حرف دوست عزیزم MohsenTanha کاملا درسته اما بعضی از نرم افزارها و شایدم بازیها نیاز به ساین کردن داشته باشه
حرف دوست عزیزم MohsenTanha کاملا درسته اما بعضی از نرم افزارها و شایدم بازیها نیاز به ساین کردن داشته باشه
از اول همین طوری بوده ؟؟؟؟ یا بعد از مدتی این مشکل براش پیش آمده ؟؟؟
1 سوال داشتم از خدمت دوستان , من می خوام password روی گوشی بذارم که یه جورای شباهتی با گوشی های نوکیا سری 60 داره از لحاظ امنیتی , هر چی بگین تویSecurity امتحان کردم نشد فقط موقعی که گوشیو روشن می کنم کلمه عبور یا Password میخواد آیا راهی دیگه ای هست؟ برای اینکه گوشی دوستم P990 بود دیدم هر 3 دقیقه قفل میشد و نیاز به کلمه عبور داشت ..!!؟
تمام برنامه های java نیازی نیست که تاچ اسکرین رو ساپورت کنن.منظورم اینه که کلید چند جهته نداره , همه نرم افزار های جاوا هم تاچ اسکرین رو ساپورت نمی کنند , پس چه جوری باهاشون کار می کنی؟
مهم ورودی اصلاعات هست که یکی هست.منظورم اینه که مثلا وقتی شما جهت بالا و پایین رو توی یک گوشی که تاچ نیست میزنید با زمانی که با تاچ این کار رو میکنید فرقی نداره.
سلام
من هم امروز P1 گرفتم
واقعا عالیه
قیمت 310 (تبریز) با گارانتی طلایی (3 ماه تعویض یه سال تعمیر
به اضافه اینکه 10 تومن دادم مموری 512 اش رو با 2 گیگ عوض کردم
راستی آپدیت آخرش رو هم واسم زد. دست نوشته فارسی رو هم تشخیص میده.
منوها هم کاملا فارسی و عالی هم ترجمه شده. باتری فلزی و نوشته Made in china هم روی باتری هم روی لیبل
از همه دوستان عزیز و مخصوصا persian boys عزیز که واقعا این گوشی رو به خوبی تحلیل کرده بودند.
منم مي خوام بخرم
مي خواستم بدونم درون حعبه بايد چه چيزهايي باشه
از كجا بفهمم اصله .
و يك سري اطلاعات در مورد اصل بودن گوشي بهم بديد .
دوست گرامی از ابتدا گوشی همینطور بوده لطفا راهنمایی کنید.
من امروز گوشیما گذاشتم شارژ بشه ولی نشد!؟
بعد با2تا شارژرکه یکیش مال w700 بود امتحان کردم بازم نشد
ولی باUSBشارژ میشه حالا از اساتید میخام کمک کنن.
دلیلش چیه؟
ممنون
آقا چه طوری میشه با گوشی به اینترنت وصل شد . در واقع همون GPRS . من برنامه LineTV دارم . باید حتما" Connect باشه تا راه بیفته ممنون میشم یکی کمکم کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)