اوکی...بین من و شما انشالله اگه عمری بود سال دیگه همین موقع ها می بینیم.![]()
اوکی...بین من و شما انشالله اگه عمری بود سال دیگه همین موقع ها می بینیم.![]()
به شوخی تو اروپا باید گفت 16 نفره. داور پنجم و ششم رو فراموش کردین. همونی که آلبا پرت شد تو بغلش.
بسوزه تعصب که سه گل و آبی که میانه زمین می دیدیم قدم هافبکای بارسا می پاشه کوچکترین بهونه است.بردین نوش جونتون نتیجه تاریخی هم شد ولی نتیجه گیری فنی از این بازی!
اوووووهاوکی...بین من و شما انشالله اگه عمری بود سال دیگه همین موقع ها می بینیم.![]()
سال دیگه کی مرده هست کی زنده
انشالله که شما باشی و ببینی حرف بد ما درست بود: دی
ما از شما دوستان بارسایی فقط در مورد کجی زمین و آب و اینا شنیدیمبه شوخی تو اروپا باید گفت 16 نفره. داور پنجم و ششم رو فراموش کردین. همونی که آلبا پرت شد تو بغلش.
بسوزه تعصب که سه گل و آبی که میانه زمین می دیدیم قدم هافبکای بارسا می پاشه کوچکترین بهونه است.بردین نوش جونتون نتیجه تاریخی هم شد ولی نتیجه گیری فنی از این بازی!
حداقل چنتا از بایرنی ها یه سری نکات فنی گفتن ولی بارسایی ها هر وقت می بازن به زمین گیر میدن
حرکات ترکیبی و تک ضرب بایرن روی زمین، مخصوصا سمت چپشون بعضی وقتا بیننده رو هم گیج می کرد
اونوقت براشون زمین آب نداشته؟
کلا از بس از زمین گفته شده این مدت ما فکر میکنیم بارسایی ها بیشتر متخصص بحث زمین هستن تا بازی ... اگه فنی بحث کنین ما هم فنی جواب میدیم..
خلاصه منتظر بحث فنی تون هستیم
کی گفته 3 گل ؟ گل سوم خطا . پنالتی های ما چی ؟ لیونل مسی بهترین بازیکن دنیا قبول کرده که بارسا هیچی نکرد آقایون قبول نمیکنن و مشکل و گردن چمن و داوری میندازن
تعصب رو ما فقط در شما دیدیم در صفحات قبل نه از کسه دیگری
همه قبول کردن بارسا حداثل در این بازی ضعیف ظاهر شد . یعنی بایرن اجازه نداد بارسا بازی کنه
آبه وسط زمین میشه بگی چه تاثیری در بازی داشت ؟این از اون حرفاس واقعا !
ضمنا بازی برگشتی هم هست شاید 5 تا زدید . ولی بهتره احساسی پست ندیم
Last edited by Actros; 26-04-2013 at 02:08.
خداییش تو این سطح از بازی ها دیگه صحبت از زمین خیس بی انصافیه...بایرن هم تو همین زمین خیس روی زمین کار کرد، پاس تو عمق داد..دریبل دو طرفه زد... شرایط برای هر دو تیم یکسان بود دیگه...
درودسوما:شما ایتالیا و اینتر رو با آلمان و بایرن مقایسه میکنی؟
شرمنده اخلاق ورزشیت یوسف جان .
میشه بدونم مشکل ایتالیا کجاست ؟! ایتالیا که توی این مدت در مصاف های رو در رو از نظر ملی و باشگاهی که اکثرا موفق بوده .
یک جوری گفتی از مقایسه آلمان و ایتالیا بهتون برخورده که هر کی ندونه فکر میکنه اینجا کسی فحش داده
فکر کنم حالا بحث ایتالیا و آلمان هم پیش بیاد ...پس مقصر یوسفه![]()
بهزاد جان ما مخلص بچه های ایتالیا زبان پی سی ورد هم هستیم.
آخه من از روند یه دست حضور تیم های آلمانی و تیم آلمان در سطح اول جهان میگم.اون وقت دوستمون میگه ایتالیا از این نظر هم خود تیم ملی هم باشگاهاش بهتر عمل کرده.
دقت کن!روند یه دست حضور نه کسب جام.
در آخر بنده هرگونه فحشی رو تکذیب میکنم
خدایی سینا خودت مربی بارسا بودی این حرفا رو از بازیکنات قبول میکردی؟ویا بد بودن 95%تیمت رو مینداختی گردن داور و شرایط زمین و چیزی به بازیکنات نمیگفتی؟!بسوزه تعصب که سه گل و آبی که میانه زمین می دیدیم قدم هافبکای بارسا می پاشه کوچکترین بهونه است.![]()
Last edited by yuseph; 26-04-2013 at 08:42.
فکر کنم حالا بحث ایتالیا و آلمان هم پیش بیاد ...پس مقصر یوسفه
الله وکیلی بحث آلمان و ایتالیا رو وسط نیارید, من الان چون بعد از ایتالیا همیشه آلمان دوست داشتم و تو بحث
آلمان و اسپانیا یه پام تو آتش این بحثه, اونوقت ایتالیا رو میارید وسط رگ من بجوش میاد شرایط خیلی کامپلیکیت میشه
ولی اینم بگم, آقا ایتالیا با 4 قهرمانی جام جهانی در برابر 3 قهرمانی آلمان, و در مسابقات یورو 3 قهرمانی آلمان و 1 قهرمانی ایتالیا
و اینکه مجموع قهرمانی های لیگ قهرمانان برای باشگاه های ایتالیایی 12 قهرمانی و باشگاه های آلمانی 6 قهرمانی بوده.
پس آلمان, اسپانیا یا هر کشور دیگه ای فوتبالش بخواد با ایتالیا مقایسه بشه باید باعث افتخارش باشه
خب ایتالیا گفتید کجا وایساده؟
در آخر بنده هرگونه فحشی رو تکذیب میکنم![]()
![]()
ژرمن ها باید فرقش برای دو تیم رو بهتر بدونن
یعنی باور کنیم وسط زمین به اون مدرنی بی حساب کتاب آب جمع شده بود؟
شب بازی با بارسا تنها تیمی که مالکیت رو از بایرن میگیره از دست مسئول ورزشگاه اتفاقی در رفته بود؟
حرکت جدیدی که در مقابله با تیکی تاکا شاهدش بودیم آب بستن منطقه ای! بود
ببین یوسف در مورد نتیجه 4-0 در بازی رفت یک دیدار حذفی صحبت می کنیمخدایی سینا خودت مربی بارسا بودی این حرفا رو از بازیکنات قبول میکردی؟ویا بد بودن 95%تیمت رو مینداختی گردن داور و شرایط زمین و چیزی به بازیکنات نمیگفتی؟!
گفتن این که باخت حق نبود - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خان
بارسا بد بازی نکرد - جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که معلوم نیست از زبان کیه و اینجا نسبت داده میشه
فقط برای انحرافه
از حذف 90 درصدی صحبت می کنیم
بارسا هیچکاری نکرد = گل زده 0
ولی گل خورده = 4
اونم تقصیر خودشه؟
تو روزی که بی مهابا حمله نمی کرد یا اجازه داده نشد حمله کنه که ریسک بازی کمتره و بارسا که وسط زمین مشغول کنترله باید سخت تر گل بخوره
باشه داداش بحث فنى هم ميكنيم.چيزى كه به نظر من حقير فقير سراپاتقصير:-D اومد اين بود كه بارسا قصد داشت مثل نيمه نهايى دو فصل پيش جلوى رئال بازى رو كنترل كنه. اگه يادتون باشه رئال تو اون بازى هيچ موقعيت گلى نداشت و تاكتيك بارسا جواب داد. بعد از بازى هم تاكتيك بارسا مورد تحسين كارشناسان قرار گرفت.اصولا بارسا دفاع خيلى ضعيفى داره و بهترين دفاع همين در اختيار داشتن توپ و كنترل بازيه. نتيجش اين شد كه بايرن فقط روى چند ضربه كرنر خطرساز شد و غير از كرنرها و شروع مجددها توانايى خلق موقعيت جدى نداشت! چيزى كه واضحه اينه كه اگر اون اتفاقات كذايى رخ نمى داد بايرن باز هم در خلق موقعيت موفق نبود. اگر اشتباه ميگم منو متنبه كنيد.خود من با شروع بازى و تا پايان نيمه اول از بازى بارسا راضى بودم؛ چون با مصدوميت مسى تيم در فاز هجومى مشكل داشت و بهترين كار كنترل بازى و كشيدن سرنوشت بازى به نيوكمپ بود. حالا چرا بازى با اين نتيجه تموم شد؟ من كه نميدونم شما اگه ميدونى من رو هم آگاه كن.1-شما به من بگو چرا بارسا 4 گل خورد؟ مسعود جان داورى بسيار بيشتر از تاكتيك دو تيم روى نتيجه تأثير گذاشت و عملا بحث هاى فنى بى نتيجه ميمونه.2- تقريبا تمام بارساييها به برترى بايرن اذعان كردن و بى انصافيه كه متهم بشن كه فقط بهانه گيرى ميكنن.3-فقط يه لحظه جاى دو تيم رو عوض كن.اگه اين اشتباهات به نفع بارسا بود، باز هم ميگفتين كه بحث از داورى بهانه گيريه يا اينكه مثل چند سال گذشته بارسا رو متهم به حمايت از سوى يوفا ميكردين؟
Last edited by comeback pep; 26-04-2013 at 13:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)