تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 74 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه برام که سه ایرادی که گیم اسپات گرفته هر سه تا در مقایسه با Origins بوده، امتیاز 8 هم همینطور

با امتیاز کنسول و پی سی Game Informer هم خیلی حال کردم...
    الحق و والانصاف دمشون گرم
    حسین دیگه از تو بعیده
    بر چه اساسی امتیاز اونو قبول داری؟!
    پس با این حساب مس افکت هم توی شماره 2 از نظر rpg خیلی ساده تر شده بود و تقریبا مولفه های rpg توش نبود باید امتیازاش کمتر میشد دیگه نه؟
    حالا من چند روز دیگه بازیو بدون تعصب و به عنوان یه rpg باز نقد می کنم ببینم چی میشه....
    تو هم 3-4 ماه دیگه بعد از کنکور گرفتی بیاد نقد کن
    در کل اگه بازی نسبت به Origins افت داشته باشه من تقصیر مس افکت و همین طور EA می بینم ....

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت nathanid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    somewhere in Iran

پيش فرض

خب دوستان می خوام خیلی کوتاه اکثر کارکتر های اصلی بازی رو معرفی کنم
    قبلش اینو بگم که سعی کردم داستان بازی خیلی گفته نشه و اون قسمت ها رو تا میشد اشاره نکردم ولی کسایی کلا می خوان هیچی از بازی ندونن می تونن این مطلب رو کلا نخونن....
    در ضمن نکته مهم اینه که به جز سه تای اولی بقیه جزو هم گروهی های ما هستن

.
    .
    .

-شخصیت اصلی چه زن چه مرد می تونه با اون رومنس داشته باشه!
    البته این مطلب در مورد همه کاراکترها(مریل، فنریس، اندرز، ایزابلا) صدق می‌کنه به جز سباستین (همون کاراکتره توی exiled prince ) که باید حتما زن باشی تا بتونی رومنسش کنی...

کلا میانگین اکثر reviewهایی که نسبت به این نسخه بازی شده 85 بوده و همه می‌گن نسبت به شماره 1 پسرفت داشته! مثلا یکی از ایرادای که می‌گیرن اینه که :

هاک هدف مشخصی نداره، شخصیت منفی اصلی‌ای وجود نداره . داستان پراکنده‌ست و تشکیل شده از یک سری ماموریت‌ها و اتفاق‌ها، بدون داشتن محوریت خاصی.

شخصیت‌های اصلی بازی همانند Origins به یادماندنی نیستند...

متاسفانه PCگیمرها یکی از جنبه‌های مهم مجموعه‌های RPG رو از دست می‌دن: tactical camera
    دیگه نمی‌شه دوربین رو zoom out کرد.

خیلی از اشیا و بافت‌ها به طرز تعجب‌آوری resolution پایینی دارند حتی از origins هم بدتره...البته طراحی لباس‌ها و نور و دورنماها بهتر شده...

loading بازی در کنسول‌ها خیلی طول می‌کشه ولی در PC چنین ایرادی وجود نداره...

فضاهای Dragon Age 2 نسبت به Origins بسته‌تر است...

4. 5 کاربر از nathanid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

1. جنبه تکنیکی مبارزات کاهش پیدا کرده
    واقعا اگه اینطوری باشه... خیلی بده که! دوستان راسته Pause دادن حذف شده؟ من کلا بی خبرم! ( چند وقتیه Online بازی میکنم خبر ندارم )

6. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

وحید غصه نخور زیاد... از این اتفاقا امسال زیاد میوفته

فقط این وسط LBP 2 و DS 2 تونستن امتیازای خیلی خوبی بگیرن.... بقیه ول معطل تشریف داشتن : دی

8. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا اگه اینطوری باشه... خیلی بده که! دوستان راسته Pause دادن حذف شده؟ من کلا بی خبرم! ( چند وقتیه Online بازی میکنم خبر ندارم )
    تاکتیک در مبارزات کمتر شده ولی pause هنوز هست
    به نظرم حذف دوربین ایزومتریک برای نسخه پی سی یه اشتباه بود!

وحید غصه نخور زیاد... از این اتفاقا امسال زیاد میوفته

فقط این وسط LBP 2 و DS 2 تونستن امتیازای خیلی خوبی بگیرن.... بقیه ول معطل تشریف داشتن : دی
    البته باید در نظر گرفت که سبک این بازی خاصه و با اون بازی هایی که تو گفتی خیلی فرق داره
    این DS 2 هم توی پی سی 8.7 و توی کنسول هم 9.0 هستش و اگه DA 2 امتیازش 8.5 بمونه فرقی با اون نداره چون rpg ها معمولا یکمی کمتر می گیرن. همین شماره قبلی هم 9.1 بودش ولی حداقلش 9.5 حقش بود که با توجه به نوع خاص سبکش امتیازش به این صورت میشه و حتی خیلی سایت های معتبر به مس افکت 2 امتیاز بیشتری نسبت به اون داده بودن ولی اونو به یاد ماندنی تر و از نظر rpg بهتر از مس افکت 2 می دونن و این مشخص می کنه همیشه یکمی امتیاز بیشتر دلیل برتری یه بازی نسبت به بازی دیگه نیست....
    بعدشم غصه نمیشه نخورد چون خیلی حیفه که بهترین بازی Bioware توی این نسل ادامه اون نمی تونه موفقیت شماره یکشو بدست بیاره! پیش بینی من کردم بهترین بازی Bioware در امسال همین باشه که دیگه حداقل این عنوان و همین طور عنوان بهترین نقش آفرینی سال منتفیه! اگه ناراحتی و افسوسی هم داشته باشم فقط به خاطر همینه و مطمئنا نه چیز دیگه ای....
    ولی با این حال بازی در سطح خیلی بالائیه و اگر بازی های شاخص رو در 4 بخش عالی و خیلی عالی و فوق العاده و خیلی فوق العاده تقسیم کنیم این بازی حتما در سطح خیلی عالی و یا حتی شاید فوق العاده قرار بگیره در حالی که شماره قبلیش در اون بخش 4 که گفتم مطمئنا قرار می گیره

............

اما در مورد امتیاز گیم اسپات یه سری نکته به نظرم می رسه
    من هنوزم گیم اسپات رو سایت خیلی خوبی می دونم ولی دلیل نمیشه که همه امتیاز های اون درست باشه
    به نظرم میانگین امتیاز کلی در metacritic در مقایسه با اون اعتبار بیشتری داره و یه چیزیه که اکثرا قبول دارن
    چند تا مثال کوچیک می زنم که مقایسه امتیاز بازی ها در گیم اسپات با میانگین امتیازشونه:

-ME 2 و cod:bo توی پی سی هر دو از گیم اسپات 9 گرفتن ولی میانگین امتیاز اونا به ترتیب 9.4 و 8.1 هستش!
    - AC 2 توی پی سی از گیم اسپات 8 گرفته ولی میانگین امتیازش 8.6 هستش
    - Fallout: New Vegas نسخه کنسولی از گیم اسپات 7.5 'گرفته در حالیکه میانگین امتیازش 8.4 هستش!

می بینید که همیشه امتیاز یه سایت نمی تونه صد در صد درست و واقعی باشه و این یه چیز واضحیه
    تازه یه قضیه دیگه رو هم باز نمی کنم که خود همین میانگین امتیاز ها در بعضی موقع ها(که تعدادش خیلی کمه) هم ممکنه بهش ایراد وارد باشه مثلا همین آلن ویک که 8.3 میانگینش هست اکثرا حق اونو 9 یا بالاتر می دونن و حتی خیلی ها اعتقاد دارن که جزو بهترین بازی های عمرشونه!

.............

ببخشید اگه یکمی طولانی شد لازم دونستم که این نکات رو بگم و نمیشد نگفت
    بعدا در مورد مسائلی مثل مقایسه شماره یک و دو بازی و دلایل پسرفت و .... با دوستان بحث خواهیم کرد و یه سری چیزارو ریشه یابی می کنیم....
    در آخر باید بگم بازی پسرفت هم داشته باشه مهم اینه که من از اون لذت می برم و صد برابر برام از بعضی بازی های پر سر و صدا عامه پسند ارزش داره....

10. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

در آخر باید بگم بازی پسرفت هم داشته باشه مهم اینه که من از اون لذت می برم و صد برابر برام از بعضی بازی های پر سر و صدا عامه پسند ارزش داره....
    با این حرف موافقم . ولی وقتی میبینی که لذت نسخه یک رو نداشته باشه ادم میسوزه . حالا بزار بازی درست و حسابی بیاد بعد میشه راجع بهش نظر کامل داد .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

زیاد نباید قضیه رو عمومی کرد .
    مث ِ فیلمای هالیوودی ، یه فیلم ِ بزن بکش ِ دوزاری که توی IMDb مثلا 6 گرفته انقدر به آدم حال میده ، در عوض یه فیلم ِ شاهکار ِ هنری که 9.2 گرفته ، آدم رو سرحال نمیاره . شاید این هم اینطوری باشه و مای بازیگر بهمون مزه بده . اما بهر حال ، مهمترین عاملی که توی DA:O منو تا صبح پای پی سی نگه میداشت ، همون شخصیت های بینظیر و داستان ِ حماسیش بود که متاسفانه اینجا ازش خبری نیست

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بابا یکی جلو این bioware رو بگیره ما هنوز بازی رو نگرفتیم این همه dlc اومد .حالا اینا چی هستن ؟ربطی به نسخه قبلی دارن یا نه؟

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

بابا یکی جلو این bioware رو بگیره ما هنوز بازی رو نگرفتیم این همه dlc اومد .حالا اینا چی هستن ؟ربطی به نسخه قبلی دارن یا نه؟
    نسخه ی قبلی هم همینطوری بود.بعد از انتشار بازی شروع به دادن dlc کردن.

16. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

زیاد نباید قضیه رو عمومی کرد .
    مث ِ فیلمای هالیوودی ، یه فیلم ِ بزن بکش ِ دوزاری که توی IMDb مثلا 6 گرفته انقدر به آدم حال میده ، در عوض یه فیلم ِ شاهکار ِ هنری که 9.2 گرفته ، آدم رو سرحال نمیاره . شاید این هم اینطوری باشه و مای بازیگر بهمون مزه بده . اما بهر حال ، مهمترین عاملی که توی DA:O منو تا صبح پای پی سی نگه میداشت ، همون شخصیت های بینظیر و داستان ِ حماسیش بود که متاسفانه اینجا ازش خبری نیست
    با فیلم که نمیشه مقایسش کرد ولی کلی حساب کنی حق باشماست .البته من فکر نمیکنم تو این سری شخصیت ها کم رنگ تر و بدتر از سری قبل باشن .تو عکس هایی که دوستان گذاشتن شخصیت ها به نظر جالب میومدند حتی جالب تر از نسخه قبل (نظر شخصی).البته از رو عکس نمیشه دقیقا نظر داد. داستان بازی رو هم که باید بازی کرد تا فهمید چی به چیه ،نباید زیاد بد باشه یعنی bioware تو فاصله تقریبا یک سال و چهار ماه بعد از انتشار نسخه یک نتونسته داستان جالبی سر هم کنه ؟ولی درکل این رو قبول دارم که از dragon age origins بهتر نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •