تازه میخوام جونش رو بالای500بگذارم
جون دشمناش چنده ؟
تازه میخوام جونش رو بالای500بگذارم
جون دشمناش چنده ؟
برای پنل شفاف دو راه وجود داره یکی خود پنل شفاف کنی و یکی از تصاویری که قابلیت ذخیره ALPHA رو تو خودشون دارند کمک بگیری مثل PNG
دشمن زیاد جون نداره ولی تعدادشون زیاد شاید اصلا با یه ضربه بمیرن.........
کجا استفاده کنم؟برای پنل شفاف دو راه وجود داره یکی خود پنل شفاف کنی و یکی از تصاویری که قابلیت ذخیره ALPHA رو تو خودشون دارند کمک بگیری مثل PNG
یعنی چجوری ؟ خاصیت ALPHA رو به پنل نسبت بدیم ؟
اینم از منو فقط مشکل تو سیو و لود دارم! و اون قسمت مشکی سمت چپ رو نمیدونم چطور از بین ببرم!
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
امیررضا جان اون گوشه پایین سمت راست خیلی ضایع بازیه.
پس help رو برا چی گذاشتی؟ تا حالا دیدی اسم سازنده رو تو منو بنویسن؟ (البته بازی درست و حسابی)
فقط پیشنهاد بود.
نگاه کن تصویر بیار تو فتوشاب گوشه سفید شو پاک کن خوب بعد تصویر در حالت PNG ذخیره کن به جای تصویر از منو از تصویر PNG استفاده کن
مگه تا حالا ندیدی؟امیررضا جان اون گوشه پایین سمت راست خیلی ضایع بازیه.
پس help رو برا چی گذاشتی؟ تا حالا دیدی اسم سازنده رو تو منو بنویسن؟ (البته بازی درست و حسابی)
فقط پیشنهاد بود.
بله چشم...نگاه کن تصویر بیار تو فتوشاب گوشه سفید شو پاک کن خوب بعد تصویر در حالت PNG ذخیره کن به جای تصویر از منو از تصویر PNG استفاده کن
نه من هیچ بازی ندیدم که اسم سازنده تو منوی اصلی بازی باشه جز بازی های پرویز جون.
هسته جنگ قبول دارم اما سرباز وطن کجا نوشته شده پرویز بازگشا جز صفحه ای که گفته کلید space رو فشار بده و با صفحه اول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)