تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 33 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 329

نام تاپيک: سریال ویلای من

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پوستر نداره این مجموعه که نذاشتی؟
    نه هنوز....

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

اعلام زمان توزيع مجموعه سيزدهم «ويلاي من»
    بعد از توزيع منظم دوازده مجموعه، مجموعه سيزدهم ويلاي من روز سه‌شنبه 28 خرداد توزيع خواهد شد. گفتني است مجموعه‌ي دوازدهم ويلاي من روز دوازدهم خرداد ماه در سراسر كشور توزيع شده بود.
    به علت برخي مشكلات فني، خدمات پايگاه رسمي اطلاع رساني سريال ويلاي من مدتي با وقفه همراه بود كه هم اكنون مشكلات مزبور برطرف شده و به زودي با طراحي جديد و اطلاعات متنوع و خدمات گسترده، از سايت جديد رونمايي خواهد شد. در عين حال در اين مدت سايت قرعه‌كشي بينندگان وفادار(my.vilayeman.com) بدون وقفه در اطلاع رساني فعال بوده و با پيشنهادات مخاطبان عزيز تغييراتي در جهت بهبود و سهولت در دسترسي داشته است.
    اهداي هدايا و قرعه‌كشي
    پس از اعلام برگزيدگان مرحله اول قرعه‌كشي بزرگ ويلاي من، هداياي اعلام شده به تدريج از طريق دفتر مركزي و شعبه‌هاي منتخب شهرستانها توزيع شد كه اخبار آن در مجموعه‌هاي بعدتر منتشر شد.
    دومین قرعه کشی بزرگ سریال ویلای من طبق برنامه‌ريزي پس از پایان توزیع مجموعه یازدهم انجام خواهد شد که با توجه به قطعي نشدن زمان برگزاري مراسم مرحله دوم قرعه‌كشي تا زمان اعلام بعدي تمديد مي‌شود.
    همچنين مهلت قرعه‌کشی فراگیر مجموعه سوم تا یازدهم نيز تا آن زمان تمدید شده است به این معنی که اگر به تازگی مجموعه سوم را خریداری کرده و پیام کوتاه مربوطه را ارسال نمایيد در قرعه‌کشی فراگیر آن مجموعه نيز شرکت داده خواهيد شد. برگزیدگان بیش از نیمی از جوایز در نظر گرفته شده برای سریال ویلای من پس از مراسم مرحله دوم، اعلام و اعطای هدایای آنها شروع خواهد شد.
    برای شرکت در قرعه‌کشی بزرگ ویلای من، ‌ارسال کد همه‌ی مجموعه‌های قبلی ضروری است و با توجه به اینکه مجموعه‌های نخست جمع‌آوری شده و نایاب است، به زودي از طريق سامانه فروش اینترنتی موسسه گلرنگ رسانه، امکان دسترسی و ارسال از طریق پست برای علاقمندان فراهم خواهد شد. برای شرکت در قرعه‌کشی بزرگ ویلای من و يا قرعه‌کشی فراگیر مجموعه سوم تا يازدهم ويلاي من، توالی ارسال کد مجموعه‌ها ضروری نیست و فقط ارسال همه‌ی آنها تا قبل از تاریخي كه از طريق همين سايت اعلام خواهد شد ضروری است.
    برندگان قرعه‌كشي كد هولوگرام هر مجموعه كه از طريق منوي موارد ويژه در مجموعه‌هاي بعدي اعلام مي‌شود مي‌توانند در ساعات اداري با شماره‌ي اعلام شده در آن تماس گرفته و نحوه‌ي دريافت هداياي خود را جويا شوند.
    منتظر قسمت‌هاي جديدتر سريال ويلاي من باشيد.

4. 2 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مجموعه ی جدید اومد؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

طعنه مهران مدیری به جشنواره کن

به گزارش سینما پرس، در یکی از قسمتهای ویلای من وقتی خبر فوت هرمز مشکات یکی از اعضای خاندان مشکات می رسد دختر او در حال فیلمبرداری از مراسم ختم مشکات است و به دیگران می گوید که می خواهد این فیلم را به جشنواره کن بفرستد!

مهران مدیری در سالهای اخیر در برنامه های طنز خود با طعنه وکنایه به سینمای جشنواره ای پرداخته بود . او چند سال قبل دریکی از برنامه های خود با عباس کیارستمی و سبک او شوخی کرده بود که البته با واکنشهای شدیدی مواجه شد به طوری که روزنامه اصلاح طلب اعتماد با انتشار عکسی از کیارستمی در صفحه اول خود به انتقاد از مدیری پرداخته ونوشته بود که چنین برخوردی با فیلمسازی چون کیارستمی که اعتبارزیادی برای ایرانیان در دنیا کسب کرده درست نیست
    تاکنون دوازده مجموعه از «ویلای من» توزیع شده است و مجموعه سيزدهم این سریال روز سه‌شنبه ۲۸ خرداد پخش می شود. گفتني است مجموعه‌ي دوازدهم ويلاي من روز دوازدهم خرداد ماه در سراسر كشور توزيع شده بود.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سه‌شنبه 28 خرداد

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

چرا اینقدر دیر؟!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هر دو هفته یکبار هست توزیعش

10. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه مدیری سر این فیلم هم خوب کار نکرد
    قسمت 24 فقط 29 دقیقه بود که تیتراژم کم کنیم فکر کنم 25 دقیقه بمونه

فکر میکردم هر سری رو کردن 2 قسمت، مدت زمان هر قسمت بالاس که اوایل هم بالای 40 دقیقه بود ولی هی داره آب میره!
    خود داستان هم که جذاب نشد که نشد

12. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

متاسفانه مدیری سر این فیلم هم خوب کار نکرد
    قسمت 24 فقط 29 دقیقه بود که تیتراژم کم کنیم فکر کنم 25 دقیقه بمونه

فکر میکردم هر سری رو کردن 2 قسمت، مدت زمان هر قسمت بالاس که اوایل هم بالای 40 دقیقه بود ولی هی داره آب میره!
    خود داستان هم که جذاب نشد که نشد
    وضعیت بد اقتصاد باعثش بوده! حالا که نمیشه قیمتش گرون بشه باید حجمش آب بره دیگه!
    واقعا مدیری خوب مردم رو با این سریالای درپیتش سر کار گذاشته و داره جیب خودش رو پر میکنه! یاد قدیما تایپک قهوه تلخ و اون دعواها و پست پاک کردناش بخیر...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آره...
    مدت زمان هر قسمت (با توجه به توزیع طولانی مدت اون؛یعنی هر 2 هفته یکبار) خیلی کوتاهه!!

البته من که جدا از اینکه ارزش 3 هزار تومان پول رو نداره هر مجموعه؛به نشانه ی اعتراض هر قسمت رو دانلود میکنم!و به هیچ وجه اورجینال تهیه نمیکنم!

ولی به نظرم از هیچی بهتره!
    خوب 1-2 ساعت آدم رو سرگرم میکنه!

جدا از نقاط ضعف فنی فیلمسازی مدیری!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •