فکرکنم شما تو تنظیماتت خطای هند رو فعال کرده ای....برو تو تنظیمات و اون رو روی حالت "به غیر از پنالتی"تنظیم کن.....اینطوری خطای هند بیرون از محوطه رو می گیره داور.....
.......................
فکرکنم شما تو تنظیماتت خطای هند رو فعال کرده ای....برو تو تنظیمات و اون رو روی حالت "به غیر از پنالتی"تنظیم کن.....اینطوری خطای هند بیرون از محوطه رو می گیره داور.....
.......................
اگه 23 مگ هستش پچ رسمی خود فیفاست . امروز یه اپدیت رسمی واسه ما اومد .
اون که اره فعاله ولی اینی که من میگم هند نیست . هند که خیلی تابلویه خود گزارشگر هم وقتی هند بشه میگه هند شده . کلا برخوردها زیاده . توی بازی بعدش هم 3 تا پنالتی گرفته شد . نمیدونم چی بگم دیگه . کلا بازی رو پنالتی میچرخه . پنالتی زن تیمم شده اقای گل لیگ![]()
پچ رسمی فیفا رو میشه بزارید ؟
من با اینکه سیستمم بالاست ولی تو بازی پرش های اعصاب خورد کنی دارم!!!
اگه میشه دوستان یه راه حل خوبی ارائه بدن.
ممنون.
چرا خطاهای هند رو میشه مستقیم زد؟این چه وضعشه...
----------------------------------
بازیکنی که میسازیم رو میشه توی مود کریر ازش استفاده کرد؟من پیداش نکردم.(مربی ام)من قبل از شروع کریر یه بازیکن ساختم.بعد بردمش تو میلان.حالا کریر مود رو بعنوان مربی توی میلان هستم.نه توی تیمم اون بازیکن هست نه وقتی توی لیست برای خرید سرچ میکنم هست.در free هم نیست.کجا میره پس؟
پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fifa-patch.com خیلی پچ ارائه داده....جالب ترینشون برام chants بوده.....کسی دانلود کرده و طرز کار باهاشون رو بلده؟؟کجا باید بریزیم فایل ها رو و چطور برای تیم ها تنظیمش کنیم؟؟
.................
دانلودها هم اکثر پچ ها رو توی یک فایل ارائه داده با حجم حدود 300 mb کسی دانلود کرد اینا رو؟؟بهترینشون کدوم ها هستند...
پچ درست و حسابي چيزي ارائه نشده ؟![]()
سلام
اولین باره که فیفا بازی می کنم.خیلی حال کردم.خوش به حالتون!فن چه بازی باحالی هستید!
سه تا سوال
چه جوری freekick ها رو خوب بزنم؟
چه طور کنترل دروازه بان رو توی پنالتی ها داشته باشم یعنی چه طوری شیرجه بزنم؟
کلید RS بعنی شوک راست کار نمی کنه.چیکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)