Episode 2 بخش spartan ops بصورت رايگان به حجم ٢ گيگ اومده.......از دستش ندين
Episode 2 بخش spartan ops بصورت رايگان به حجم ٢ گيگ اومده.......از دستش ندين
Last edited by halflife g; 27-01-2013 at 15:14.
سلام به بازی خورهای عزیز
من اومدم اینجا تا یه سوال جدی رو از طرفداران این سری بازی یعنی Halo بکنم
من سری قبلی این بازی یعنی Halo Reach رو هم کامل بازی کردم
شاید از چیزی که میخوام بگم ناراحت شین ولی همیشه برام سواله که چرا سری بازی های HALO هرچقدر هم که مزخرف باشه باز هم از سایت های معتبری مثل گیم اسپات امتیاز کمتر از 9 نمیاره؟!
واقعا چرا؟؟؟
میدونم که بازی هالو یه پیشگام حساب میشه توی سبک FSP
ولی واقعا نتونستم لذتی رو که شما عزیزان از انجام این بازی میبرین رو درک کنم
برای همین اومدم تا ازتون خواهش کنم به من بگین به نظر شما چرا این بازی برای بعضی ها اینقدر معروف و امتیاز بالایی میاره؟
آخه گرافیکش هم چیزی نیست که بخوایم بخاطرش به این بازی امتیاز بالا بدیم .. یعنی میشه گفت از تموم بازی های اکشن اول شخص دیگه گرافیک پایین تری داره
داستانش هم که کاملا تکراری و کلیشه ایه ... جنگ با بیگانگان فضایی که سعی در تسخیر سیاره های دیگه مثل زمین دارند
گیم پلی هم که چیزی نگم بهتره ... به نظر شما آیا وقتی دارم بازی میکنم باید از موجودات بدترکیب این بازی بترسم؟
یا به حرکات مزحک و مثلا به حرف ها و تیکه هایی که به زبان انگلیسی با صدای خنده دارشون به من میندازند بخندم؟
از شمایی که طرفدار دو آتیشه این بازی هستین واقعا خواهش میکنم به من جواب بدین چون دارم دیوونه میشم
آخه چرا این بازی همیشه امتیاز 9 به بالا میگیره
یعنی ماکروسافت با گیم اسپات بده بستونی چیزی داره و ما خبر نداریم؟!
این سری بازی ها فقط در دو مورد خلاصه شده :
1- یا عاشقش میشی
2- یا ازش متنفر میشی و نمی تونی یک ساعت تحملش کنی
یعنی حد وسط نداره ، عاشقش بشی میشه بلای جونت و متنفر هم بشی بی خیال از کنارش رد میشی تموم میشه میره پی کارش
فکر میکنم حرف شما کاملا درست باشه
واقعا این اولین باریه که میبینم بعضی ها بدون هیچ دلیل خاصی از این بازی لذت میبرن
ولی یه سایتی مثل گیم اسپات که از هر بازی انتقاد میکنه و همیشه کمترین امتیازات رو به بازی ها میده چرا اینقدر از این بازی طرفداری میکنه؟
یعنی میخواین بگین اون چند نفر منتقدی که داره همه به قول شما از اینایی هستند که بی دلیل عاشق این بازی شدند؟!![]()
نظر منتقد کمی فرق میکنه
مثلا من یک جا منتقد میشم و وظیفه نقد یک بازی رو بر عهده دارم اینجا وظیفه دارم که در درجه اول سطح کیفی رو مورد بررسی قرار بدم
کم و کیف کار رو بررسی کنم و در اخر با نمره دادنم بگم که بله اون بازی با رعایت این استانداردها در این سطحی هستش که نمره دادم حالا هر نمره ای
برا همین هیچ موقع نمراتشون بر پایه این نیست که عاشق بازی هستن و هیچ موقع هم بی دلیل نیست.
اما دیگه بقیش بر عهده بازیباز هستش که خوشش بیاد یا نه
مثلا همین گیم اسپات به مترو 9 داده اما من خودم به هیچ وجه از اون بازی لذت نمیبرم و در حد یک بازیی 7 یا 7.5 میدونمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)