تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 32 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 315

نام تاپيک: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من در قسمتی از بازی جایی که باید غول داخل زندان را مسموم کنیم برای بدست آوردن سطل غذا کیر کردم. دری که در آن سطل هست باز نمی شود اگر می شود راهنمایی کنید؟

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام anti_akhoonds
    من این بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم و زیاد یادم نمیاد ولی فکر میکنم قشنگ بگردی توی یکی از اون اتاقها بتونی اونو پیدا کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقای bayern من درشو پیدا کردم ولی میگه the door is bulted shut اگه یادت اومد چجوری باید برم توش بهم بگو. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا کسی نبود به من راهنمایی کنه؟
    من برای به دست آوردن سطل غذا هر چی می گردم راهی به داخل اتاقش پیدا نمی کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام آقای bayern شما یادت نیومد چجوری باید برم تو اتاقی که سطل غذا توشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض توضیح کامل روش کشتن قول آخر

سلام دوستان
    من خیلی زحمت کشیدم تا تونستم این قول رو بکشم چند تا از دوستان هم که این کار را کرده اند روی اشتباه برنامه نویسی ویا گرافیکی این کار را انجام داده اند
    1- شما ابتدا دسته مجسمه بالایی که سراشیبی دراد را با کلید E میزنید تا آب به استخر برورد
    2- شما باید ارتباط مغزی با مادر هیدرا ( قول بزرگ ) برقرار و و کنترل یکی از بوزینه ها را بدست آورید .
    برای این کار باید به داخل حوضچه میروید ولی هر بار که می خواهید این کار را انجام بدهید صدای محیط نمی گذارد و ناموفق می مانید . شما باید برای این کار با تولید امواج صوتی شدید حالت فکری مادر هیدرا را به هم بزنید و بعد کنترل مغز او را می توانید بدست آورید . به طبقه پایین بروید و روبرو و نزدیک طبل یا ناقوس طلائی قرار بگیرید و با اسلحه برقی با تمام انرژی به آن شلیک کنید ( توجه کنید باید تمامی انرژی اسلحه را جمع ( بعد از چراغ قرمر ) وبه ناقوس ضربه بزنید در غیر اینصورت زمان کم می آورید . پس از شلیک صدای صوتی محیط را فرا میگیرد و مادر هیدرا از روی عصبانیت دو بوزینه برای شما میفرستد . شما باید سریع آنها را بکشید و داخل حوضچه بشوید . اگر زمان کم نیاورید به راحتی کنترل مغز او به دست شما می افتد .
    3- حال شما یک بوزینه را هدایت می کنید . توسط قدرت پرش بوزینه به بالای سکوی یکی از چهار مجسمه بپرید و با قرار گرفتن در پشت و دقیقاً روبرو و نزدیک دسته پشت مجسمه ( جهت گیری مناسب با موس ) بازدن چپ کلیک موس ( با کلید E نه ) دسته را بخوابانید . حال شما دوباره به علت تمام شدن فرکانس صدای ناقوس کنترل را از دست خواهید داد .
    4 - مراحل 2 و 3 را برای هر مجسمه انجام دهید تا هر چهار مجسمه راهشان باز و آب آنها به سمت قول سرازیر شوند
    5- حال با شلیک یک انرژی قوی به حوضه شوک شدیدی به قول بدهید و ..........

امیدوارم که کامل توضیح داده باشم موفق باشید
    سوالی بود در خدمتیم ......... لطیفی
    Last edited by mahdijoon; 09-06-2007 at 06:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام . بچه ها من تو اول بازی توی خونه دوبلکس گیر کردم .. در هارو باز کردم ولی بدش نمی دونم چه کار کنم . اگه راهنماییم کنید ممنون می شم..

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام . بچه ها من تو اول بازی توی خونه دوبلکس گیر کردم .. در هارو باز کردم ولی بدش نمی دونم چه کار کنم . اگه راهنماییم کنید ممنون می شم..
    دقیقا کجاشی؟رفتی تو زیر زمین؟اگه رفتی تو زیر زمین باید بری یک کریستال سبز پیدا کنی بزاری جلوی دروازه تو دستگاه(اخر مرحاه بازیه)

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

دوستان تازه من این بازی رو خریدم (بین زیرخاکی ها پیداش کردم) حالا توی مرحله ای که یارو خوابیده توی اتاق (Gilman Hotel) و چند نفر میریزن سرش گیر کردم می دونم که باید کمد رو هل بدم ولی خیلی کنده و دشمنا با انواع سلاح می ریزن تو و یارو رو در آخرین لحظه ها مکشند

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوستان تازه من این بازی رو خریدم (بین زیرخاکی ها پیداش کردم) حالا توی مرحله ای که یارو خوابیده توی اتاق (Gilman Hotel) و چند نفر میریزن سرش گیر کردم می دونم که باید کمد رو هل بدم ولی خیلی کنده و دشمنا با انواع سلاح می ریزن تو و یارو رو در آخرین لحظه ها مکشند
    باید قبل از اینکه بخوابی قفل بالایی درهای رو به راهرو را بندازی.2 تا در.بعد بلافاصله که بیدار شد باید بری تو اتاق بغلی درو ببندی و قفلشو بندازی و سریع شروع کنی به هل دادن کمدو اینا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •