تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 219 از 461 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    شرمنده میدونم ربطی به این تایپیک نداره ولی اگر کسی جوابم رو بده ممنون میشم
    آیا FIFA 11 گزارشگر داره.چون من نسخه فشرده GLOBE رو دانلود کردم اما توی بازی گزارشگر نداره
    لطفا بنده رو راهنمایی کنید
    با تشکر فراوان

در ضمن دوستان گرامی اگر از ADSL شاتل شکایت دارند در این تایپیک به جمع شاکیان بپیوندند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سايت دانلود ها فايل گزارش نسخه بلك باكس اين بازي رو به صورت جداگانه براي دانلود گذاشته.از اينجا دانلود كن شايد كار كنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. این کاربر از dooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینکه با یه دفاع میتونی همرو دریبل کنی بزنی تو گل؟تو فیفا ادم بدون برنامه هم میتونه گل بزنه
    همین یک جمله کافیه که به ترول بودن این یوزر پی ببرید پس چرا جواب می دید دوستان خوبم؟
    اگر همین ترولینگ رو ادامه بده این یوزر مجبورم درخواست اخطار بدم برای ایشون... لطفا این قضیه رو بیخیال بشید

4. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . این سایت fifa-patch یه سری کفش و توپ گذاشته اما نمیدونم چجوری وارد بازیش کنم . کسی بلده آموزش بده .

ممنون

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

دسته بازی من درست کار نمیکنه
    تو فیفا 11 خوبه ولی تو 12 قاطی داره چکار کنم درست بشه ؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

هاهاها بین همه دوستام تو لایو بنده دارای بیشترین برد پیاپی تو تو بخش H2H Seasons دارم با 15 برد پیاپی !
    اینو هم بگم دوستان FIFA بازم حدود 10 15 نفر بیدن !

8. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خدمت اون دوست عزیزی که اینجا رو میخواد به حاشیه بکشونه بگم که : دوست عزیز شما مفهوم گرافیک بالاتر و پایین تر فکر نکنم بدونی . یا به قول دوستمون انگلیسیت مشکل داره و pes و Fifa رو با هم اشتباه گرفتی چون کلا حرف های بی ربطی تحویل همه میدی که باعث خنده شده!!

من خودم به عنوان کسی که 9 ساله از فوتبال های شرکت konami از Ps1 تا Ps3 استفاده میکردم و لذت هم میبردم باید بگم که توی pes همه رو میتونی دریبل کنی و گل بزنی نه توی فیفا توی فیفا اگه تونستی 3 بازیکن رو دریبل کنی با یه بازیکن معمولی یا خوب بیا بهت جایزه بدیم ما . بعدش هم اگه pes 2012 بازی کردی و 2 بازی باختی و جو گیر شدی که ایول عجب بازی ای شده و به راحتی نمیشه برد باید بهت بگم که منی که این همه ساله pes بازی میکنم به خاطر همین مزخرف بودن قدرت کامپیوترش هست که گذاشتمش کنار.
    توی فیفا اگه با دریبل کسی نتونه راهی باز کنه با پاس کاری حساب شده میتونه به نتیجه برسه ولی توی pes امسال با پاسکاری به جای نمیشه رسید چون هیچ راه نفوذی توی دفاع های تیم هایی حتی در حد کلاس C هم وجود نداره و ماشالا همه بازیکنانه همه ی تیم هایی که کامپیوتر میگیره ایستگاهی زنیشون در حد دیوید بکام شده

10. 4 کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان من کوچیک همتونم جون هر کی دوست دارین یه بار درست حسابی جواب منو بدین!
    1. ایا پچی برای فیفا اومده؟ اگه اره چه خصوصیاتی داره؟
    2. میشه تو این بازی ورزشگاه hd یا زیبا تر بریزیم مثل ورزشگاهایی که برای pes اومده؟
    3. دفاع کردن چجوریه؟ روش خاصی داره؟
    4. من وقتی تو شب بازی میکنم هوا بارندگی داره! نمیشه تو شب تو هوای صاف بازی کرد؟
    4. راه حل اساسی برای رفع تیک در بازی هست؟ برای من تیک داره!!
    اگه سولاتم احمقانس ببخشید ولی لطف کنین جواب بدین

12. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من کوچیک همتونم جون هر کی دوست دارین یه بار درست حسابی جواب منو بدین!
    1. ایا پچی برای فیفا اومده؟ اگه اره چه خصوصیاتی داره؟
    2. میشه تو این بازی ورزشگاه hd یا زیبا تر بریزیم مثل ورزشگاهایی که برای pes اومده؟
    3. دفاع کردن چجوریه؟ روش خاصی داره؟
    4. من وقتی تو شب بازی میکنم هوا بارندگی داره! نمیشه تو شب تو هوای صاف بازی کرد؟
    4. راه حل اساسی برای رفع تیک در بازی هست؟ برای من تیک داره!!
    اگه سولاتم احمقانس ببخشید ولی لطف کنین جواب بدین
    دسوت من هرکسی سوال یا مشکلی داره و بیان کردنش احمقانه به نظر نمیاد . احمقانه چیزیه که با وجود اینکه میدونی بهتره بازم قصد در تخریبش داشته باشی .

1-پچ واسه فیفا زیاد اومده ولی همش پچ های غیر رسمیه. از پچ گیم پلی تا شعارهای هواداران مخصوص هر تیم توپ و دستکش و کفش. مجموعه همه این پپچ ها چند صفحه قبل دوستمو لینکشو گذاشته بود. ولی فیفا مثله pes نیاز به پچ نداره چون خودش به صورت لایسنس شده تیم ها و لباس ها و حتی ورزشگاه ها رو قرار داده. بهترین موقع دانلد پچ زمانیه که اقای رینالدو برنامه creation master 12 رو پخش کنه و البته فیس بازیکنان رو بشه وارده بازی کرد و یا قبل از اغاز فصل جدید(فثل اینده) که لباس تیم ها عوض میشه.

2-نه معمولا من ندیدم چنین پچی تا الن دوستان دیدن بگن. چون معمولا فیفا 2 باربر pes ورزشگاه داره و کاملا هم ورزشگاه شبیه واقعیته.

3-دفاع کردن تو این نسخه سخت تر شده. شما باید در جلوی مهاجم حریف قر بدی بعد در یک موقعیت و زمانبندی درست برای توپ گیری اقدام کنی. اگر زمان بندی درست نباشه مهاجم ازت رد میشه

4-برو تو fifaconfig از ادرس
    x:\Program Files\FIFA12\Game\fifasetup
    و تیک کنار wait for the vsynce رو بردار و اگر کارت گرافیکت ati هست تیک کنار Ati micro stuttering رو بزن و MSAA option رو off کن. اخرین درایور کارت گرفیکت رو هم بریز.

5- بارندگی هم بسته به فصلی که توش بازی میکنید اتفاق میفته و هرچه به کریسمس نزدیک میشین بارون بیشتر میشه و حتی برف میاد ولی اتفاق میفته که شب هوا صاف باشه.

14. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه میشه تصویری بگو
    آخه نمیشه
    بابا این دو مورد آخر رو با هم عوض کن.
    کد:

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سايت دانلود ها فايل گزارش نسخه بلك باكس اين بازي رو به صورت جداگانه براي دانلود گذاشته.از اينجا دانلود كن شايد كار كنه.
    کد:
    سلام دوست عزیز
    این که برای fifa 12 هستش . من مال fifa 11 رو میخواستم. چون تایپیک 11 تقریبا تعطیل بود اینجا مطرح کردم . شرمنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •