانه هست رو دیگه نمیدونم و حالا شاید با فروشنده حرف زدم یه چیزی سر دادم ردش کردم رفت و به گفته شما رفته رو مخم و منم بیشتر از این میترسم فردا یهو کلا خراب شه و روز اول دقیق چک کردم مشکلی نبود و کاره خاصی هم به غیر از وصل کردن ایکس باکس و ps3 نکردم و حتی برایتنس هم کم کرده بودم از اول ولی اینطوری شد و من پاناسونیک vt30 هم دارم که اکثره اونهایی که این تی وی رو دارن یه بلایی سرش اومده بخاطره طراحی بردش که معمولا میسوزه ولی از بس من مراقب بودم اخ نگفته تو چند ساله اخیر و این یکی حالا اینجوری شد
    Last edited by nob2003; 02-02-2014 at 01:53.

4. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یعنی شما به قیمت بانه خریدید با 2 سال گارانتی و اگه اینجوره پس ادرس بدید اگه خواستیم بخریم بیایم اونجا و تو شیراز که همه با گارانتی کلی میکشیدن روش و بدون گارانتی هم 2750 میدادن.
    قدمتون رو چشم. آدرس ارومیه خیابان حسنی .فروشگاه طنابی. در ضمن بگم من دو ماه پیش 47 اینچو 3900 خریدم با فاکتور و گارانتی مغازه دار بدون گارنتی هم 3700 می داد.. 1900 دادم و سه تا چک یک ماه یک ماه. اینطوری با جزییات گفتم که قبول کنید که راست گفته ام.

6. این کاربر از toorajjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jafeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

از هر جا میخرید از این بانه ای های قاچاقچی حرومزاده نخرید و من خر شدم و گوله قیمت پایینتر و اینکه گارانتی تو ایران کشکه رو خوردم و رفتم 42W804 3d خریدم و بعد از یک هفته یکی از پیکسلهاش سوخت و برید یک میلیون هم شده بیشتر بدید ولی با گارانتی و از نمایندگیهای رسمی بخرید و ررر.ی*م سر دره این مملکت که ما باید تی وی رو بدون گارانتی رسمی و با قیمت دو برابر از قاچاقچیها بخریم و اینقدر اعصابم خورده رفتم الکی از این قاچاقچیها تی وی خریدم که نگو و معلوم نیست تا هفته دیگه کلا نسوزه و 2700 پولم نره تو خلا و الهی پوله دوا درمونه زن و بچشون بشه

دوست عزیز انصافا سوختن یک پیکسل خیلی درد داره اونم برای یه تلویزیون نو ولی لطفا بگو ببینم چطوری بعد یک هفته متوجه شدی که یک پیکسل تی وی ت سوخته؟
    در رابطه با خرید از شرکتهای رسمی مثل همین بازرگانی ایران شما خبر داری که همون روز اول که دستگاه رو جلوی خودت باز میکنن تا ۳ عدد پیکسل داشته باشه هیچ کاری برای شما انجام نمیدن؟؟؟؟؟
    شما اونوره قضیه رو نگاه کن که الان یک میلیون پول بیشتر داده بودی و همین اتفاق واسه شما پیش میومد که خیلی بیشتر ناراحت میشدی

شما باید به این شرکتهای گارانتی رسمی فحش بدی که این شرایط رو برای من و شما بوجود آوردن که باید بریم جنس قاچاق بخریم. اگه گارانتی درست و حسابی داشتن و قیمتهاشون منتطقی گرون بود که این همه استرس و عذاب نمی کشیدیم

امیدوارم دیگه برای شما همچین مشکلی پیش نیاد
    موفق باشی

8. 5 کاربر از jafeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز انصافا سوختن یک پیکسل خیلی درد داره اونم برای یه تلویزیون نو ولی لطفا بگو ببینم چطوری بعد یک هفته متوجه شدی که یک پیکسل تی وی ت سوخته؟
    در رابطه با خرید از شرکتهای رسمی مثل همین بازرگانی ایران شما خبر داری که همون روز اول که دستگاه رو جلوی خودت باز میکنن تا ۳ عدد پیکسل داشته باشه هیچ کاری برای شما انجام نمیدن؟؟؟؟؟
    شما اونوره قضیه رو نگاه کن که الان یک میلیون پول بیشتر داده بودی و همین اتفاق واسه شما پیش میومد که خیلی بیشتر ناراحت میشدی

شما باید به این شرکتهای گارانتی رسمی فحش بدی که این شرایط رو برای من و شما بوجود آوردن که باید بریم جنس قاچاق بخریم. اگه گارانتی درست و حسابی داشتن و قیمتهاشون منتطقی گرون بود که این همه استرس و عذاب نمی کشیدیم

امیدوارم دیگه برای شما همچین مشکلی پیش نیاد
    موفق باشی

ممنون دوست گرامی و من همون اول با عکسهای رنگی و مشکی کامل چکش کردم هیچ پیکسله سوخته ای نداشت و با فروشنده هم شرط کردم موقع خریدش که پیکسل سوخته یا ایرادی ببینم ماله خودته و اونم قبول کرد و حتی چند روز بعدشم باز چک کردم مشکلی نبود و پیکسل سوخته تقریبا سمت چپ بالا به رنگ سبز هست و تو رنگ مشکی بیشتر معلومه و ps3 رو تازه وصل کرده بودم داشتم بازی میکردم یهو رفت روی یه صحنه سیاه که دیدمش و به هر حال الان دیگه بیخیالش شدم و زنگ هم زدم دکونه طرف بصورت منطقی گفتم اگه چیزی هم بخوای سر میدم عوض کنی ولی قبول نکرد و خود همون یارو هم گفت اگه گارانتی هم بود برا یه پیکسل تعویض نمیکردیم(البته اگه بود میزدم خرابش میکردم تا بکنن) و اینقدر هم این تلوزیونها رو بخاطره همین قاچاق بازی با حمل نامناسب و غیر استاندارد اینور و اون ور میبرن که تو راه اسیب میبینه و بیشتر هم تقصیره دولت مفتخوره که گمرکش پوله خون میگیره وگرنه کشورهای حوزه خلیج پارس این چیزها ازاده و ارزون و با گارانتی اصلی سونی میرسه دسته مشتری و ما بی لیاقتها اینها رو اوردیم رو سره خودمون تا این وضعه جامعمون باشه و چند برابره قیمت بخر اونم خراب کسی هم جوابگو نیست و اصلا کشوری که جیره سبده کالا میده چه به این کارها و فقط هم دلم میسوزه اول میخواستم LG 42LA8600 بگیرم یهو نظرم برگشت فکر کردم این کیفیت تصویرش بهتره و اصلا این تی وی هیچ امکانات درست و حسابی هم نداره و زیرنویس فارسی با فیلم دیدن که کلا کشک و رکورد یا ضبط هم که نمیکنه و قابلیتهای اینترنتیش هم به غیر از مرورگرش بقیه همه کار نمیدن(فیل.تره) و اونقدرا هم تصویر خوبی نداره (شاید توقعه من زیاده چون یه پلاسما vt30 دارم که از این خیلی بهتره تصویرش) به هر حال دیگه رفت تو پاچمون
    Last edited by nob2003; 04-02-2014 at 20:35.

10. 5 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون دوست گرامی و من همون اول با عکسهای رنگی و مشکی کامل چکش کردم هیچ پیکسله سوخته ای نداشت و با فروشنده هم شرط کردم موقع خریدش که پیکسل سوخته یا ایرادی ببینم ماله خودته و اونم قبول کرد و حتی چند روز بعدشم باز چک کردم مشکلی نبود و پیکسل سوخته تقریبا سمت چپ بالا به رنگ سبز هست و تو رنگ مشکی بیشتر معلومه و ps3 رو تازه وصل کرده بودم داشتم بازی میکردم یهو رفت روی یه صحنه سیاه که دیدمش و به هر حال الان دیگه بیخیالش شدم و زنگ هم زدم دکونه طرف بصورت منطقی گفتم اگه چیزی هم بخوای سر میدم عوض کنی ولی قبول نکرد و خود همون یارو هم گفت اگه گارانتی هم بود برا یه پیکسل تعویض نمیکردیم(البته اگه بود میزدم خرابش میکردم تا بکنن) و اینقدر هم این تلوزیونها رو بخاطره همین قاچاق بازی با حمل نامناسب و غیر استاندارد اینور و اون ور میبرن که تو راه اسیب میبینه و بیشتر هم تقصیره دولت مفتخوره که گمرکش پوله خون میگیره وگرنه کشورهای حوزه خلیج پارس این چیزها ازاده و ارزون و با گارانتی اصلی سونی میرسه دسته مشتری و ما بی لیاقتها اینها رو اوردیم رو سره خودمون تا این وضعه جامعمون باشه و چند برابره قیمت بخر اونم خراب کسی هم جوابگو نیست و اصلا کشوری که جیره سبده کالا میده چه به این کارها و فقط هم دلم میسوزه اول میخواستم LG 42LA8600 بگیرم یهو نظرم برگشت فکر کردم این کیفیت تصویرش بهتره و اصلا این تی وی هیچ امکانات درست و حسابی هم نداره و زیرنویس فارسی با فیلم دیدن که کلا کشک و رکورد یا ضبط هم که نمیکنه و قابلیتهای اینترنتیش هم به غیر از مرورگرش بقیه همه کار نمیدن(فیل.تره) و اونقدرا هم تصویر خوبی نداره (شاید توقعه من زیاده چون یه پلاسما vt30 دارم که از این خیلی بهتره تصویرش) به هر حال دیگه رفت تو پاچمون
    سلام واقعا تصویرش خوب نیست منو بگو داشتم دیگه فکر میکردم برم w804 رو بخرم گفتم 55 اینچش قیمتش خوبه. الآن اگر دوباره میخواستی بخری چی میخریدی؟
    اون پیکسل سوخته رو هم بیخیال دیگه غصه شو نخور من سوال کردم تا سه تا پیکسل سوخته رو هم قبول نمیکنن تازه فکر کنم سامسونگ 5 تا باشه

واقعا درست گفتی واقعا گمرکمون نمونست. کارخونه بنز با همه امکانات و سرمایه و تخصص و ... ماشین تولید میکنه مثلا آ تومن اینجا بیشتر از اون آ تومن پول گمرک همون رو میگیرن نه سرمایه ای نه هزینه ای نه تخصصی نه تجهیزاتی نه بازاریابیی نه... بدون کوچیکترین زحمت. اینو میگن خلاقیت ناب بعد بهونه میکنن بخاطر حمایت از تولید داخلی آخه نیست که پراید کره و 206 فرانسه رو که مال دوره شاهزاده وزوزکه و به اسم خودشون زدن رو خیلی دارن در حد بنز تولید میکنن حمایتشم میکنن قضیه تی وی هم دقیقا همینه بهونه حمایت از تولید کننده داخلی حالا من نمیدونم این تولید کننده هامون عقب موندن یا نه اگه حداقل یه چیزی تولید میکردن که توقع و نیاز مشتری رو برطرف میکرد که دلمون نمیسوخت باید بگن حمایت از عقب مونده های مفت خور بی وجدان

12. 3 کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام واقعا تصویرش خوب نیست منو بگو داشتم دیگه فکر میکردم برم w804 رو بخرم گفتم 55 اینچش قیمتش خوبه. الآن اگر دوباره میخواستی بخری چی میخریدی؟
    اون پیکسل سوخته رو هم بیخیال دیگه غصه شو نخور من سوال کردم تا سه تا پیکسل سوخته رو هم قبول نمیکنن تازه فکر کنم سامسونگ 5 تا باشه

واقعا درست گفتی واقعا گمرکمون نمونست. کارخونه بنز با همه امکانات و سرمایه و تخصص و ... ماشین تولید میکنه مثلا آ تومن اینجا بیشتر از اون آ تومن پول گمرک همون رو میگیرن نه سرمایه ای نه هزینه ای نه تخصصی نه تجهیزاتی نه بازاریابیی نه... بدون کوچیکترین زحمت. اینو میگن خلاقیت ناب بعد بهونه میکنن بخاطر حمایت از تولید داخلی آخه نیست که پراید کره و 206 فرانسه رو که مال دوره شاهزاده وزوزکه و به اسم خودشون زدن رو خیلی دارن در حد بنز تولید میکنن حمایتشم میکنن قضیه تی وی هم دقیقا همینه بهونه حمایت از تولید کننده داخلی حالا من نمیدونم این تولید کننده هامون عقب موندن یا نه اگه حداقل یه چیزی تولید میکردن که توقع و نیاز مشتری رو برطرف میکرد که دلمون نمیسوخت باید بگن حمایت از عقب مونده های مفت خور بی وجدان
    سلام
    اگه میخواستم بخرم فقط LG همون مدلی که گفتم در بالا با گارانتی میخریدم چون چندین ساله چندتا مدلهای مختلفش رو برای فامیل و برادرم گرفتم اولا اخ نگفته دوما گارانتی و خدمات پس از فروشش خیلی بهتره از بقیه هست و قیمتش با این همه امکانات خیلی پایینتره و امکانت جانبیش مثل پخش فایل با زیرنویس پارسی و ضبط کردن هم در حده سامسونگ هست و مثله سونی یا پاناسونیک پفیوز این قابلیتها رو برای تنها و تنها ایران خراب شده حذف نکرده و ما دلمون به پنلش و تصویرش خوش بود که اونم اینه دق(پیکسل سوخته) همش جلو چشممونه
    گمرک ایران فقط برا پر کردن جیب عاقایون ساخته شده و نه حمایت از تولید داخلی که اگه دسته من بود کلا همون تولید داخلی رو با همون کارگرهای زحمت کشش که تو سره ما هی میکوبن و جنس اشغال تحویل ملت میدن رو اتیش میزدم
    Last edited by nob2003; 05-02-2014 at 23:37.

14. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    اگه میخواستم بخرم فقط LG همون مدلی که گفتم در بالا با گارانتی میخریدم چون چندین ساله چندتا مدلهای مختلفش رو برای فامیل و برادرم گرفتم اولا اخ نگفته دوما گارانتی و خدمات پس از فروشش خیلی بهتره از بقیه هست و قیمتش با این همه امکانات خیلی پایینتره و امکانت جانبیش مثل پخش فایل با زیرنویس پارسی و ضبط کردن هم در حده سامسونگ هست و مثله سونی یا پاناسونیک پفیوز این قابلیتها رو برای تنها و تنها ایران خراب شده حذف نکرده و ما دلمون به پنلش و تصویرش خوش بود که اونم اینه دق(پیکسل سوخته) همش جلو چشممونه
    گمرک ایران فقط برا پر کردن جیب عاقایون ساخته شده و نه حمایت از تولید داخلی که اگه دسته من بود کلا همون تولید داخلی رو با همون کارگرهای زحمت کشش که تو سره ما هی میکوبن و جنس اشغال تحویل ملت میدن رو اتیش میزدم
    با سلام و سپاس
    من مدل 804 رو به تازگی خریدم مشکلاتی رو که شما عنوان کردید رو ندیدم
    کیفیتش به نسبت الجی و سامسونگ خیلی بهتره امکاناتش رو درست می فرمائید البته باید دید از این امکانات چقدر استفاده میشه
    نظر شما محترم ولی اگر هم برای شما مشکل داره دلیلی نداره از کلمات توهین آمیز استفاده کنید
    در ضمن " آقایون" درسته نه عاقایون
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان ! من w700 خریدم دیشب ! 50 اینچ ! سوالم اینه one touch mirroring به گوشی آیفون وصل نمیشه ؟ بلوتوثش هم وصل نمیشه به آیفون ! اما سینما خانگیم وصل میشه ! و اینکه برای آپدت هم به سرور سونی وصل نمیشه ! فکنم چیلتر هست ! کسی راه حلی داره واسه این موارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •