تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 461 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

قیمت پیشنهادی باشگاه ها برای بازیکناتون به Board Difficulty رابطه ی مستقیم داره. من خودم رو world class گذاشتم و واسه همین پیشنهاد غیر معقولانه ای نیومده واسم. بیشترین پیشنهادی که برام اومده لیورپول واسه ویلشر 49 میلیون پوند بود که رد کردم. قیمت ها درسته از نظر من . تورم توی قیمت ها در سال های اخیر خیلی زیاد شده. در واقعیت هم بازیکنی مثل ویلشر همین حدود ها خرج داره خریدنش.

===========

tactical defending بعد از یه مدت کاملا دستتون میاد. من وقتی که اوایل world class بازی می کردم ، خیلی اعصابم خورد میشد و تکل های بی موقع می زدم ، ولی الان کاملا با jockey ، اگر بازیکن پا راست باشه ، پای راستش رو می بندم و اگر چپ پا باشه بر عکس . بعد از اینکه توی دفاع حرفه ای شدم ، از رتبه ی هشتم رسیدم دوم!! بارسلونا و میلان رو هم در چمپیونز لیگ بردم ، البته به بدبختی!!

پیشنهاد من اینه که عوض نکنید سیستم دفاع رو. وقتی که یاد بگیرین ، فوق العاده شیرین و موثر میشه!

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

گل میزنم چیکار کنم که مثل کنه نچسبن به بازیکن و بازیکن خوشحالیش رو بکنه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

قیمت پیشنهادی باشگاه ها برای بازیکناتون به Board Difficulty رابطه ی مستقیم داره. من خودم رو world class گذاشتم و واسه همین پیشنهاد غیر معقولانه ای نیومده واسم. بیشترین پیشنهادی که برام اومده لیورپول واسه ویلشر 49 میلیون پوند بود که رد کردم. قیمت ها درسته از نظر من . تورم توی قیمت ها در سال های اخیر خیلی زیاد شده. در واقعیت هم بازیکنی مثل ویلشر همین حدود ها خرج داره خریدنش.

===========

tactical defending بعد از یه مدت کاملا دستتون میاد. من وقتی که اوایل world class بازی می کردم ، خیلی اعصابم خورد میشد و تکل های بی موقع می زدم ، ولی الان کاملا با jockey ، اگر بازیکن پا راست باشه ، پای راستش رو می بندم و اگر چپ پا باشه بر عکس . بعد از اینکه توی دفاع حرفه ای شدم ، از رتبه ی هشتم رسیدم دوم!! بارسلونا و میلان رو هم در چمپیونز لیگ بردم ، البته به بدبختی!!

پیشنهاد من اینه که عوض نکنید سیستم دفاع رو. وقتی که یاد بگیرین ، فوق العاده شیرین و موثر میشه!
    شما بازیکن ها رو از بچگی میشناسید که تو بازی در جا تشخیص میدید پا چپه یا پا راست ؟
    مثلا من بوخوم بازی میکردم توی تیم های حریف چجوری ببینم طرف پا چپه یا پا راست . وقتی هم که شوت زد تا ببینیم دیگه فایده نداره . البته این کاری که گفتی جزو جزییات دفاع هستش و با این چیزا مشکل ما حل نمیشه و کلا خانه از پایه خراب است .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من تا الان فقط لجندري بازي كردم.اما هنوز نميدونم چرا برخي تيما ي ضعيف بشكل اغراق اميز قوي هستش

6. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گل میزنم چیکار کنم که مثل کنه نچسبن به بازیکن و بازیکن خوشحالیش رو بکنه؟
    با اجازه از دوستمون که چند صفحه قبل اینو گذاشته بود باید دکمه RT رو بزنید.
    در ضمن در مورد ترنسفر بستگی داره تیم مقابلت چه تیمی باشه.مثلا من با دورتموند بازی میکنم.یه دفاع با اورال 84 داشتم به قیمت 55 میلیون به من سیتی فروختم در عوض هندا و مبلنر رو گرفتم.تازه لنون هم میخواست بیاد پول نداشتم.
    به نظر من اگه یه بازیکن بزرگ رو با پول زیاد رد کنی بره بهتره چون میتونی چندتا بازیکن خوب و آینده دار رو بگیری.
    Last edited by MJ assassins creed; 14-10-2011 at 17:31.

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب شما توی هر بازی چند تا گل می خوری؟؟

خدایی دستت درد نمی گیره با TD??بازیکن های حریف رو اعصابت نمیرن با دریبل های ریز و چرخش ها و حرکت های رو به عقب و در عرض؟؟

داره خودمونی میشه lincoln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خوب شما توی هر بازی چند تا گل می خوری؟؟

خدایی دستت درد نمی گیره با TD??بازیکن های حریف رو اعصابت نمیرن با دریبل های ریز و چرخش ها و حرکت های رو به عقب و در عرض؟؟
    دوست عزیز من خودم همیشه legendary بازی میکنم شیوه دفاعم هم اول رو legacy بود چون اصلا با شیوه جدید حال نمیکردم ولی بعد از یه هفته دوباره امتحانش کردم دیدم خداییش جواب میده فقط قلق داره . اینجا مهمترین کار اینه که مسیر توپ هارو ببندید که اگه بازی خونیتون خوب باشه راحت میتونید تیم حریف رو ببندید..
    ولی باید اعتراف کنم رو درجه لجندری به سختی گل میزنم و یه حرکت اشتباه منجر به گل خوردن میشه که به قول یکی از دوستان تیم های کوچیک هم تو درجه legendary مثل رئال و بارسلونا بازی میکنن که کمی اغراق آمیز شده !(خودم هم بعضی اوقات به تیم های کوچیک میبازم میزنم از اول !)

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بابا دیگه این موتر جدید هم از بس باعث خطا میشه که دیگه شورشو در اورده .

داشتم Be A Pro میزدم . بازی رو 2-1 باختم . حالا چجوری باختم رو که باید بگم یعنی تا حالا شده تو یه بازی هر تیم 3 تا پنالتی بگیره ؟ که تیم من بتونه یکیش رو گل کنه (زننده پنالتی هم که Cpu است و اصلا ماهر نیست) حریف بتونه 2 تاش رو گل کنه . همین که تو منطقه جریمه یه برخورد میشد با تشکر از موتور جدید داور سوت میزد . اخه چه وضعشه . یه بازی به کل نامردی . اخه اخر بازی Details رو که اوردم دیدم من 15 تا موقعیت داشتم و حریف همش 2 تا .

11. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بابا دیگه این موتر جدید هم از بس باعث خطا میشه که دیگه شورشو در اورده .

داشتم Be A Pro میزدم . بازی رو 2-1 باختم . حالا چجوری باختم رو که باید بگم یعنی تا حالا شده تو یه بازی هر تیم 3 تا پنالتی بگیره ؟ که تیم من بتونه یکیش رو گل کنه (زننده پنالتی هم که Cpu است و اصلا ماهر نیست) حریف بتونه 2 تاش رو گل کنه . همین که تو منطقه جریمه یه برخورد میشد با تشکر از موتور جدید داور سوت میزد . اخه چه وضعشه . یه بازی به کل نامردی . اخه اخر بازی Details رو که اوردم دیدم من 15 تا موقعیت داشتم و حریف همش 2 تا .
    برا منم خیلی این اتفاق میفته و با یه برخورد الکی پنالتی میگیره .این مسله اذار دهنده ترین چیز در فیفا 12 هست.
    ولی نمیدونم چطوره که خیلی کم پنالتی گل میخورم اکثرشون رو با رینا میگیرم.
    در مورد روش جدید دفاع کردن هم باید بگم خیلی با روش جدید دفاع حال میکنم واقعا وقتی یاد میگیری لذت میبری. به قول یکی از دوستان تو این نسخه دفاع کردن از حمله کردن لذت بخش تر شده ولی وقتی cpu رو جو میگیره و با یه بازیکن ناشناس شروع میکنه به دریبل کردن حسابی اعصاب خورد میشه.از نظر من باید از level های پایین شروع کرد و کمی که قل بازی دستت اومد بری رو سطوح حرفه ای تر.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا این پچ ها که توی دانلود ها گذاشته شده چی هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •