اسنایدر: پیشنهاد زنیت را رد کردم
لوچانو اسپالتی، سرمربی زنیت، ماه گذشته اعلام کرد که به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره هلندی است و اسنایدر اکنون تایید کرد که این باشگاه پیشنهادی رسمی برای خرید او ارائه داده است
سایت گل- وسلی اشنایدر، ستاره اینتر، ادعا کرد هفته گذشته پیشنهادی خیره کننده از باشگاه زنیت دریافت کرد اما آن را نپذیرفت.
لوچانو اسپالتی، سرمربی ایتالیایی زنیت، ماه گذشته اعلام کرد که به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره هلندی است و اسنایدر اکنون تایید کرد که این باشگاه پیشنهادی رسمی برای خرید او ارائه داده است.
او در گفتگو با نشریه فوتبال اینترنشنال گفت:" آنها حاضر بودند برای خرید من پیشنهادی بسیار بالا ارائه دهند. پیشنهاد آنها واقعا قابل توجه بود اما فکر می کنم جدا شدن از اینتر در این مقطع اصلا درست نیست."
در تابستان گذشته منچستریونایتد تلاش زیادی برای خرید این ملی پوش هلندی انجام داد و در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد علاقه مندی باشگاه آنژی برای خرید این بازیکن ارائه شد.
اسنایدر در اولین فصل حضورش در اینتر نقش مهمی در قهرمانی این تیم در چمپیونزلیگ داشت اما اخیرا رانیری، سرمربی فعلی اینتر، اعلام کرده مطمئن نیست که حضور این بازیکن در ترکیب اصلی اینتر بتواند بهترین حالت ممکن برای این تیم باشد.