صدراعظم قدرتمند آلمان که معروف به صدراعظم آهنین بود و آلمان رو به اوج رسوند و حکومت رایش رو بنیان گذاشت
البته توی قرن19 بودشا.
آلمان کلا توی این بازی عددی هست یا نه؟
صدراعظم قدرتمند آلمان که معروف به صدراعظم آهنین بود و آلمان رو به اوج رسوند و حکومت رایش رو بنیان گذاشت
البته توی قرن19 بودشا.
آلمان کلا توی این بازی عددی هست یا نه؟
درستهوالا نمیدونم ببین توی dvdها direct x هست؟
اگه بود نصب کن ضرر که نداره!
دایرکت اکس توی دی وی دی رو نصب کن . بعضی از بازیها اخرین اپدیت دایرت ایکس رو احتیاج دارند .
موفق باشی
آخرین آپدیتش رو از کجا دانلود کنم تو دیویدی نیست؟!!
اما من که فکر نمیکنم از دایرت ایکس بشه.کسی هست که با این مشکل روبرو شده باشه.راستی برا بقیه:
من تو اجرا کردن این بازی مشکل دارم.وقتی رو آیکن بازی کلیک میکنم با این پیغام مواجه میشم.
this application has failed to start becaused3dx9_40.dll was not found
در ضمن بازی ماله شرکته پردیسه
اقا 200 بار گفتی منم بهتون گفتم اول این که شما باید سرچ کنید تا ببینید توی این 20 صفحه کسی مشکل شما رو داشته در ضمن هر چی برنامه توی اون dvd هست و نصب کن
درست نشد باید یه سری برنامه توی محل نصب شده هست که خودم با یکی از این برنامه ها تونستم بازی رو بیارم بلاخره بگرد پیدا می شه عزیزم
بردیاجون من کشوری به اسم Germany یا المان ندیدم فکر نمی کنم المان این تو باشه البته ممکنه باشه من اون سیوی که توی صفحات قبل بودو دانلود نکردم ولی می خوام دانلود کنم و خیلی توی کشورهای نقشه دقت نکردم ببینم هست یا نه
در ضمن فرانسه قدرت داره اما همون طور که گفتم روسیه بهترینه چون قلمروی خیلی گنده ای داره و میشه از باگ ها سریع استفاده کرد چون کامپیوتر هوش مصنوعیه من با روسیه چندین جارو گرفتم بعد یکی یکی سرزمین های عثمانو گرفتم اما چون هوش مصنوعی بود و سرزمینای تسخیر شده توسط من زیاد بود هر وقت که ازش می گرفتم اعلان جنگ می شد و وقتی بهش پیشنهاد اتش بس می دادم با من دوستم می شد من از این باگا خیلی دوست دارم
![]()
من بعد از مدتی دریافت کردم خیلی کشورمو دوست دارم چون اولین کشوری که به دست من نابود شد ایران بود![]()
دوست عزیز شما d3dx9_40.dll رو سرچ کن...تو صفحه های قبلی فکر کنم بود...نبود هم از نت بگیر و تو فولدر system32 ویندوز کپی کن.
فکر میکنم درست میگی چون اگه داستان بازی توی قرون 17 باشه قاعدتا نباید آلمانی وجود داشته باشه چون اون موقع آلمان یکپارچه نبودهبردیاجون من کشوری به اسم germany یا المان ندیدم فکر نمی کنم المان این تو باشه البته ممکنه باشه من اون سیوی که توی صفحات قبل بودو دانلود نکردم ولی می خوام دانلود کنم و خیلی توی کشورهای نقشه دقت نکردم ببینم هست یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)