تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 25 اولاول ... 121819202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

فکر نکن مطمئن باش چونکه اصلا رم الان در حد و اندازه ی اینتر نیست این چهار گلم فراموش کنین و بذاریدش به حساب شانس و این چیزا
    من با اينكه طرفدار اينتر نيستم ولي اصلا هم دوست ندارم اينتر اينجوري بره تو بحران چون بالاخره ايتالياييه و تو جام باشگاه ها دوست داريم خوب نتيجه بگيره كه ايشالا ميگيره
    ببخشيدا ولي اين ديگه از اون حرفا بود!! نه كه قبلا همچين نتايجي جلوي هم نگرفتن!
    يكم انصاف داشته باشيد
    شما اصلا بازي رو ديديد كه ميگيد اين 4تا شانسي بود؟ يه نگاهي به آمار بازي بندازيد يه سري چيزا معلوم ميشه
    اينتر 2 تا حمله هم به زور كرد. بازيكناي رم اگه دقت ميكردن 6 تا رو شاخش بود
    بعدشم تيم شما از بلونيا هم 3تا خورد چه برسه رم
    رم اگه نتايجش خوب نبوده و اينجاي جدوله به خاطر دفاع فاجعشه

اميدوارم هم رم از دست اين نتايج سينوسي خلاص شه و هم اينتر از اين بحران در بياد

2. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من با اينكه طرفدار اينتر نيستم ولي اصلا هم دوست ندارم اينتر اينجوري بره تو بحران چون بالاخره ايتالياييه و تو جام باشگاه ها دوست داريم خوب نتيجه بگيره كه ايشالا ميگيره
    يكم انصاف داشته باشيد
    شما اصلا بازي رو ديديد كه ميگيد اين 4تا شانسي بود؟ يه نگاهي به آمار بازي بندازيد يه سري چيزا معلوم ميشه

اميدوارم هم رم از دست اين نتايج سينوسي خلاص شه و هم اينتر از اين بحران در بياد
    دوست من ببخش اگه ناراحت شدی چون فکر میکنم من این بحث رو شروع کردم
    بله من بازی رو ندیدم و فکر میکنم زیاده روی کردم

حقیقتش از اینکه اینتر اینجوری میبازه خیلی ناراحتم دیگه نباید به تیم آخر جدول اینجوری ببازیم اصلا دوست ندارم اینتر رو اینجوری ببینم فکر میکنم دیگه موقش باشه موراتی یه کاری بکنه

4. 2 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بازم باخت این بار مقابل بولونیا اونم با 3 گل دیگه وقتش نیست رانیری بره؟؟
    بهرحال امیدوارم این بحران به پایان برسه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

يكم انصاف داشته باشيد
    دوست عزیز فکر کنم منظور منو اشتباه برداشت کردید البته حقم دارید چون من خوب ننوشتم که منظورمو برسونم
    منظور من یه دونه بازی نبود که گفتم رم در حد اینتر نیست من کلی گفتم شما امار سال های اخیر رو نگاه کنید اینتر خیلی بهتر از رم بوده این سال های اخیر کی عملکرد بهتری داشته؟؟ اینتر دیگه
    دیدید سال قبل وقتی میلان قهرمان لیگ شد همه رسانه ها و ... می گفتن میلان ( بالاخره ) جامو از دست اینتر گرفت و این چیزا؟
    وگرنه اره اون بازی 4 -0 با رم خب معلومه که رم بهتر بود که چهار تا زد ولی اگه بحث سر یکی دو بازیه که تا بوده اینتر هم 4-5 تا به رم زده منظور من اصلا این نبود رم تیمه بدیه هرچی باشه اسمش رمه

منظور من اینا بود

با تشکر

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

مقاله ماجرای فیلیپو 9 ساله که یکی از هواداران نرآتزوری است را گزارش میکند.همه چیز در شب شکست اینتر در مقابل بولونیا شروع شد.او در ورزشگاه حضور داشت و پلاکاردی همراه داشت که در آن متن جالبی نوشته شده بود و همین ماجرا در بسیاری از خبر گذاری ها گزارش شد و به سرعت این خبر تبدیل به یکی از معروف ترین اتفاقات فوتبال ایتالیا گردید.
    به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - فلیپو 9 ساله جمعه شب در جورزپه مه آتزا حضور داشت و پیلاکاردی همراه داشت که در آن نوشته شده بود :
    " آیا میتوانید امشب برنده شوید؟ در غیر اینصورت بچه ها من را در مدرسه مسخره خواهند کرد."
    با تشکر - فلیپو

کار زیبای فلیپو و همین متن زیبا و کودکانه باعث شد تا باشگاه و ماسیمو موراتی برای دلجویی او و خانواده اش را به کمپ اپیانو جنتیله دعوت کند تا این هوادار کوچک تمرینات اینتر را از نزدیک ببیند.
    بدین ترتیب این کودک 9 ساله که در کلاس 4 دبستان در حال تحصیل است یکشنبه 19 فوریه همراه با پدر و مادرش و خواهرانش به کمپ اپیانو جنتیله آمد و تمرینات اینتر را از نزدیک مشاهده کرد .
    او توانست تا با کاپیتان زانتی و برخی دیگر از اینتری ها ملاقات کند و پیراهن اینتر را از کاپیتان زانتی به هدیه گرفت.
    همچنین او در مصاحبه ای جالب گفت : "من تیمم را عوض نمیکنم و همیشه طرفدار اینتر باقی خواهم ماند.ما موفق به کسب سه گانه شده ایم و الان موقع قدم زدن سرم را بالا میگیرم."

عکس هایی از ملاقات فلیپو با کاپیتان زانتی :

8. 5 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این بعد از قضیه فلیپه هست...بازی دیروز میلان-چزنا

ترجمه : میلان ، به پیروزی هات همینجوری ادامه بده تا من بازم بتونم فیلیپو رو تو مدرسه دست بندازم

10. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این بحران فعلی اینتر به نظر من فقط به خاطر رو به افت رفتن اکثر بازیکن ها و سن بالاشونه.. الان مایکون (30)، کوردوبا (35)، زانتی (38)، لوسیو (33)، ساموئل (33)، چیوو (31)، استانکوویچ (33)، کامبیاسو (31)، میلیتو (32)، فورلان (32) .. در زمان مورینیو اکثر این بازیکن ها در اوج فوتبالشون بودن ولی الان همگی رو به افت هستن و بهتر هم نمیشن.

از اون طرف بازیکن های جوون تر تیم اصلا بازیکن های پخته ای نیستن و اکثرا تجربه کافی ندارن.. به جز یکی دو استثنا (اشنایدر). مشکل از مربی و کادر فنی نیست، تیم باید نسل قبلی رو کنار بگذاره و بازیکن های جوون تر و در عین حال با تجربه کافی رو به تیم اضافه کنه و کم کم پوست اندازی کنه.. یوونتوس این کار رو نکرد و دیدیم چه بلایی سرش اومد.

12. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اسنایدر: پیشنهاد زنیت را رد کردم

لوچانو اسپالتی، سرمربی زنیت، ماه گذشته اعلام کرد که به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره هلندی است و اسنایدر اکنون تایید کرد که این باشگاه پیشنهادی رسمی برای خرید او ارائه داده است

سایت گل- وسلی اشنایدر، ستاره اینتر، ادعا کرد هفته گذشته پیشنهادی خیره کننده از باشگاه زنیت دریافت کرد اما آن را نپذیرفت.
    لوچانو اسپالتی، سرمربی ایتالیایی زنیت، ماه گذشته اعلام کرد که به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره هلندی است و اسنایدر اکنون تایید کرد که این باشگاه پیشنهادی رسمی برای خرید او ارائه داده است.
    او در گفتگو با نشریه فوتبال اینترنشنال گفت:" آنها حاضر بودند برای خرید من پیشنهادی بسیار بالا ارائه دهند. پیشنهاد آنها واقعا قابل توجه بود اما فکر می کنم جدا شدن از اینتر در این مقطع اصلا درست نیست."
    در تابستان گذشته منچستریونایتد تلاش زیادی برای خرید این ملی پوش هلندی انجام داد و در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد علاقه مندی باشگاه آنژی برای خرید این بازیکن ارائه شد.
    اسنایدر در اولین فصل حضورش در اینتر نقش مهمی در قهرمانی این تیم در چمپیونزلیگ داشت اما اخیرا رانیری، سرمربی فعلی اینتر، اعلام کرده مطمئن نیست که حضور این بازیکن در ترکیب اصلی اینتر بتواند بهترین حالت ممکن برای این تیم باشد.

14. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

گزارش روز: نفس های آخر رانیری در سن سیرو؛ جانشین مرد ایتالیایی کیست؟

فوتبال، همانطور که قبلا گفته شده است، یک بازی خنده دار قدیمی است. اما در این لحظات با توجه به شرایط اینتر کلودیو رانیری این بازی را اصلا خنده دار در نمی یابد.

سایت گل- گواردیولا، ویلاس بواس، کاپلو و لوران بلان و حتی ژوزه مورینیو، مردانی که می توانند جانشین رانیری باشند. پیرمرد ایتالیایی که تا همین چند وقت پیش با کسب 8 برد پیاپی به نظر می رسید جایگاه بسیار مستحکمی برای خود دست و پا کرده است حالا کم کم صدای قدمهای مربی بعدی را در راه رو های سن سیرو می شنود.

لوران بلان

" آقای رئیس " با تجربه ترین کاندیدای هدایت اینتر نیست. او در مقاطعی مربی بوردو بوده و بعد از آن هم در تابستان 2010 هدایت فرانسه را بر عهده گرفته است. البته او سابقه کار در اینتر را دارد. سالها پیش او به طور بسیار عجیب و غیر منتظره از اینتر به منچستر یونایتد پیوست. البته بلان کارنامه تقریبا خوبی داشته. او فرانسه را از بهرانی که در جام جهانی گرفتارش شده بودند خارج کرده است. نتایج راضی کننده بوده اند. او در حال حاضر آمار بردهایش در تاریخ تیم ملی فرانسه در رده ی 4 قرار دارد.
    در حال حاضر شاید تصور شود که جدا کردن او از تیم ملی بسیار سخت است. اما مسئله این نیست. قرارداد فعلی او بعد از پایان یورو به پایان می رسد و به نظر نمی رسد که به او پیشنهاد تمدید داده بشود. حتی رئیس فدراسیون فوتبال فرانسه ظاهرا علاقه دارد تا دوباره مربی قبلی فرانسه را روی کار بیاورد. دستیار بلان اعلام کرده است که بعضی از تیمهای بزرگ اروپا خواهان بلان هستند و این خود شایعات خروج او از فرانسه را قوت می دهد. شاید اگر بلان را روی نیمکت اینتر ببینیم زیاد هم تعجب نکنیم با این شرایط.

فابیو کاپلو

بعد از این که از ادامه کار با تیم ملی انگلیس انصراف داد، 24 ساعت هم طول نکشید که نامش بر روی زبانها افتاد که او هم یکی از گزینه های اینتر می باشد. این شایعه اینقدر بزرگ بود که موراتی را مجبور به انتشار بیانیه رسمی کرد. وی گفت که او در لیت ما جایی ندارد. البته هیچ کس موراتی را باور نکرد.
    فابیو رکورد تحسین بر انگیزی در اتالیا از خود بر جای گزاشته است. او تا کنون 4 بار به همراه میلان، 2 بار با یووه ( که به دلیل کالچو پولی از یووه گرفته شد ) و 1 بار هم با رم قهرمان اسکودتو شده است. کاپلو همچنین توانست یکبار با میلان قهرمان اروپا هم بشود. با توجه به متن استعفای او می شود فهمید که فابیو کنترل همه چیز را می خواهد. با این وجود زیاد هم سخت نیست اگر بخواهیم جنگ او و موراتی را تصور بکنیم. البته کاپلو قبلا اعلام کرده بود که هدایت اینتر را بر عهده نخواهد گذف چون که می خواهد همیشه یک میلانی باقی بماند.
    البته اگر اینتر به فابیو در تابستان پیشنهاد بدهد به نظر نمی رسد کاپلو پیشنهاد نشستن بر روی نیمکت یکی از بزرگان ایتالیا را رد بکند.

پپ گواردیولا

مدتهاست که همه ایتالیایی ها بر این باورند که پپ مربی بعدی اینتر خواهد بود. تقریبا این برای همه قطعی شده است. و اگر کمی در این مورد فکر هم بکنیم میبینیم که این اتفاق می تواند رخ بدهد. کار به آنجایی رسیده که پس از بازی بارسا و لورکوزن هم سخنانی در این مورد رد و بدل شد. با وجودی که هنوز صحبت کردن در این مورد کمی خنده دار به نظر می رسد ولی قطعا باید انتظار داشت پپ در صورت خروج از بارسا اینتر را در اولویت قرار بدهد. پپ سابقه حضور در ایتالیا را دارد و قراردادش را هوز با بارسا تمدید نکرده. قراردادی که پایان این فصل به پایان می رسد. به نظر هم نمی رسد که او خواهان ادامه کار در اسپانیا باشد.
    قطعا هیچ بارسلونایی راضی به ترک کردن بارسا توسط پپ نیست. او جامهای زیادی را برای مردم کاتالان به ارمغان آورده ولی به نظر می رسد پپ آماده است تا وارد دنیای جدیدی بشود تا بتواند توانایی های خود را محک بزند و قطعا بر عهده گرفتن هدایت اینتر می تواند محک بسیار بسیار جدی برای او باشد.

ویلاس بواس

برای همه آشکار است که انتخاب گاسپرینی در ابتدای فصل زیاد باب طبع موراتی نبود. شاید بتوان گفت که گاسپرینی آخرین گزینه موراتی می بود. او به دنبال بهترینها بود و بواش در صدر آن فهرست قرار داشت ولی موراتی هرچه تلاش کرد نتوانست نظرش را جلب بکند. در نهایت ویلاس بواس ترجیح داد تا بر روی نیمکت چلسی بنشیند تا شاید او هم سرنوشتی جذاب مانند هموطنش مورینیو داشته باشد. بر عکس مورینیو، بواس اصلا از بازی های انگلیسی راضی نیست. هنوز نتوانسته خود را هماهنگ بکند تا آنجایی که چلسی هم مانند اینتر ترس از نگرفتن از سهمیه لیگ قهرمانان دارد. حتی گفته می شود که آبراموویچ دیگر خسته شده و به بواس زمان بسیار کمی داده تا تیم را جمع و جور بکند. به همه ثابت شده که آبراموویچ از برکنار کردن مربی تیمش ترسی ندارد. با توجه به این که بواش قبلا توانایی های خود را ثابت کرده و یکی از مربیان آینده دار و جوان دنیای فوتبال هم هست و از همه مهمتر سابقه کار در اینتر را نیز دارد، قطعا با آغوش باز از او در اینتر پذیرایی خواهد شد.

ژوزه مورینیو

در نهایت از همه مهمتر. از همه بهتر. از همه محبوبتر و از همه باسابقه تر ژوزه مورینیو. آرزوی هر اینتری این است که او به تیمشان برگردد. قطعا اگر آقای خاص خواهان برگشتن به اینتر باشد با آغوشی بسیار بسیار باز از او استقبال خواهد شد. حتی به نظر می رسد که موراتی حاضر باشد هر مبلغی را برای جذب دوباره او پرداخت بکند. البته احتمال آمدن او به اینتر خیلی خیلی کم است ولی خوب فوتبال همیشه غیر قابل پیش بینی بوده است.
    حدود چند هفته پیش بود که اعلام شد مورینیو دیگر خواهان ادامه کار در اسپانیا نیست و در پایان فصل از مادرید جدا خواهد شد. البته با توجه به این که او و تیمش در حال حاضر شرایط بسیار خوبی دارند شاید نظر ژوزه عوض بشود و در مادرید بماند. البته اگر مادرید که به نظر می رسد قهرمانی در اسپانیا را دیگر به صورت رسمی در اختیار دارد بتواند قهرمان اروپا بشود، احتمال رفتن مورینیو از مادرید بسیار زیاد می شود.
    البته برای همه ثابت شده که او عاشق انگلیس است. پس اگر او از مادرید جدا هم بشود احتمال زیاد به انگلیس خواهد رفت و ایتالیا را نخواهد پسندید. ژوزه بارها اعلام کرده که کار ناتمامی در انگلیس دارد و با توجه به پیوستن احتمالی ردنپ به تیم ملی شاید او به تاتنهام برود. البته چلسی نیز یکی دیگر از گزینه های احتمالی او می باشد.
    البته مورینیو همیشه نتایج اینتر را دنبال کرده و همه هم این را می دانند و برگشتنش به اینتر را نمی توان دست کم گرفت.

من خودم فکر نمیکنم هیچکدوم از اینا بیان مخصوصا مورینیو و گواردیولا

16. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

» رسمي:موراتي در پي جذب گوارديولا

طبق گزارش های منتشر شده در روزنامه معتبر ورزشی اسپانیا مارکا اینتر حاضر به پیشنهاد حقوق 20 میلیون یورویی در هر فصل برای پپ گواردیولا است .

سرمربی اسپانیایی بارسلونا هنوز قرارداد خود را که تا چند ماه دیگر به اتمام میرسد با بارسلونا تمدید نکرده است و نراتزوری میخواهد جای مورینیویی که تابستان 2010 اینتر را ترک کرد با یک مربی بزرگ پر کند.
    طبق گزارش مارکا اینتر در حال اماده کردن پیشنهاد 20 میلیون یورویی در هر فصل برای گواردیولاست و میخواهد این مربی جوان را به سری آ بیاورد.
    در همین حال گزارش ها منتشر شده در ایتالیا حاکی از ان است که رانیری در صورت باخت به ناپولی اخراج خواهد شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by H A M A S; 25-02-2012 at 22:05.

18. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •