من که نگفتم به طور رسمی منتشر شده . فکر هم نمیکنم که امسال خبری از پچ واسه نسخه کرکی باشه و احتمالا تمام پچ ها از طریق Origin اعمال میشه .
البته من دیگه کریر نمیزنم . ولی فکر هم نمیکنم این باگ هیچ وقت درست بشه .
من که نگفتم به طور رسمی منتشر شده . فکر هم نمیکنم که امسال خبری از پچ واسه نسخه کرکی باشه و احتمالا تمام پچ ها از طریق Origin اعمال میشه .
البته من دیگه کریر نمیزنم . ولی فکر هم نمیکنم این باگ هیچ وقت درست بشه .
بچه ها موقع پنالتی دروازه بانمون چه طوری باید شیرجه بزنه؟من که هر کاری میکنم نمیتونم!
سلام به همه .اگه ممكنه راهنماييم كنيد
براي گرفتن پناليها چطور بايد عمل كرد . آخه دروازبانم هنگام زدن پنالتي ميخكوب ميشه .
يكيم تو منيجر مد بازيكنام خيلي تند تند مصدوم ميشن . بايد چيكار كنم .
فقط با یک انالوگ نیستش که دروازبان میپره انالوگ سمت راستی تاثیر گذاره
سعی کن تو منجر مود زیاد از یه بازیکن چند بازی پشت سر هم بازیش ندی هر از گاهی یه استراحتی بده بهش
تازه تعویض هم بکن دقیقه 70 به بعد حتما از هر ناحیه یه مهره اصلیتو بکش بیرون تا خسته نشه
با شوک سمت راست شیرجه میزنه .
میگم یه بازی به این بزرگی چقدر اخه باگ داره .
توی همین ارنا چندتا باگ تا حالا دیدم . مثلا بعضی وقتها به طور خودکار منوی تمرینات هر چند ثانیه ظاهر میشه .
یا مثلا یه بازی head to head زدم با بارسا وقتی اومد توی ارنا به جای اینکه VP توی ارنا بازی کنه کاکا توی لباس بارسلونا بود و توی ارنا تمرین میکرد .
هوش مصنوعی بازیکنها توی Be A Pro هم که بزنم به تخته دومی نداره . این قدر خنگ ما ندیده بودیم . حتی توی فیفا 11 .
طرف توپ رو از فاصله دو متری میخواد پاس بده هوایی پاس میده .
یا درخواست پاس میدی بهت پاس میدن بین راه یار خودی توپ رو میگیره .
یا یکی از یارات داره پرس میکنه یار دیگه ات مثل ماست واستاده در حالی که میتونه با یه تکل توپ رو بگیره .
Last edited by Gregar; 16-10-2011 at 12:09.
آیا میشه تک تک دکمه های دسته رو مثل فیفا 11 تغییر داد؟
اگه نشه که خیلی بده، یعنی باید بریم دسته ایکس باکس بگیریم؟
بله میشه
شما فایل buttonDataSetup که تو پوشه ی My Documents\FIFA 11 هست رو تو My Documents\FIFA 12 کپی کن
واسه من با شوک سمت راستم شیرجه نمیزنه![]()
شما میتونی حرکات تکنیکی رو انجام بدی؟؟
از منم شيرجه نميزنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)