چه طوری میشه GPRS وصل کرد ؟ من یه برنامه دارم میگه باید Connect باشی . چی کار کنم ؟
چه طوری میشه GPRS وصل کرد ؟ من یه برنامه دارم میگه باید Connect باشی . چی کار کنم ؟
مبارک باشه.خیلی خوب خریدید.به پای هم پیر بشید.سلام
من هم امروز P1 گرفتم
واقعا عالیه
قیمت 310 (تبریز) با گارانتی طلایی (3 ماه تعویض یه سال تعمیر
به اضافه اینکه 10 تومن دادم مموری 512 اش رو با 2 گیگ عوض کردم
راستی آپدیت آخرش رو هم واسم زد. دست نوشته فارسی رو هم تشخیص میده.
منوها هم کاملا فارسی و عالی هم ترجمه شده. باتری فلزی و نوشته Made in china هم روی باتری هم روی لیبل
از همه دوستان عزیز و مخصوصا persian boys عزیز که واقعا این گوشی رو به خوبی تحلیل کرده بودند.
آموزشش قبلا گذاشته شده.باید بگردی و پیداش کنی.توی همین کلوپ p1 هست.آقا چه طوری میشه با گوشی به اینترنت وصل شد . در واقع همون GPRS . من برنامه LineTV دارم . باید حتما" Connect باشه تا راه بیفته ممنون میشم یکی کمکم کنه !
دوست عزیز من از یک نفر که تو این کار پرسیدم گفت مشکلش احتمالا نرم افزاری وبا آپدیت یا فلش باید درست بشه
راستی گوشیت با گارانتی ؟؟؟ پشتش لیبل مدین چین داره ؟؟؟
دوست عزیز تو این کلوپ تکه تکه آموزش داده شده که من اصلا" نفهمیدم چی به چی شد .. اگه میشه از اول اول یکی از دوستان آموزشش رو بگه که همه استفاده کنن .. ممنون![]()
سلام.
ببینید اگه اپراتورتون ایرانسل هستش این مطلبم شاید بدردتون بخوره
ابتدای کار وارد Main Menu شده و بعد Control Panel و بعد داخل Connections و در مرحله بعدی وارد Internet Accounts شده و از پایین گزینه More و به ترتیب New accountو Data را انتخاب میکنین
در قسمت Data acounts که گزینه اول
Account name: باید اسم بدید که شما میدین Irancell-GPRS
Address: در این قسمت شما این عبارت تایپ میکنید mtnirancell
و در آخر Save میزنید و میتونید از اینترنت لذت ببرید![]()
موفق باشید![]()
سلام
اگه ميشه آموزش هك كامل p1 را بگيد از كجا گير بيارم.
.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ایران سل نباشه نمیشه ؟
میشه دوست عزیزم . اما من اپراترتون نیستم که این سوالتونو جواب بدم اما راهش اینه حالا شما میتونین طی 1 تماس به اپراتورتون محل های که گفتم پر کنین و بعد Save کنید ببین فرقی نمیکنه چی باشه ایرانسل یا... فقط باید شما اون کارکتر هارو پر کنید البته باید صحیح پر بشه که همون جوری که گفتم باید تماس بگیرین به اپراتور و اون آموزش هم یه حالت کلی داشت نه جزئی![]()
Last edited by Re Z a; 19-07-2008 at 16:06.
اگه پی1 رو به عنوان یه مودم استفاده کنیم سرعت اینترنتش چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)