تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 44 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام. من به عنوان کسی که جزو اولین ها بوده که این مدل رو خرید 2 تا نکته رو میخام بگم. اولا اگه واستون مقدوره از شرکت و با گارانتی خرید کنین نه بانه! این تلویزیون چون سنگین وزن هست با وضعیت فجیعی حمل میشه که اصلا نباید غیر از عمودی بودن طوره دیگه ای حمل بشه و اکثرا دچار ضربه میشن. با ال سی دی مقایسه نکنین! بخاطر کمی قیمت ارزونتر اینکارو نکنید چون کم پولی نمیدید!
    دوما کسانی که در مورد کیفیت sd این تلویزیون میخان بدونن بگم که کیفیت sd این تلویزیون بقدری بالاست که بعضا با hd ممکنه اشتباه بگیرین! حتی افراد معمولی نه مثل ما ها نمیتونن تشخیص بدن بیشتر اوقات! اگر بعضیها تصویر دلچسبی ندارن این بر میگرده به رسیورشون و از همه مهمتر تنظیمات upscaler خود رسیورشون که یا رسیورشون این امکاناتو نداره یا بلد نیستن تنظیم کنن. در مورد آنتن هوایی هم بگم که من اصلا تا حالا استفاده نکردم و اصلا حالم هم بهم میخوره از دیدن کانالهای خودمون!
    توصیه میکنم که برای استفاده کامل از این تلویزیون یک ----- vu+solo و یا اگه کمی بیشتر پول دارین یک vu+duo بخرین چون حیفه این تلویزیونه با رسیورهای فکستنی استفاده بشه. solo تقریبا 400 تومن و duo تقریبا 700 قیمت داره ولی میارزه ! این مدل الان پر فروشترین ----- اروپا هستش و میتونین تو سایتهای خارجی رویو هاشو ببینین.
    ارادتمند شما
    با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي نكته اول بنده با قسمت اول فرمايشات شما موافق نيستم چون خودم از بانه 2 تا خريدم و همون جا هم ظاهر دستگاه وهم تايم كاركرد و مابقي چيزهاي لازمه را چك كرديم وخيلي هم راضي هستيم ولي با نكته دوم فرمايشات شما موافقم چون خودم جهت پخش برنامه در سورس sd با ريسورهاي full hd مانند ايكس كروزر و ... تقريبا ارزان قيمت (نسبت به solo ) مشكل دارم مي خواستم مطمن بشم كه ريسور vu +solo در سورسsd و hd واقعا تصوير با ارزش و قابل توجهي دارند لطف نموده ما را راهنمايي كنيد تا ما اين قدر در باب ريسور ضرر نكنيم خواهشمندم در صورت امكان هر چه سريعتر جوابم را بدهيد تا سريع دستگاه مربوطه را تهيه كنم
    Last edited by A.GHARGHI; 25-05-2011 at 02:10.

2. 2 کاربر از A.GHARGHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان مي خواستم ببينم كسي از دوستان از ريسور solo با اين tv استفاده كرده واگر جواب مثبت است بگوييد در سورس sd وhd كيفيت چگونه است و همچنين ريسور مدل i clas 9696 full hd از نظر كيفيت با اين tv چطور است تا ما از اين سر در گمي نسبت به خريد يك دستگاه گيرنده با كيفيت با در هر دو سورس كه تصاوير اين tv با كيفيت را لااقل خراب نكند
    Last edited by A.GHARGHI; 26-05-2011 at 16:33.

4. 2 کاربر از A.GHARGHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان مي خواستم ببينم كسي از دوستان از ريسور solo با اين tv استفاده كرده واگر جواب مثبت است بگوييد در سورس sd وhd كيفيت چگونه است و همچنين ريسور مدل i clas 9696 full hd از نظر كيفيت با اين tv چطور است تا ما از اين سر در گمي نسبت به خريد يك دستگاه گيرنده با كيفيت با در هر دو سورس كه تصاوير اين tv با كيفيت را لااقل خراب نكند
    با سلام من تازه دو روزه كه رسيور vu+soloرا گرفتم و در مرحله تنظيمات اوليه اش هستم تصاوير فوق العاده با كيفيت و بيظيري داره تازه مفهوم تصاوير sdرا متوجه ميشي بيخود نيست كه با قيمتي متوسط پر فروشترين رسيور اروپا شده كانالهاي HD پولي هستند و يكي از راههاي باز كردن قفل آنها، پرداخت ماهيانه حدود ده هزار تومان و در يافت اكانت CCCAM و انتقال آن از طريق كامپيوتر به رسيوره كه قادر به باز كردن 90 درصد از كانالهاي كارتي ميشي و با خيال راحت از تماشاي كانالهاي HD و 3D لذت ببري . اين رسيور با سيستم عامل لينوكسي كار ميكنه امكانات و ساپرت نرم افزاري فوق العادهاي داره و با سي سي كم براحتي كار مي كنه در خريدش شك نكن

6. 4 کاربر از AMIRY2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام بر همه
    من دیروز یه دونه از بانه گرفتم 2.355.000
    با دو تا عینک و بلو ری پلیر
    سلام خسته نباشید
    من همین الان عضو شدم
    مشخصات فروشندتون رو میتونم داشته باشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان جایی برای تهیه سورس 3D روی بلوری می شناسند؟
    لطفا پیام خصوصی بدهید.

با تشکر

9. 2 کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام بر همه
    من دیروز یه دونه از بانه گرفتم 2.355.000
    با دو تا عینک و بلو ری پلیر

آقا مشخصات جایی که خریدی رو میدی بی زحمت؟

11. این کاربر از vp_isp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با سلام من تازه دو روزه كه رسيور vu+soloرا گرفتم و در مرحله تنظيمات اوليه اش هستم تصاوير فوق العاده با كيفيت و بيظيري داره تازه مفهوم تصاوير sdرا متوجه ميشي بيخود نيست كه با قيمتي متوسط پر فروشترين رسيور اروپا شده كانالهاي HD پولي هستند و يكي از راههاي باز كردن قفل آنها، پرداخت ماهيانه حدود ده هزار تومان و در يافت اكانت CCCAM و انتقال آن از طريق كامپيوتر به رسيوره كه قادر به باز كردن 90 درصد از كانالهاي كارتي ميشي و با خيال راحت از تماشاي كانالهاي HD و 3D لذت ببري . اين رسيور با سيستم عامل لينوكسي كار ميكنه امكانات و ساپرت نرم افزاري فوق العادهاي داره و با سي سي كم براحتي كار مي كنه در خريدش شك نكن
    با تشكر از توجه و راهنمايي شما دوست عزيز ولي به جهت اطلاعات بيشتر مي خواستم بدانم بعضي از رفقا در رابطه با منوي دستگاه vu+solo مي گويند كار كردن با اين دستگاه بسيار دشوار است و داراي منوي سختي است لطف كنيد كمي در رابطه با نحوه تنظيمات و همينطور نحوه خريد اكانتcccam بنده را راهنمايي كنيد تا ما هم بتوانيم دستگاهي با كيفيت در هر دو سورس را كه لايق تماشا در اين tv هست بخريم و از دست اين همه تبليغات غلط ريسور فروشان (دوست)كه فقط در راستاي منافع خودشان هستند نجات بيابيم وشما را دعا كنيم با سپاس فراوان
    Last edited by A.GHARGHI; 02-06-2011 at 00:26.

13. این کاربر از A.GHARGHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بدون شک و با خیال راحت vu+solo یا اگه مقدور بود واستون vu+duo بخرید!(من خودم vu+duo دارم) کیفیت سخت افزاری واقعا بینظیری داره و ساپورت عالی سی سی کم و ساپورت بسیار عالیتر از نظر نرم افزاری(در حال حاظر بهترین) دارد. در ضمن اگر فروشنده ای بهتون گفت هم اصل دارم هم تقلبی باور نکنید چون تازه مد شده واسه اینگه بتونن گرونتر بدن این مسئله رو مطرح میکنن. برای امتحان کردن فروشنده بهش بگین من تقلبیش رو که ارزونتر میدین میخام!! فروشنده خواهد گفت من تقلبی ندارم! چون اصلا وچود خارجی نداره!!! تنها رسیوریه که هنوز تقلبیش وجود نداره !
    با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي نكته اول بنده با قسمت اول فرمايشات شما موافق نيستم چون خودم از بانه 2 تا خريدم و همون جا هم ظاهر دستگاه وهم تايم كاركرد و مابقي چيزهاي لازمه را چك كرديم وخيلي هم راضي هستيم ولي با نكته دوم فرمايشات شما موافقم چون خودم جهت پخش برنامه در سورس sd با ريسورهاي full hd مانند ايكس كروزر و ... تقريبا ارزان قيمت (نسبت به solo ) مشكل دارم مي خواستم مطمن بشم كه ريسور vu +solo در سورسsd و hd واقعا تصوير با ارزش و قابل توجهي دارند لطف نموده ما را راهنمايي كنيد تا ما اين قدر در باب ريسور ضرر نكنيم خواهشمندم در صورت امكان هر چه سريعتر جوابم را بدهيد تا سريع دستگاه مربوطه را تهيه كنم
    Last edited by houmann; 02-06-2011 at 12:40.

15. 2 کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ببینید رسیورهای لینوکسی قضیه اش فرق داره با ----- های دیگر از نظر استقاده! اینجا 2 حالت وجود داره. یکی اینکه شما میخایین غیر حرفه ای استفاده کنین یعنی فقط باهاش کانال تماشا کنین فرکانس سرچ کنین یا زیر نویس دانلود کنین! خب برای اینکار ها ممکنه یک مدتی مشغول باشین تا مسلط بشین ولی بعدش مثل آب خوردن میشه. دوم اینکه شما میخایین استفاده حرفه ای بکنین مثلا خودتون ایمیج نصب کنین پلاگینهای مختلف رو نصب و استفاده کنین یا حتی اسکین های خودتون رو بسازین! که خب این قضیه هارو حتما باید از کسی و یا از سایتهای مختلف آموزش ببینید. توجه کنید که این رسیورها مثل کامپیوتر میمونه و روش سیستم عامل لینوکس نصب هستش. توصیه من اینه که در یک فروم که مربوط به این کارها هستش عضو بشین تا هم بتونین راحت اکانت سی سی کم بخرین و یا شارژ کنین و هم بتونین سوالهاتونو مطرح کنین و جواب بگیرین.
    با تشكر از توجه و راهنمايي شما دوست عزيز ولي به جهت اطلاعات بيشتر مي خواستم بدانم بعضي از رفقا در رابطه با منوي دستگاه vu+solo مي گويند كار كردن با اين دستگاه بسيار دشوار است و داراي منوي سختي است لطف كنيد كمي در رابطه با نحوه تنظيمات و همينطور نحوه خريد اكانتcccam بنده را راهنمايي كنيد تا ما هم بتوانيم دستگاهي با كيفيت در هر دو سورس را كه لايق تماشا در اين tv هست بخريم و از دست اين همه تبليغات غلط ريسور فروشان (دوست)كه فقط در راستاي منافع خودشان هستند نجات بيابيم وشما را دعا كنيم با سپاس فراوان

17. 2 کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از آنجا که برای استفاده از viera cast نیاز به آپدیت نرم افزاری بود با استفاده از دفترچه راهنما عملیات! ذیل را انجام دادم:
    از روی کنترل تلویزیون:
    menu
    setup
    network setup
    چون از کابل lan استفاده میکنم در قسمت network type گزینه wiered را انتخاب کردم
    در IP/DNS settings هر دو مورد را روی auto گذاشتم
    بعد connection test در حالیکه که کابل لن به پشت پنل وصل بود مراحلی را طی کرد
    بعدگزینه software update را زدم و انجام شد
    حالا ویرا کست به کار افتاد و یوتیوب هم باز شد

سلام
    خسته نباشید
    گزینه software update کجاست؟
    همه تنظیمات انجام شده ولی software update رو جایی نمیبینم
    لطفا راهنمایی کنین

19. این کاربر از vp_isp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •