اين گوشي فرمت Mp4 رو هم ساپرت ميكنه؟
اين گوشي فرمت Mp4 رو هم ساپرت ميكنه؟
بله ساپرت میکنه
من تمام فایل های تصویریم mp4هست و خیلی خوب نشون میده وکیفیت تصویر وصدای خوبی داره
تشكر دوستان.
والا شما که استادی ، جسارت نشه ، امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم. اگه Inactivity Lock رو داخل همون Security (قسمت Lock) فعال کنید تقریبا بعد از یک دقیقه قفل میشه و ازتون Pass می خواد
زبونم لال ممکنه سوکت ته گوشیت پینه شارژش خراب شده باشه ، شایدم کثیفه؟ یه مسواک بکش روش ضرر نداره![]()
دوست عزیز برین به تاپیک برنامه های UIQ3 یه برنامه هست به نام Advanced Device Lock اون برنامه رو بگیرین و هر جای گوشی حتی جاهائی که هیچ کس به ذهنش نمیرسه پسورد بذارین . در کل برنامه خیلی توپیه![]()
Last edited by amirfelson; 20-07-2008 at 01:02.
مرسی دوست عزیزم درست فهمیدین و مشکل من این بود phone lock ON میکردم و تیکInactivity Lock نمیذاشتموالا شما که استادی ، جسارت نشه ، امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم. اگه Inactivity Lock رو داخل همون Security (قسمت Lock) فعال کنید تقریبا بعد از یک دقیقه قفل میشه و ازتون Pass می خواد![]()
دوست عزیز برین به تاپیک برنامه های UIQ3 یه برنامه هست به نام Advanced Device Lock اون برنامه رو بگیرین و هر جای گوشی حتی جاهائی که هیچ کس به ذهنش نمیرسه پسورد بذارین . در کل برنامه خیلی توپیه
از شما هم ممنون دوست عزیزماما بهتر از اون برنامه, من بهتون برنامه Best Crypto uiq3 پیشنهاد میکنم و مرسی از توجه این 2 تا دوست گرامی
Last edited by Re Z a; 20-07-2008 at 04:05.
چگونگي اتصال به اينترنت و چك كردن ايميل را با اين نرم افزار توضيح دهيد . ضمنا" مدتي است كه نشانگر black berry در حال چشمك زدن است و قطع نميشود قبلا" ميتوانستم انرا قير فعال كنم ولي الان موقع وارد شدن در اين محيط هنگ ميكند و هيچ كدام از ايكونها كار نمي كنند . گوشي كاملاگ هنگ ميكند وهيچ نرم افزار ديگري باز نمي شود .در ضمن در قسمت مربوط به close كردن فايلها نيزblack barry بسته نمي شود. و تنها راهش reset كردن است . لطفا"مرا راهنمايي كنيد.
سلام خسته نباشيد بچه ها
ميخواستم ببينم چجوري ميشه پسورد قفل گوشي رو عوض كرد الان كه چهار تا صفر هستش ( همون قفلي كه توي قسمت lock , inactivity هست )
ممنون
توی قسمت Lock که وارد میشین از پایین سمت راست گزینه More میزنی و بعد Change Phone Lock میزنید در ادامه
Enter Old Code : که password قدیمی میزنید
Enter New Code: که password جدید وارد می کنید
Confirm New Code: اینجا تکرار Password جدید
و در آخر Save میکنید.
ِ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)