شما به این پست که توسط اقای Spaniuly نوشته شده برید مشکلتون حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله گزارشگر داره مثله بلبل حرف میزنه
بازی شما ایراد داره
شما به این پست که توسط اقای Spaniuly نوشته شده برید مشکلتون حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله گزارشگر داره مثله بلبل حرف میزنه
بازی شما ایراد داره
چرا وقتی وارد بازی میشم قبل از اینکه قسمت اصلی بیاد کانکشن اینترنت چک میشه و در حالی که من به اینترنت وصلم پیام میده که نمیتونه به سرور متصل بشه!؟ نمیشه غیر فعالش کرد؟
قبل از ورود به بازی اینترنت قطع کن اون پیغام 3 سوت میاد میره!
یادمه یه بار یکی گفته بود هرکی فیفا بازی کنه استاده pes میشه ولی من نظرم برعکسه چون امسال pes خیلی سخت شده منی که 10 روزه 24 ساعته دارم pes بازی میکنم هنوز نتونستم یه بازیشو ببرم اخه جدیدا حالت super star اومده خیلی سخت شده ولی وقتی فیفا بازی میکنم رو حالت world class و حالت td کم کم تو هر بازی به هر تیم 2 تا میزنم و میبرم فیفا یه جز گرافیک هیچی نداره نمیدونم چرا اینهمه طرفدار داره به خدا بدون تعصب میگم فیس بازیکنا که انگار فیس پدر بزرگشونه دویدنشون که خیلی مزخرفه ولی از لحاظ گرافیک فوق العادست ولی در کل کسی pes 12 بازی کنه دیگه نمیتونه به این بازی نگا کنه به فیفا بازا بر نخوره
اگه منظورت نسخه کرکیه که جلوشو با یه فایروال بگیر ولی نسخه اصلی به اینترنت احتیاج داره
چرا بر بخوره ؟ هر کسی نظری داره و هر بازی یه ویژگی .
بالشخصه اصلا تعصبی نیستم و اگه یه روز pes تونست یه گیم پلی از فیفا بهتر ارائه بده میرم pes بازی میکنم و دور و بر فیفا نمیام . چون pes هم امکاناتی داره که فیفا نداره و من خودم دوست دارم که اون امکانات تو فیفا هم می بود .
ولی چه کنیم که واقعا pes نتونسته به یه گیم پلی خوب برسه . اینو منی که یه بار فقط pes زدم و در جا پاکش کردم نمیگم خود pes بازهایی میگن که حالا اومدن طرف فیفا و دارن اعتراف میکنن به بهتر بودن فیفا .
pes هر چی میخواد داشته باشه . فیس خوب ، گرافیک بهتر ، امکانات بیشتر و ... ولی هیچ چی واسه من جای گیم پلی رو نمیگیره .
راجع به سختیش هم باید بگم
اولا شما world class رو با super star مقایسه کردی . نه legendary رو .
دوما اینکه نظریه سخت بودن بازی دلیل بهتر بودن یه بازیه که اصلا ربطی به هم نداره . شما میای (از نظر خودم میگم ناراحت نشی) 24 ساعته یه فوتبال بی منطق بازی میکنی و بعدش میای میگی هنوز نتونستم ببرم .
خوب معلومه که یه CPU بی منطق رو با یک گیم پلی بی منطق از طرف user نمیشه برد .
دقیقا مثل حالت legendary فیفا . با این تفاوت که تو فیفا لااقل گیم پلیش واسه ما منطقیه و فقط cpu کمی بی منطق بازی میکنه و شما بعضی وقتها امکان بردن هم دارید .
راجع به اونی هم که گفتی هر کی fifa بازی کنه استاد pes میشه هم به نظرم کاملا اشتباه است . دلیلش هم کاملا معلومه چون گیم پلیش زمین تا اسمون فرق میکنه و من یکی که اصلا pes نمیتونم بازی کنم . یعنی واقعا نمیتونم . اصلا با کنترلش ارتباط برقرار نمیکنم .
Last edited by Gregar; 17-10-2011 at 13:12.
ببخشید شما به چی میگی گیم پلی؟به اینکه با یه دفاع میتونی همرو دریبل کنی بزنی تو گل؟تو فیفا ادم بدون برنامه هم میتونه گل بزنه ولی تو pes باید با تمرکز و دقت بری جلو تا بتونی به گل برسی فیفا حالا حالاها کار داره مخصوصا با اون دفاع کردن td مسخرش
داداش شرمنده اینو میپرسم ولی شما مطمئن هستی که pes و fifa رو با هم اشتباه نگرفتی؟؟؟
ببین دوست من یکم زبان انگلیسی شما مشکل داره. یک عکس از بازی که میکنی بزار تا ما بهت بگیم فیفا داری بازی میکنی یا pes .
برادر من شما میخوای فاز جدید کل کل ها رو راه بندازی؟ امسال پس بهتر از پارسال شد و لی نسبت به فیفا پیشرفتی نداشت. من نمیونم شما چطور میگی با مدافع میشه همه رو جا گذاشت؟ فکر کنم منظورت همون pes هست چون در فیفا حتی پا به توپ های طولانی با مسی و کریس رونالدو هم گاهی باعث لو رفتن توپ میشه.
من بعد سالها میبینم که واقعا برای حمله باید تو فیفا برنامه بریزی و گرنه در ضد حمله به مشکل میخوری. بعد سالها در یک بازی میبینم که مدافعان میانی واقعا تو بازی تاثیر دارند. وقتی دارم با منچستر بازی میکنم میبینم سبک بازی چقدر شبیه واقعیته.(اورا خیلی نفوظ میکنه جلو ولی بر عکس اسمالینگ کمتر نفوظ میکه)
من واقعا موندم شما میری 2 تا 3 هزار تومن میدی بازی رو میخری بعد بدون اینکه باهاش کلنجار بری و چون نمیتونی خوب بازی کنی ولش میکنی و بعد میری تراوشات نادرست ذذهنت رو در اختیار دوستات و سایتها میزاری؟
نمیتونی فیفا بازی کنی برو همون بازی کودکان رو بازی کن.![]()
به عنوان یه کسی که یه زمانی خیلی طرفدار pes بودم باید بگم که دقیقا برعکس اینه!ببخشید شما به چی میگی گیم پلی؟به اینکه با یه دفاع میتونی همرو دریبل کنی بزنی تو گل؟تو فیفا ادم بدون برنامه هم میتونه گل بزنه ولی تو pes باید با تمرکز و دقت بری جلو تا بتونی به گل برسی فیفا حالا حالاها کار داره مخصوصا با اون دفاع کردن td مسخرش
توی فیفا هستش که باید صد در صد با برنامه رفت جلو رفت و بدون اون نمیشه به نتیجه ای رسید
توی این شماره هم که دیگه نسخه پی سی مثل نسخه کنسول شده و دیگه همه می تونن اونو بازی کنن و قابلیت های اونو ببینن...
من از 2007 به بعد دیگه فیفا بازی نکردم ولی امسال انقدر فیفا خوب شده که اصلا طرف pes نرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)