مگه قرار بود شري هم دوباره برگرده؟!امیدوارم تو اویل 5 خبری از جیل و کلر باشه با توجه به اینکه شخصیت اصلیش کریس بود احتمال حضور اینا خیلی زیاد بودش اما فعلا که ازشون خبری نیست و شیوا و شری فعلا تایید شدن
سري رزيدنت اويل
سري دويل مي كراي
لوست پلانت Lost Planet
سري اونيماشو
مگه قرار بود شري هم دوباره برگرده؟!امیدوارم تو اویل 5 خبری از جیل و کلر باشه با توجه به اینکه شخصیت اصلیش کریس بود احتمال حضور اینا خیلی زیاد بودش اما فعلا که ازشون خبری نیست و شیوا و شری فعلا تایید شدن
تو بازی نما خوندم شری هم هستش و 18 سالشه شده![]()
شيوا كيه اونوقت؟؟؟
راست میگه.. این شیوا دیگه کیه؟
سلام به همه دوستان
یه سوال خیلی مهم داشتم
کسی از دوستان (resident evil 1.5)داره یا میدونه از کجا میشه تهیه کرد؟
با تشکر
Last edited by amir_bdr; 29-07-2008 at 16:28.
شيوا همون زن سياه پوستست ديگه!
منظورتون rebirth هست؟ نسخه ي جديد رزيدنت اويل 1 يا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
منظورم اویل پروتیپ هستش اینم عکساش
![]()
Last edited by amir_bdr; 30-07-2008 at 23:22.
دوست من این نسخه تا نصفه درست شد اما کاپکوم این پروژه رو لغو کرد و تنها از اون دمو و اسکرین شات موند .
لفظ Resident Evil 1.5 رو هواداران به این بازی نیمه تمام دادن ، وگرنه قرار بود این پروژه RE2 لغب بگیره .
کاپکوم تا حالا چندین بازی از این سری رو نیمه کاره لغو کرده که میشه به RE4 هم اشاره کرد که دموها و تریلرهاش خیلی قشنگ بودن ( محیطش کاملا محیطی باب طبع طرفداران بود ) که کاپکوم این بازی رو به جهت شباهت محیطش به سری های قبل لغو کرد . به هر حال کاپکوم میره که طرفدارای قدیمیش رو از دست بده ، و طرفدارای جدیدی به دست بیاره .
من هیچ جا نسخه قابل اجرایی از این بازی (RE:1.5 ) ندیدم
من هم با کپکام حال می کنم...ولی حیف که برای pc بازی زیاد نمیده
ولی lost planet عالی بود
شماره دومش هم برای pc میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا كه خبري از شماره دوم اين بازي نيست
كه حالا ببينيم واسه PC هم مياد يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)