تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 461 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تاپیک فیفا 12 رو کشوندیم به بحث فینال اما به نظر من جدای بحث پاسکاریها در دریبلینگ خیلی خوب عمل نمی کردن بارها مشاهده شد که بازیکن صاحب توپ یه راست می رفت تو پای حریف.احتمالاً کمی هم حول کرده بودن
    اما من تو لایو هم بارها دیدم بچه های ایرانی خیلی سرتر از این خارجی ها هستن.من شده از یه ایرانی 5 تا هم خوردم اما شاید سنگین ترین باختم به یه خارجی 3 به 1 بوده

مشخص نیست که نیمکت ذخیره تو فیفا 12 نشون داده میشه و اکتیو هست یا نه؟
    درسته اگه به بچه های ایرانی بها داده میشد صد در صد مقام های خوبی کسب میکردن اونجا جا هایی هست که بابت این کار حقوق میگیرن در ضمن بحث فینال این مسابقات پیش اومد به هر حال باید استرس رو در نظر گرفت 20 دقیقه اول بازی کاملا از نوع بازیشون میشد فهمید که استرس دارن ولی در مجموع در داخل ایران کسایی هستن که از اینا بهتر باشن به عینه هم من وهم شما دورو اطرافمون کسایی رو میشناسیم که که واقعا کارشون خوب باشه ولی حیف که هیچ ارگانی نیست که بهشون بها بده بگذریم.........

دوست عزیز بعید میدونم امسال هم نیمکت متحرک رو ببینیم ولی باید امیدوار باشیم.
    Last edited by romell; 01-07-2011 at 16:07.

2. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تو این نسخه میشه تصویر اهسته رو سیو کرد؟(مثل pes )
    اصلا چرا فیفا این قابلیت رو نداره ؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تو فیفا 11 که میشد صحنه های گل یا آهسته رو سیو کرد البته نسخه کنسولیش رو من میگم

5. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فیفا 12 داره تبدیل میشه به دست نیافتنی ترین آرزوی سازندگان PES
    باور ندارید ویدیوی زیر رو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این ویدیو Player Vision فابرگاس رو با پارک جی سونگ مقایسه کرده.
    مساحت بیشینه ی Player Vision هر دو یکسانه. ولی آهنگ افزایش شعاع Player Vision فابرگاس از پارک بیشتره. در نتیجه فرصت ها رو سریع تر پیدا می کنه. در نتیجه تیم فابرگاس در حملات سریع تره. در نتیجه شانس رسیدن به گل افزایش پیدا می کنه.

اگه افزودن این ویژگی ها، تاثیر قابل توجهی در تنوع مسابقات و سبک بازی تیم ها بزاره، من به شخصه با عرضه نشدن FIFA 13 هیچ مشکلی ندارم!
    Last edited by Yi Yi; 01-07-2011 at 22:27.

7. 9 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوست عزیز من یه سوال دارم شما نسخه کنسولی fifa رو بازی میکنین منتظر جواب شما هستم ...
    در جوابتون باید بگم بیشتر PC بازی میکنم و هر از گاهی کنسول را هم در کنارش با دوستان بازی بازی می کنیم ...
    اگر سوالای دیگه ای دارین یا می خواین به بحث ادامه بدین زیادی به حاشیه کشیده میشه ... با پیغام در خدمتتون هستم.

به نظر من جدای بحث پاسکاریها در دریبلینگ خیلی خوب عمل نمی کردن بارها مشاهده شد که بازیکن صاحب توپ یه راست می رفت تو پای حریف.احتمالاً کمی هم حول کرده بودن
    اما من تو لایو هم بارها دیدم بچه های ایرانی خیلی سرتر از این خارجی ها هستن.من شده از یه ایرانی 5 تا هم خوردم اما شاید سنگین ترین باختم به یه خارجی 3 به 1 بوده
    همونطور که دیدید 9000 نفر در اون مسابفات شرکت کرده بودند و این دیدار نهایی بود ... اینجور صحبتا که خارجی ها اینجوری شکست خوردن و بر و بچه های خودی اینجوری بردن هم که دلیل به تعمیم دادن به کل خارجی ها نمیشه و برای مشخص کردن این موضوع باید صرفا با افرادی با رنک بالا که تایید شده هستن بازی کنید ... گذشته از همه این ها اگه شما در بازی آنلاین تجربه زیادی داشته باشین حتما متوجه هستین که در فیفا دفاع یکی از سخت ترین کارهاست و پیاده کردن یه دفاع اصولی کار هر کسی نیست ... همین سوییچ کردن متوالی بین بازیکنان و تغییر از دفاع با 2 نفر به 1 نفر و جاکی و جاگیری هایی و زمان بندی حرکات که به نظر معمولی می رسند جزو دشوارترین بخشا در فیفا هستن و به نظر من خصوصا تیم چلسی در اکثر دقایق بازی دفاع بسیار منطقی را ارائه کرد که نقطه برتری اون در برابر بقیه شرکت کننده ها در مسابقات بوده ... از دوستان عذر می خوام که تاپیک به مقدار منحرف شد ولی مرتبط با فیفاست : دی

9. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داشتم یه سرچی میزدم در مورد فیفا ۱۲ که به این کلیپ از Impact Engine برخوردم . واقعا فوق العادس .
    چون ۲۷ می منتشر شده، حتما در تاپیک قرار گرفته قبلا . ولی باز میزارم که کسانی که احیانا ندیدن هم ببینن (زمانش هم ۵۵ ثانیه هست) :
    کد:
    چنتا اسکرین از این ویدیو :

محتوای مخفی: ۲ عکس دیگه : 

.

11. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تو این ویدیو Player Vision فابرگاس رو با پارک جی سونگ مقایسه کرده.
    مساحت بیشینه ی Player Vision هر دو یکسانه. ولی آهنگ افزایش شعاع Player Vision فابرگاس از پارک بیشتره. در نتیجه فرصت ها رو سریع تر پیدا می کنه. در نتیجه تیم فابرگاس در حملات سریع تره. در نتیجه شانس رسیدن به گل افزایش پیدا می کنه.
    تو پیش نمایش چند صفحه قبل دقیقا به این ویدئو اشاره شده بود...
    البته اونایی که کد قبل آلفا بازی رو بازی کرده بودند به این نکته اشاره کردند که این قسمت Pro Player Intelligence نسبت به مابقی پیشرفت ها در سطح پایئن تری هست و هنوزم مشکل هوش مصنوعی وجود داره.
    ایمپکت اینجین هم یه سری مشکلات داره که اگه برطرفش نکنن ممکنه بازی رو عوض پیشرفت باعث پس رفتش هم بشه حتی!!

البته سازنده ها گفتن این نسخه ای که تو e3 برای بازی گذاشته بودن ساخت قدیمی هست ...
    +
    گوینده ها فیفا خودشون رو معرفی میکنن:
    کد:
    Last edited by Masoud King; 02-07-2011 at 00:09.

13. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

جالبه توی لیست 100 بازی مدرن از نظر سایت IGN... بازی FIFA 11 تونست 31 بشه و بالاتر از بازیهایی چون NBA 2K 11 یا Alan wake یا KZ 2 یا LBP 2 قرار بگیره!

واقعا باید عظمت فیفا رو تحسین کرد

15. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

دوست عزیز من یه سوال دارم شما نسخه کنسولی fifa رو بازی میکنین منتظر جواب شما هستم تا بگم سوالم برای چی هستش در ضمن تو مسابقات رسمی تمامی تنظیمات در حالت پیش فرض انجام میشه و اصلا نوع پاس ها دستی نیست توی این ویدیو کاملا معلومه
    منم همینو میگم

اصلا قوانین اینجور مسابقات در مورد پاس و شوت و غیره جوری هست که خودت میتونی انتخاب کنی

جایی ندیدم تا حالا که نوشته باشن حتما باید منوال باشه یا نباشه

کاملا آزاد هست و میوتونی خودت انتخاب کنی که منوال بازی کنی یا غیر منوال

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ویدئو که دانلود نمیشه دوست عزیز.!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •