آقا وصل بودم هم مشکل داشت ولی فهمیدم گیر از چیه.
باید یه باز phyzix که تو سی دی بازی هست نصب کنی. اگه نشد دوباره که بزنی نصب کنه درست میشه
آقا وصل بودم هم مشکل داشت ولی فهمیدم گیر از چیه.
باید یه باز phyzix که تو سی دی بازی هست نصب کنی. اگه نشد دوباره که بزنی نصب کنه درست میشه
خوب من هم این بازی زیبا را تموم کردم. قسمت آخرش زیادی آسون بود. کلا هم به نظر من ائده اصلی این بازی از هالف لایف بود مخصوصا هالف لایف 2! حتی دختره هم شخصیتش از شخصیت هالف لایف 2 گرفته شده بود. قابلیت جذب اشیا هم همینطور مخصوصا اینکه قسمت آخر هالف لایف 2 هم اون اسلحه قدرتش بی نهایت میشد.
من فکر کردم 2 تا آخر داره داستانش و سومین حالت تموم شدن بازی را ندیدم. اگه هر دو را می کشتیم چه اتفاقی میفتاد؟ چه دمویی نشون میده؟
تمومش کردم.ولی به نظر شما با این پایان های متفاوت می تونن شماره 2 شو بسازن؟
salam
من امروز این بازیو گرفتم.یه کم بازی کردم خیلی خوشم اومد
راستی وقتی دارم بازی میکنم صدای بازی خیلی کمه.چرا؟
بعد اینکه هنگام بازی ته صدای بازی انگار یکی موتور گازی روشن کرده.هی میره رو اعصابم.چیکار کنم؟
ممنون
با کنسول بازی میکنی یا PC ?
من رو کنسول هیچ کدوم اینا رو تجربه نکردم
با pcبازی میکنم
only pc after consol
احتمالا 3 تا ورژن مختلف از شماره 2 میسازن!![]()
ولی اون پایان دومی خیلی 2 باحال میشه. جنگ دو ابر قدرت روبروی هم. من پایان سومی را ندیدم کسی هم پیدا نشد به ما بگه چی میشه تو پایان سوم؟
حدس میزدم چون این bug ها معمولا رو PC هست![]()
1-پایان اول:کشتن سرهنگ یا همون رئیس جمهور یا هر چی که اسمش هست....
2-پایان دوم:کشتن دانشمند
3-کشتن خودتون!!!که قطعآ شما این رو ندیدید و پایانش به این گونه است که با استفاده از دستگاه زمان به تاریخی بر می گردید که اوایل بازی دارید به یکی کمک می کنید و روی کول شماست,جایی که شما یک لحظه یک نفر رو همون لحظه داخل پنجره ای که در آتش داره میسوزه مدام شما رو صدا میکنه و اگر یادم باشه میگه این کارو نکن,کمکش نکن(البته دقیق یادم نیست)حال شما در زمانی که به عقب بر می گردید در نقش همون فردی که در آتش گیر افتاده هستید و باید در اون لحظه به خودتون شلیک کنید!!!![]()
آقا اونجاا که برای اولین بار اون یارو حشره ها که میترکن میریزن چیکار کنم. باید یدونه دستگیره ی گرد رو بچرخونی.
زرتی میکشنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)